Barys – Kunlun 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 1:2 (0:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 0:1 (kon.)
Magnitogorsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Ufa – Viťaz 1:2 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
Dynamo Moskva
Středa 23.11.2016, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Pavel Francouz (TRK) 31 zák., 2 góly, 93,9% (17:20:40)
     
    Statistiky: Střely: 33 – 62; Střely na bránu: 22-33; Vhazování: 22-20; Zablokované střely: 15-4; Hity: 9-12; Fauly: 3-3; Trestné minuty: 6-6.
     
    Maxim Jakuceňa v závěru druhé třetiny na ledě Traktoru rychle odpověděl na úvodní gól utkání v podání Iljy Nikulina a zápas došel po uplynutí 60 minut do prodloužení, v němž dovršil obrat Dinama Moskva Jegor Dugin. Konečný výsledek. Traktor Čeljabinsk 1 Dinamo Moskva 2 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    61:12 Jegor DUGIN - 1:2
     
    61:12
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    JEGOR DUGIN mezi kruhy pro vhazování plácl do puku, který se od jednoho ze stínících obránců Traktoru odrazil nad lapačkou Pavla Francouze do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Prodloužení je u konce a Dinamo vítězí 2:1! Asistence: Maxim Karpov.
     
    60:15
    Andrej Kutějkin v přesilové hře a úvodu prodloužení vypálil od modré čáry, jeho následný pokus byl ale zablokován.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Statistiky po třetí třetině: Střely: 33-60; Střely na bránu: 22-32; Vhazování: 22-19; Zablokované střely: 14-4; Hity: 9-11; Fauly: 3-3; Trestné minuty: 6-6.
     
    Maxim Jakuceňa bleskově odpověděl v závěru druhé třetiny na gól Iljy Nikulina, a jelikož ve třetí části žádný gól nepadl, o osudu utkání bude muset rozhodnout prodloužení nebo nájezdy. Skóre po třetí třetině. Traktor Čeljabinsk 1 Dinamo Moskva 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:59
    Konstantin Gorovikov v závěru normální hrací době nebezpečně vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho střela letící zhruba dva decimetry nad ledem mířila k přední tyči, Pavel Francouz ale předvedl spektakulární zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    59:50
    Traktoru Čeljabinsk se podařilo vyhodit a v normální hrací době už se zřejmě nic nestane.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:20
    Konstantin Klimontov v obranném pásmu zasáhl krosčekem Alexandra Rybakova a Dinamo má v přesilové hře obrovskou šanci rozhodnout.
     
    57:59
    Alexandr Šinin zkusil vypálit od modré čáry a jeho následná střela našla pouze výstroj Alexandra Jerjomenka.
     
    57:26
    Dinamu Moskva se nepodařilo přesně rozehrát a Traktor Čeljabinsk se bez problému pro tuto chvíli ubránil.
     
    56:53
    Daniil Tarasov se mezi dvěma protihráči z pravého křídla krásně protáhl mezi kruhy pro vhazování a poté napřáhl ke střele, kterou Pavel Francouz hrudí vyrazil do vzduchu a poté puk ukryl v lapačce.
     
    55:56
    Alexandr Pankov se snažil probít před bránu, v blízkosti pravé tyče ale ztratil kontrolu nad pukem.
     
    55:37
    Alexandr Rybakov vypálil na levém křídle z ostrého úhlu po zpětné přihrávce Alexeje Sopina a Pavel Francouz si připsal další úspěšný zákrok.
     
    54:48
    Dinamo má v závěru normální hrací doby na vrh, zatím se mu ovšem kýžený gól vstřelit nepodařilo.
     
    54:00
    Pavel Francouz výtečně zasáhl proti střele Dinama a vzápětí si poradil i s dorážkou Maxima Karpova, který mohl v blízkosti levé tyče uklízet puk do odkryté brány, trefil ovšem pouze pravý beton českého brankáře!
     
    52:50
    Denis Kokarev se po chybě Traktoru na obranné modré čáře řítil do samostatného úniku, po rychlém zamíchání s pukem ale Pavla Francouze překonat nedokázal, když z blízkosti zamířil vedle pravé tyče! Dinamo Moskva mohlo rozhodnout.
     
