Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
Montreal Canadiens
Sobota 19.11.2016, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to z přenosu NHL všechno. Nezbývá než vám popřát krásný víkend a dobrou noc! Mějte se krásně! (04:16:35)
    V Carolině se slaví.

     
    Československá stopa v utkání:
    1. Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 2 střely, čas na ledě: 15:24
     
    Hvězdy utkání:
    1. Ron Hainsey (CAR) 0+2
    2. Victor Rask (CAR) 1+1
    3. Cam Ward (CAR) 32 zákroků, 1 gól, 93,9%
     
    Zápas končí! Carolina dnes odehrála zejména špatnou druhou třetinu, Montreal byl lepším mužstvem, ale stačil chvilkový výpadek hostujících hokejistů, kdy domácí vstřelili tři branky v rozmezí šesti minut. Najednou byla situace úplně jiná, Hurricanes zlepšili svůj výkon ve třetí třetině. Velice se mi líbil výkon Raska, útočníka Canes.

    Čtyři minuty před koncem normální hrací doby snížil na rozdíl jedné trefy Shaw, posléze měl obrovskou šanci volající po srovnání Markov, ale Cam Ward už další puk do své sítě nepustil. Carolina vítězí potřetí v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hráč, který tady vykřesal naději na alespoň bod pro Montreal jí nyní pohřbil...Andrew Shaw (MTL) dostává dvě minuty za hrubost, k tomu přidal ještě nějaké poznámky k rozhodčím, takže dostává naprosto po zásluze 2+10. A míří rovnou do šatny...
     
    59:12
    Montreal hraje v šesti!
     
    58:36
    Sebastian Aho málem slízl smetanu, protože vše podstatné za něj vyřešil Jeff Skinner, Fin ale neuklidil puk za brankáře Montrealu.
     
    58:02
    Shea Weber nahodil za branku domácích, Desharnais se ale nedostal k puku.
     
    57:19
    Tohle asi mělo skončit srovnávací brankou, Andrej Markov byl v obrovské šanci, hráči Caroliny jej nechali zcela volného, obránce Montrealu trefil v tutovce levý beton Cama Warda.
     
    56:38
    Montreal tlačí, Andrej Jemelin se prezentoval hodně jedovatou střelou z jedničky, Al Montoya vyrazil puk betonem před sebe, ale nikdo z hostů se nedostal k dorážce, která by zřejmě znamenala srovnání.
    55:29 Andrew SHAW - 3:2
     
    55:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle bude drama do poslední sekundy. ANDEW SHAW si v rychlosti vyměnil puk s Andrejem Markovem. Autor branky tečoval puk před Camem Wardem a ten už nestihl zasáhnout tak, jak by domácí mužstvo potřebovalo. 3:2! Asistence: Andrej Markov.
     
    54:28
    Carolina tu třetí třetinu hraje opravdu parádně, hráči dodržují přesně taktiku, zřejmě přesně to, co si řekli v kabině o druhé přestávce. Výkon domácího mužstva šel od startu poslední dvacetiminutovky hodně nahoru.
     
    53:55
    Staal vyhrál buly pro Aha, ten na nic nečekal a pálil z levého kruhu, brnakář Montoya ale čtvrtý puk ve své síti nepřipustil.
     
    53:51
    Ihned po vhazování pálil Švéd Stalberg, ale Montoya zasáhl lapačkou.
     
    53:41
    Al Montoya má další zákrok po nahození Eliase Lindholma, které mělo za cíl donutit brankáře Canadiens k zákroku a přerušení hry.
     
    53:03
    Carolina výborně brání v posledních sekundách, Jeff Skinner nahodil za branku Canadies, ale nic víc z toho z pohledu domácích hokejistů nebylo.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 44. Skinner (Hainsey, Aho), 48. Teräväinen (Hainsey, V. Rask), 50. V. Rask (E. Lindholm) – 35. Petry (Markov, Hudon), 56. A. Shaw (Markov)


    Carolina Hurricanes: C. Ward – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson – Skinner, V. Rask, E. Lindholm – Teräväinen, J. Staal, Aho – Stempniak, D. Ryan, B. McGinn – Nordström, McClement, Stålberg.
    Montreal Canadiens: Montoya – Jemelin, S. Weber, Markov, Petry, Beaulieu, Pateryn – Byron, Galchenyuk, Gallagher – Pacioretty, Danault, A. Shaw – Desharnais, Plekanec, Terry – Carr, T. Mitchell, Hudon.

    Rozhodčí: Sutherland, Skilliter – MacPherson, Daisy
    bahis siteleri