Třinec – Zlín 7:1 (kon.) | Litvínov – K. Vary 2:1 (po pr.) | Chomutov – Olomouc 5:4 (2:1 po s.n.)
Plzeň – Vítkovice 3:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Pátek 18.11.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Lukáš ŽEJDL - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Omlouvám se, nesměřuje! LUKÁŠ ŽEJDL nejprve vypálil na Maxwella od kterého se kotouč odrazil mezi kruhy a boleslavský útočník se přes obránce dostal k dorážce, kterou zřejmě rozhodl dnešní utkání. Asistence: Jakub Orsava.
    44:14 Tomáš URBAN - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A začínáme od začátku! Brandon Maxwell se dopustil velké hrubky, když nejprve v klidu zkrotil střelu TOMÁŠE URBANA od mantinelu, ale kotouč se mu následně přes rameno přehoupl do sítě. Asistence: Jan Hanzlík a Marek Trončinský.
    42:54 Martin LÁTAL - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši záhy snižují na rozdíl jedné branky! Po Hanzlíkově přihrávce se ke kotouči dostal MARTIN LÁTAL a svou nenápadnou střelu z otočky pověsil přímo do šibenice. Asistence: Jan Hanzlík.
    28:17 Ladislav HAVLÍK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    LADISLAV HAVLÍK nejprve zajel za branku, kde předal kotouč Tomáši Rolinkovi, ihned si však šikovně sjel zpět před Lukáše, kam okamžitě od Rolinka dostal zpětnou přihrávku a zvýšil na 2:0! Asistence: Tomáš Rolinek.
    02:02 Petr SÝKORA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice potvrzují zlepšenou formu z posledních zápasů a jdou dnes do vedení jako první! Petr Sýkora se v mezikruží dostal ke kotouči a skákavý puk golfem dostal za Lukáše! Asistence: Petr Hubáček a Tyler Redenbach.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 3. P. Sýkora (Hubáček, Redenbach), 29. Havlík (Rolinek) – 43. Látal (Hanzlík), 45. Urban (Hanzlík, Trončinský), 60. Žejdl (Orsava)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Ščotka, Schaus, Nedbal, Bokroš, Leduc, Havlík, Horyna – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Tomášek, Bárta – Zadina, T. Kaut, M. Kaut – Panna.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš – T. Voráček, Stříteský, Kučný, Trončinský, Kurka, Hanzlík – Jonák, Žejdl, Orsava – Lenc, Urban, Hyka – Fronk, Vampola, Látal – Pabiška, Klepiš, Pospíšil.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Gerát, Hynek

    Diváci: 8 017
    bahis siteleri