    52:00
    Do konce normální hrací doby zbývá odehrát přesně osm minut, které nás za současného stavu dělí od prodloužení. Dokáže jeden z týmů rozhodnout ještě před ním?
     
    51:01
    Alexandr Černikov rychle objel bránu a z pravé strany útočného pásma posílal puk před brankoviště, tam ovšem nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by ho usměrnil na bránu.
     
    50:16
    Paul Szczechura dobře vypálil na pravém křídle od mantinelu, Alexandr Jerjomenko byl ale u své levé tyče včas a jeho prudkou střelou zápěstím ukryl ve svém náručí.
     
    49:05
    V závěrečné části utkání se zatím hraje čistě a na rozdíl od předchozích dvou se v ní zatím nevylučovalo.
     
    48:32
    Dnešní utkání sleduje 7200 diváků.
     
    47:40
    Denis Kokarev si na levém křídle dojel pro volný puk a od mantinelu ho zápěstím okamžitě poslal na přední tyč, u ní byl ale připravený Pavel Francouz, který kotouč ukryl v lapačce.
     
    46:28
    Derek Roy se řítil do samostatného úniku, jeden z hostujících hráčů ale předvedl úžasný bekčeking a zezadu mu dokázal puk čistě vypíchnout.
     
    45:08
    Pavel Francouz píchl v blízkosti své levé tyče holí do nahozenému puku ze středního pásma, aby ho poslal do rohu ledové plochy a mimo hrozící nebezpečí.
     
    44:01
    Traktor nebezpečně nahazoval puk od modré čáry na bránu, Alexandr Jerjomenko byl ale pozorný a ukryl ho v lapačce.
     
    43:25
    Maskot domácího Traktoru to během přerušení hry opět pořádně rozjel, když si tentokrát našel místo mezi roztleskávačkami a z bílé tyče si udělal kytaru, na kterou za doprovodu rockové hudby pořádně zahrál.
     
    42:55
    Danil Gubarev dostal na pravém křídle krásnou přihrávku do jízdy a z kruhu pro vhazování mířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány, Alexandr Jerjomenko ale jeho pokus skvěle vyrazil lapačkou a nadvakrát zastavil!
     
    41:01
    Jegor Dugin si z levého křídla krásně sjel před bránu a už se chystal zakončit, puk mu ale v rozhodující chvíli sjel z čepele hole a bekhendem Pavla Francouze nezaměstnal ani nepřekonal.
     
    40:35
    V Traktor Areně před pár okamžiky začalo závěrečných dvacet minut utkání mezi Traktorem Čeljabinsk a Dinamem Moskva, do kterých oba týmy vstupují za nerozhodného stavu 1:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 23-38; Střely na brány: 14-20; Vhazování: 12-14; Zablokované střely: 9-3; Hity: 5-6; Fauly: 2-3; Trestné minuty: 4-6.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:38.
     
    Ani po přestávce se oběma týmům dlouho nedařilo prolomit bezbrankové skóre, tři minuty před koncem druhé třetiny ale gól přece jen padl, když hostující Dinamo Moskva s nutnou dávkou štěstí poslal do vedení Ilja Nikulin, jehož nahození z pravého rohu útočného pásma se od brusle jednoho z hráčů Traktoru odrazilo do brány. Domácí ovšem dokázali po minutě a dvou sekundách odpovědět, když se pěknou střelou po ledě prosadil Maxim Jakuceňa. Skóre po druhé třetině. Traktor Čeljabinsk 1 Dinamo Moskva 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
    38:02 Maxim JAKUCEŇA - 1:1
     
    38:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    MAXIM JAKUCEŇA si po přihrávce Kirilla Kolcova srovnal puk mezi kruhy pro vhazování na hůl a poté ho střelou po ledě poslal pod pravým betonem Alexandra Jerjomenka k levé tyči. Dinamo se příliš dlouho z vedoucího gólu neradovalo a stav je vyrovnaný 1:1! Asistence: Kirill Kolcov.
     
    37:02
    Bezbrankové skóre je konečně prolomeno a Dinamo Moskva vede těsně před koncem druhé třetiny nad Traktorem 1:0.
    37:00 Ilja NIKULIN - 0:1
     
    37:00
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Maskot Traktoru, kterým je bílý medvěd, si během přerušení hry sedl na mantinel a pořádně to za znění hudby rozjel, ihned po vhazování ale zmrazil jeho náladu ILJA NIKULIN, který na pravém křídle z rohu útočného pásma nahodil puk před bránu a jeden z hráčů Traktoru si ho nešťastně srazil do brány.
     
