Olomouc – Havířov 1:2 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Zlín – Třinec 3:0 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 7:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:7 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:7 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Jihlava 1:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Kolín 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 10:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:0 (7:0, 1:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Pátek 18.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 23. kolo
Partner:
     
    58:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Radim Pejchal přihrál od modré čáry na levý kruh MICHALU TEPLÉMU, který vybruslil mezi kruhy, kde se zbavil stahovačkou bránícího hráče a vystřelil. Jeho rána byla sice zablokována, domácí útočník si ale vzal puk znovu pro sebe a z úhlu ze spodku pravého kruhu poslal puk do šibenice! Bez asistence.
     
    45:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí kombinovali za hostující klecí. Do pásma pak vyrazil Radim Pejchal, který se klepl hokejkou o led o přihrávku. Tu také dostal, svoji ránu ale poslal jenom do betonů Petra Buchty. Kotouč se ovšem odrazil před brankoviště, kde byl pohotový MICHAL KYNCL a bekhendem dorazil puk na gólmanův beton! Asistence: Radim Pejchal, Marek Tecl.
     
    38:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru druhého dějství dočkali osmé branky. Michal Kyncl vybruslil obloučkem z rohu kluziště kolem mantinelu až na pravý kruh, odkud vyslal střelu zápěstím. Tu ještě tečoval VÁCLAV PISKAČ a usměrnil puk vedle betonu Petra Buchty! Asistence: Michal Kyncl.
     
    12:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je nevídaná kanonáda, v síti Jihočechů už se třepotá sedmý kousek! Marek Tecl vyslal po levé straně DANIELA POLÁKA, který se sjel do prostoru kruhu a střelou zápěstím propálil Petra Buchtu! Asistence: Marek Tecl, Václav Piskač.
     
    11:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Destrukce Písku pokračuje, když celá akce začala u Vojtěcha Veverky. Po něm se černého kusu gumy ujal produktivní Michal Teplý, který jej přihrál TOMÁŠI LACHMANOVI, jenž znovu navyšuje vedení Bruslařů! Asistence: Michal Teplý, Vojtěch Veverka.
     
    10:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři uštědřili svému soupeři za polovinu první třetiny bůra. Michal Teplý poslal před brankoviště LUKÁŠE POKORNÉHO, který se nejprve trefil do levého betonu Petra Buchty, pak se ale dostal k odraženému puku a zasunul jej pdél betonu ležícího brankáře, čímž dovršil svůj hattrick! Asistence: Michal Teplý.
     
    09:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Faulovaný TOMÁŠ KŘEHLÍK se k svému pokusu rozjel rozvážně, před Richardem Křížem udělal několik rychlých pohybů rameny a nakonec pohodlně zasunul puk bekhendem kolem betonu píseckého gólmana!
     
    07:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pak už se domácí dostali k puku a vyhodili jej na opačnou stranu hřiště. Zavřeli střední pásmo a pak dokonce vysunuli napadání a sebrali hostům puk, David Donda našel před brankou TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž dokázal navýšit vedení svého celku! Asistence: David Donda.
     
    03:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí svoji převahu zužitkovali a vedou už o 2 branky! Hosté se sjeli do rohu k Václavu Piskačovi, ten ale dostal puk před brankoviště, kde zůstal zcela nepokrytý LUKÁŠ POKORNÝ, jehož rána pod Křížovu lapačku se zastavila až v síti! Asistence: Václav Piskač, Tomáš Kohout.
     
    01:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přestože hosté oslabení začali slibně, nakonec v něm inkasují. Daniel Polák přichystal kotouč pro Tomáše Kohouta, který jej posunul ještě na LUKÁŠE POKORNÉHO, jenž se opřel do puku a dostat jej až za Křížova záda! Asistence: Daniel Polák, Tomáš Kohout.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. L. Pokorný (Polák, Kohout), 4. L. Pokorný (Piskač, Kohout), 8. Křehlík (Donda), 10. Křehlík (TS), 11. L. Pokorný (Teplý), 12. Lachman (Teplý, Veverka), 13. Polák (Tecl, Piskač), 39. Piskač (Kyncl), 46. Kyncl (Pejchal, Tecl), 59. Teplý


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Zvěřina, Pejchal, Polák, Horák, Rubner, Lachman "A", Adam – Teplý "C", J. Přibyl "A", Veverka – Tecl, Donda, Křehlík – Piskač, Kohout, L. Pokorný – Kyncl
    IHC Králové Písek: Kříž (od 10. Buchta) – Kopenec, M. Pokorný, Kukla, Lang, Štěcha – Waller, Vokoun, Hakl, Norris, Pejša, Novák "A", M. Přibyl, Šebesta "C", Stauber, Měchura

    Rozhodčí: Michal Suchý – Michal Tasch, Petr Špringl
    bahis siteleri