Olomouc – Havířov 1:2 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Zlín – Třinec 3:0 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 7:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:7 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:7 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Jihlava 1:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kolín 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 10:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:7 (1:3, 2:1, 1:3)
Rytíři Kladno
Pátek 18.11.2016, 15:00 • ZS Eden • Extraliga staršího dorostu • 23. kolo
Partner:
    58:24 Martin BLÁHA - 4:7
     
    58:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. MARTIN BLÁHA obdržel kotouč v prostoru pravého kruhu. Nic nevymýšlel a vypálil. Puk zapadl přesně do rohu. Asistence: Václav Veber.
    57:43 Adam PENC - 4:6
     
    57:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stejně rychle jako se sešívaní dostali do vedení ho zase ztrácí. Přečíslení dva na jednoho Tržil vyřešil skvěle. ADAMA PENCE vybídl k zakončení do odkryté části branky. Asistence: Vojtěch Tržil.
    57:18 Viktor MARTÍNEK - 4:5
     
    57:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rázem je to jen o gól. Brož dlouho hledal, komu přihrát. Nakonec vypálil do jeho rány vložil hůl VIKTOR MARTÍNEK. Asistence: Jaroslav Brož a David Vobořil.
     
    56:36
    To se pro sešívané jeví zajímavě. Šmatlák jim držením dává šanci zahrát s v přesilové hře.
     
    52:12
    To byla rána gólových parametrů. Husarik byl blízko hattricku. Sjel si z modré a napřáhl. Jeho dělovka skončila na břevně.
     
    51:49
    Jejich snahu ale narušuje faul. Kladno si zahraje přesilovku. Martínek už pyká za napadení.
     
    49:49
    Martin Bláha měl před sebou prázdnou branku! Kodad vyjel z brankoviště a kotouč zpoza branky ihned putoval na kladenské hole. Bláha ale v jasné šanci trefil pouze tyčku.
    46:06 Pavel HUSARIK - 3:5
     
    46:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha a návrat do reality pro Pražany. Místo dohánění jednobrankového manka sami inkasují.Puk se dostal na pravou stranu brankoviště, kde byl připravený PAVEL HUSARIK. Ten bekhendem z bezprostřední blízkosti uspěl. Asistence: Vojtěch Tržil a Adam Zich.
    34:18 Jaroslav BROŽ - 3:4
     
    34:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní brejk a je to zas jen o jednu branku. Grim nabral pořádnou rychlost a vydal se do útoku. I když byl faulován, našel přesně JAROSLAVA BROŽE. Ten se v zakončení nemýlil, do odkryté klece napral puk vší silou. Asistence: Jan Grim.
    32:59 Václav VEBER - 2:4
     
    32:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Slávisté propadli a nabídli hostům přečíslení. VÁCLAV VEBER po obdržení pasu zakončoval zcela sám. Měl dost času na to, aby přesně zacílil a propálil Kodada. Asistence: Adam Zich.
     
    32:38
    Melovič vyslal z modré slušnou ránu, kterou z modré orazítkoval spojnici horní a pravé tyče Kladenských.
     
    27:57
    Jedna šance za druhou. Martínek si sjel mezi kruhy, kde zůstal naprosto volný. Rychle k němu doputovali puk. Z bezprostřední blízkosti ale vypálil do středu branky, který si Altrichter pohlídal.
     
    26:57
    A mohlo být vyrovnáno. Grim nahodil z modré a kotouč se odrazil před nicnetušícího Altrichtera. Brož ale neposedný puk v brankovišti nezkrotil.
    25:44 Petr MELOVIČ - 2:3
     
    25:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. PETR MELOVIČ v prostoru levého kruhu napřáhl a trefil přesně horní roh branky. Pro Altrichtera neřešitelný úkol a Slavia je zpět ve hře. Asistence: Adam Klapka.
     
    21:56
    O. Bláha zůstal před brankou zcela osamocený. Místo střely ale chtěl v jednoznačné šanci ještě přihrávat. Je pravdou, že kdyby pas prošel, šli by hosté téměř určitě do tříbrankového vedení. Skvěle ale zakročil vracející se obránce.
    19:58 Jan GRIM - 1:3
     
    19:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ideální branka do šatny. Zdálo se, že Altrichter má kotouč v své moci. Všechny ale z omylu vyvedl JAN GRIM. Ten situaci dobruslil, na brankovišti našel puk a doklepl ho do sítě. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    19:33
    Oba kladenští Bláhové se dostali do přečíslení dva na jednoho. Celou akci zakončoval Ondřej. Ve slibné šanci minul.
     
    19:16
    Brož si svou aktivitou vynutil faul. Šmatlák musí pykat za hákování.
    13:50 Pavel HUSARIK - 0:3
     
    13:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ani střídající brankář čisté konto moc dlouho neudržel. Rychlá akce znamená už třetí brankář Kladna. Na konci kombinace byl PAVEL HUSARIK. Ten už jen vložil na brankovišti hůl do dráhy puku a trefil odkrytou část klece. Asistence: Vojtěch Tržil a Adam Penc.
     
    13:32
    Vecku branka vyhnala na střídačku. Jeho místo zaujme Kodad.
    13:32 Václav HASPENKO - 0:2
     
    13:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení 2:0 VÁCLAV HASPEKLO se prosazuje nenápadnou střelou. Jeho pokus zaplaval přesně do horního rohu branky. Vecku tím vyhnal ze svého pracoviště. Asistence: Tomáš Frimel.
    07:14 Adam PENC - 0:1
     
    07:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku využívají. Veber zkusil vypálit z modré. Jeho střela příliš prudká nebyla, Vecka ji ale neudržel. Na dorážku si z druhé vlny sjel ideálně ADAM PENC. V zakončení do odkryté části branky se nemýlil. Asistence: Václav Veber a Pavel Husarik.
     
    06:08
    Šilhan srazil hráče Kladna a dle sudích si počínal nedovoleně. Kladno si rovněž zahraje přesilovku. Slávista pyká za napadení.
     
    02:43
    Sešívané čeká první přesilová hra zápasu. Veber si odsedí menší trest za podražení.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 20. Grim (Brož), 26. Melovič (Klapka), 35. Brož (Grim), 58. Martínek (Brož, Vobořil) – 8. Penc (Veber, Husarik), 14. Haspeklo (Frimel), 14. Husarik (Tržil, Penc), 33. Veber (Zich), 47. Husarik (Tržil, Zich), 58. Penc (Tržil), 59. Bláha (Veber)


    HC Slavia Praha: Vecka (14. Kodad) – Holý, Vobořil, Melovič, Stark, Macek, Zderadička, Erben – Grim, Marek, Brož – Martínek, Furch, Klapka – Šilhan, Hradil, Vaniš.
    Rytíři Kladno: Altrichter (Veselý) – Veber, Zich, Šmatlák, Haspeklo, Kryll, Müller, Kvapil – Penc, Frimel, Březina, Svoboda, Tržil, Stůj, M. Bláha, O. Bláha, Husarik, Rendla.

    Rozhodčí: Jílek – Svoboda, Horažďovský
    bahis siteleri