    36:35
    Vyloučený Vladimir Děnisov je zpět na ledě a Traktor Čeljabinsk hraje v plném počtu.
     
    36:00
    Přesilové hry jsou dnes v podání obou týmů tragické a ani Dinamo Moskva se nemůže během početní výhody dostat k nějaké šanci, po které by protrhlo bezbrankové skóre.
     
    34:34
    Vladimir Děnisov na levé straně obranného pásma podrazil Alexandra Rybakova a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    33:59
    Denis Kokarev se po obrovské chybě Traktoru na levé straně obranného pásma řítil do samostatného úniku, jenže v blízkosti vzdálenější pravé tyče nedokázal Pavla Francouze bekhendem překonat!
     
    33:04
    Ilja Zinovjev v blízkosti levé tyče míchal s pukem, přes jednoho z stínících hráčů Dinama ale vypálit nedokázal.
     
    32:22
    Alexej Cvetkov se podruhé v zápase vrátil z trestné lavice po uplynutí dvou minut a Traktor Čeljabinsk nedokázal využít ani třetí přesilovou hru.
     
    31:49
    Traktor Čeljabinsk má k dispozici třetí přesilovou hru, která spěje ke svému konci a zřejmě nebude využita.
     
    30:19
    Alexej Cvetkov dostal menší trest poté, co za bránou Traktoru zezadu krosčekem poslal na mantinel Arťoma Borodkina.
     
    29:33
    Jurij Petrov vyhazoval puk z rohu obranného pásma a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ho zachytil Juuso Hietanen, jeho následná střela s příklepem ale zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    28:48
    Ve druhé třetině je k vidění mnohem více dramatických okamžiků a šancí, na úvodní gól ovšem čekáme v Traktor Areně marně.
     
    27:42
    Paul Szczechura v levém kruhu pro vhazování dobře vypálil přes stínícího protihráče a jeho střela zápěstím letící těsně nad ledem mířila k přední tyči, Alexandr Jerjomenko si ale připsal další skvělý zákrok, když jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    26:16
    Denis Kokarev na pravém křídle využil volného prostoru a z vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k tvrdé střele s příklepem, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Pavel Francouz ji ale dokázal lapačkou fantasticky vyrazit!
     
    26:08
    Dinamo se řítilo do přečíslení dva na jednoho a Alexej Cvetkov mohl po zpětné přihrávce svého spoluhráče z levé strany útočného pásma uklízet puk v blízkosti pravé tyče do prázdné brány, to by mu ale nesměl mířit na paty!
     
    26:00
    Dinamo Moskva je po přečkání druhé přesilové hry v dnešním zápase kompletní a hraje se v pěti proti pěti.
     
    25:22
    Čeljabinsk se na chvíli usadil v útočném pásmu, jenže se ke střele neodhodlal a Dinamu se opět podařilo vyhodit.
     
    24:59
    Traktoru se nedaří usadit v útočném pásmu a další útočnou akci musí rozjíždět od vlastní brány.
     
    23:59
    Alexandr Černikov se na levém křídle útočné útočného pásma tvrdě srazil s Alexejem Cvetkovem, který dostal dvě minuty za podražení a Traktor si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    22:31
    Denis Kokarev číhal před bránou a z blízkosti mohl uklízet puk do prázdné sítě, jenže Andrej Kutějkin si ho nevšiml a jeho pokus z levého křídla a úhlu zamířil pouze do výstroje Pavla Francouze. Akce si žádala přihrávku.
     
    21:41
    Kirill Kolcov zachytil v obranném pásmu mezi kruhy pro vhazování nahození Dinama Moskva a pod tlakem jednoho z hostujících hráčů dobře rozehrál.
     
    20:38
    Alexej Cvetkov pálil z levého kruhu pro vhazování, jeho střela ale byla sražena mimo a Pavel Francouz nemusel zasahovat.
     
    20:02
    V Traktor Areně právě začal prostřední část utkání a úvodní buly na rozdíl od první třetiny odvládli hráči Dinama Moskva, kteří se jako první mohli vydat směrem vpřed.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 13-18; Střely na bránu: 10-8; Vhazování: 7-7; Zablokované střely: 5-1; Hity: 3-2; Fauly: 1-1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 15:49.
     
