Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
Montreal Canadiens
Sobota 19.11.2016, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Hráč, který tady vykřesal naději na alespoň bod pro Montreal jí nyní pohřbil...Andrew Shaw (MTL) dostává dvě minuty za hrubost, k tomu přidal ještě nějaké poznámky k rozhodčím, takže dostává naprosto po zásluze 2+10. A míří rovnou do šatny...
     
    59:12
    Montreal hraje v šesti!
     
    57:19
    Tohle asi mělo skončit srovnávací brankou, Andrej Markov byl v obrovské šanci, hráči Caroliny jej nechali zcela volného, obránce Montrealu trefil v tutovce levý beton Cama Warda.
    55:29 Andrew SHAW - 3:2
     
    55:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle bude drama do poslední sekundy. ANDEW SHAW si v rychlosti vyměnil puk s Andrejem Markovem. Autor branky tečoval puk před Camem Wardem a ten už nestihl zasáhnout tak, jak by domácí mužstvo potřebovalo. 3:2! Asistence: Andrej Markov.
     
    50:46
    Tohle není branka, obrovská šance Canadiens, kdy po střele z levého kruhu tam byli dva hokejisté v bílém, zejména Paccoriety mohl snížit, byl tam ještě Gallagher ale Cam Ward odolal tlaku soupeřů.
    49:02 Victor RASK - 3:1
     
    49:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Elias Lindholm odvedl výbornou černou práci v souboji s jedním z hráčů Montrealu, nadzvedl mu hokejku, čímž jej při forčekinku připravil o kotouč, a tak mohl VICTOR RASK pálil z mezikruží zápěstím. Puk se ještě otřel o tyčku branky Montrealu, ale i tak skončil potřetí v montrealské síti! 3:1. Asistence: Elias Lindholm.
    47:43 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:1
     
    47:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nádhera, co předvedl jeden z hokejistů Canes, konkrétně se jednalo o TEUVA TERAVAINENA, který zvedl hokejku Alexeji Jemelinovi v souboji v rohu hřiště, hra se přesunula na modrou čáru, kde se prezentoval střelou Ron Hainsey, autor branky tečoval puk těsně před brankářem Canadiens! Hostující trenér si sice vzal challenge, ale branka platí! 2:1! Asistence: Ron Hainsey, Victor Rask.
    43:12 Jeff SKINNER - 1:1
     
    43:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle je srovnávací branka Caroliny. Ron Hainsey pálil od modré čáry, trefil brusli JEFFA SKINNERA, který puk tečoval do pravého horního rohu branky Montrealu, tohle prostě nemohl Montoya chytit, nemohl vůbec na tohle adekvátně reagovat. Kouč hostů si vzal challenge, ale sudí ukazuje, že branka platí! 1:1! Asistence: Ron Hainsey, Sebastian Aho.
    34:19 Jeff PETRY - 0:1
     
    34:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ale branka platí. Důležitá první trefa zápasu je tady, když od modré čáry vypálil Andrej Markov z jedničky po přihrávce Charlese Hudona, hráče čtvrté lajny hostů, Shaw byl důrazný před Wardem, který vyrazil puk před dorážejícího JEFFA PETRYHO, jenž neměl problém se zakončením do prázdné branky domácího mužstva. To už byla snadná práce! 0:1! Asistence: Andrej Markov, Charles Hudon.
     
    34:19
    Je tady challenge. Andrej Markov pálil od modré čáry, Cam Ward zasáhl, ale byl přitom atakovaný zřejmě hostujícím Shawem, do prázdné branky dorážel Jeff Petry. Z mého pohledu tam bylo jasné ovlivnění brankáře Caroliny při zákroku.
     
    26:34
    Tohle byla zajímavá šance, nechybělo málo a Montreal vedl na ledě Caroliny, jenže to by skákavou přihrávku v situaci dva jednoho musel za záda Warda umístit Gallagher po přihrávce Shawa.
     
    24:36
    Fantazie! Nathan Beaulileu měl dvě obrovské šance, tu první po přihrávce křížem, kdy hráč Montrealu pálil do pravého rohu branky hostů z levého kruhu zápěstím, následně zasáhl proti další tutovce Ward vyrážečkou!
     
    23:06
    Canadiens si zahrají přesilovou hru, Gallagher vracel puk pod sebe na Markova, ten si dovolil kličku na soupeře Dereka Ryana (CAR), kterému nezbývalo nic jiného než obránce Montrealu podrazit.
     
    20:50
    Cam Ward drží bez inkasovaného gólu ve své síti již 128 minut.
     
    11:11
    Shea Weber (MTL) je prvním vyloučeným hokejistou tohoto zápasu. Dvě minuty za sekání pro spoluhráče Tomáše Plekance.
     
    08:52
    Fantazie, jak se prezentoval Al Montoya. Jeff Skinner mohl klidně otevřít skóre, ale zápasu ale po forhendovém blafáku kanadského hokejisty následoval parádní zákrok brankáře Canadiens pravým betonem. Následně jistil situaci na brankové čáře obránce Gregg Pateryn.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 44. Skinner (Hainsey, Aho), 48. Teräväinen (Hainsey, V. Rask), 50. V. Rask (E. Lindholm) – 35. Petry (Markov, Hudon), 56. A. Shaw (Markov)


    Carolina Hurricanes: C. Ward – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson – Skinner, V. Rask, E. Lindholm – Teräväinen, J. Staal, Aho – Stempniak, D. Ryan, B. McGinn – Nordström, McClement, Stålberg.
    Montreal Canadiens: Montoya – Jemelin, S. Weber, Markov, Petry, Beaulieu, Pateryn – Byron, Galchenyuk, Gallagher – Pacioretty, Danault, A. Shaw – Desharnais, Plekanec, Terry – Carr, T. Mitchell, Hudon.

    Rozhodčí: Sutherland, Skilliter – MacPherson, Daisy
    bahis siteleri