    Oba týmy si během úvodní části utkání zahrály jednu přesilovou hru, jenže ji nedokázaly využít. Největší šanci měl na holi necelých šest minut před první přestávkou Paul Szczechura, který mohl z blízkosti puk uklízet do prázdné brány, jenže ji po zákroku Alexandra Jerjomenka levým betonem proti nahození od modré čáry trestuhodně přestřelil. Skóre po první třetině. Traktor Čeljabinsk 0 Dinamo Moskva 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Vladimir Brjukvin vybruslil na pravé straně útočného pásma zpoza brány a z ostrého úhlu zkusil vypálit, jeho střela z otočky ale zamířila pouze do hrudi připraveného Pavla Francouze.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    17:53
    Vyloučený Alexandr Rybakov je zpět na ledě a ani Traktoru Čeljabinsk se nepodařilo využít úvodní přesilovou hru.
     
    17:28
    Domácí nahodili puk ze středního pásma na bránu Dinama a Alexandr Jerjomenko stáhl puk ze vzduchu do své lapačky.
     
    17:08
    Z přesilové hry Traktoru Čeljabinsk uplynula více než minuta a domácí se marně snaží usadit v útočném pásmu.
     
    15:52
    Kirill Kolcov se chystal ve středovém kruhu rozehrát a zezadu byl podražen projíždějícím Alexandrem Rybakovem.
     
    15:29
    Jegor Dugin zkoušel v blízkosti levé tyče vystřelit bekhendem, jenže puk nedokázal dostatečně zasáhnout a Pavel Francouz ho v pohodě na ledě přikryl lapačkou.
     
    14:06
    Konstantin Klimontov na levém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu a po zákroku Alexandra Jerjomenka levým betonem mohl kotouč uklízet do prázdné brány Paul Szczechura, jenže ho nabral jako na vidle a zívající svatyni Dinama přestřelil!
     
    13:55
    Derek Roy zkusil na pravém křídle z úhlu vypálit mezi betony Alexandra Jerjomenka, brankář Dinama šel ale včas do kolen a jeho pokus vyrazil.
     
    13:23
    Pavel Francouz si hravě poradil s nahozením Dinama ze středního pásma, po kterém puk v blízkosti pravé tyče zachytil a poté holí rychle rozehrál.
     
    12:43
    Dinamo po skončení přesilové hry napřáhlo na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila doprostřed brány a Pavel Francouz ji dokázal udržet v náručí.
     
    11:36
    Čeljabinsku se podařilo vyhodit puk až k bráně Alexandra Jerjomenka a polovina z početní výhody Dinama je pryč.
     
    10:36
    Ilja Nikulin po levé straně ledové plochy pronikal do útočného pásma a těsně před modrou čárou byl zezadu podražen Alexandrem Pankovem.
     
    09:07
    Daniil Tarasov nabral na pravém křídle slušnou rychlost a v kruhu pro vhazování zkusil zakončit bekhendem, jeho pokus ale zamířil pouze do náruče Pavla Francouze.
     
    08:07
    Alexej Sopin zavezl puk po levém křídle do útočného pásma a od mantinelu tvrdě vypálil s příklepem směrem na bližší tyč, u ní byl ale připraven Pavel Francouz, který jeho pokus letící těsně nad ledem vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    07:33
    Pavel Francouz se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Dinama Moskva, což se mu sice nepovedlo, ale jeho spluhráči se vzápětí zmocnili puku.
     
    07:13
    Vzápětí přišla tvrdá střela od modré čáry, která zamířila pouze doprostřed brány a náruče připraveného Alexandra Jerjomenka.
     
    06:51
    Traktor Čeljabinsk se ocitl před bránou v obrovské šanci a Alexej Kručinin bekhendem dobře mířil z blízkosti po ledě ke vzdálenější pravé tyči, Alexandr Jerjomenko ale vytáhl skvělý zákrok, když puk mířící za jeho záda vyrazil levým betonem!
     
    05:58
    Alexandr Černikov se v levém kruhu pro vhazování ocital ve slibné šanci, jenže přihrávka z pravého křídla mu přeskočila hůl a domácí útočník se do zakončení nedostal.
     
    04:18
    Věděli jste, že?

    Dinamo Moskva v letošní sezóně KHL odcházelo po první třetině do kabin s vedením v deseti případech, zatímco domácí Traktor Čeljabinsk vedl po první části utkání osmkrát.
     
    03:25
    Na opačné straně ledové plochy se pokoušel před bránu natlačit z pravého křídla Alexej Cvetkov, jeden z domácích hokejistů ho ale dokázal vytlačit za bránu.
     
    02:49
    Jeden z hráčů Čeljabinsku na pravém křídle nabral velkou rychlost a po krásném oblouku se v blízkosti pravé tyče snažil bekhendem zamířit mezi betony Alexandra Jerjomenka, brankář Dinama byl ale pozorný a jeho střelu vyrazil!
     
    02:01
    Konstantin Klimontov si v pravém rohu obranného pásma nekomplikoval situaci a bekhendem puk vyhodil do zóny hostující Dinama tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    01:30
    Hokejisté Dinama Moskva nahodili puk za bránu Pavla Francouze a vzápětí odjeli rychle střídat.
     
    00:37
    Kirill Kolcov v pravém kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy, jeho střela s příklepem ale zamířila doprostřed brány, kde byl připravený Alexandr Jerjomenko.
     
    00:01
    Paul Szczechura uspěl na vhazování proti Alexejovi Cvetkovovi a utkání mezi Traktorem Čeljabinsk a Dinamem Moskva bylo právě zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Do branky Dinama se dnes postaví Alexandr Jerjomenko!

    Alexandr Jerjomenko je jedničkou Dynama Moskva! A má moc pěknou výstroj ???? #CCMHockey #MadeOfHockey #CCMGoalie

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (A), Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Černikov, Szczechura, Roy – Pestunov (A), Jakuceňa, Kručinin – Gubarev, J. Petrov, Pankov – Šarov, Peňkovskij, Zinovjev.

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Robinson, Kutějkin, Rylov (A), I. Nikulin (A), Makljukov, Hietanen – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, Dugin, Karpov – Gorovikov (C), Kokarev, Brjukvin – Kokujov, Rybakov, Igumnov – Sopin, Čebykin.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Alexandr Sergejev. Čároví: Eduard Metalnikov, Alexandr Sirotkin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    24.12.15 Traktor Čeljabinsk – Dinamo Moskva 4:3
     
    Dimano Moskva

    Dinamo Moskva v západní konferenci bojuje o playoff a od sedmého do devátého místa je to velice vyrovnané. Jokerit, Podolsk a Dinamo Moskva mají na svém kontě po 32 odehraných zápasech shodně 49 bodů. Dinamo prohrálo dvě utkání v řadě, když nestačilo na Jaroslavl a Metallurg Magnitogorsk, přičemž ani během jednoho ze zápasů nevstřelilo gól.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor Čeljabinsk prohrál dvě utkání v řadě, v každém z nichž vstřelil pouze jeden gól. Hokejisté Čeljabinsku po dvou výhrách v řadě nestačili na Soči a v posledním zápase Nižnij Novgorod. Čeljabinsk se vrací domů po třízápasovém venkovním tripu, během něhož porazil po samostatných nájezdech pouze Spartak Moskva.
     
    Traktor Čeljabinsk se po třech venkovních zápasech představí opět doma, kde ve středu přivítá Dinamo Moskva, které pokračuje ve venkovním tripu a na ledě soupeře odehraje čtvrté utkání v řadě. Oba týmy budou vstupovat do zápasu s dvěma prohrami v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 39. Jakuceňa (Kolcov) – 37. I. Nikulin, 62. Dugin (Karpov)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (A), Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Černikov, Szczechura, Roy – Pestunov (A), Jakuceňa, Kručinin – Gubarev, J. Petrov, Pankov – Šarov, Peňkovskij, Zinovjev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Robinson, Kutějkin, Rylov (A), I. Nikulin (A), Makljukov, Hietanen – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, Dugin, Karpov – Gorovikov (C), Kokarev, Brjukvin – Kokujov, Rybakov, Igumnov – Sopin, Čebykin.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Alexandr Sergejev. Čároví: Eduard Metalnikov, Alexandr Sirotkin

    Diváci: 7200
    bahis siteleri