NY Rangers – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Washington – St. Louis 4:3 (kon.) | Columbus – Calgary 0:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Toronto 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Winnipeg 3:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Nashville – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:6 (kon.)
Arizona – Vancouver 1:4 (kon.) | San Jose – Chicago 2:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 4:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
New Jersey Devils
5:4 (0:3, 3:1, 1:0 - 0:0)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 24.11.2016, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jacob JOSEFSON - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New Jersey Devils.
    Autorem vítězné branky je JACOB JOSEFSON. Švédský útočník to provedl velmi pěkně, když nekompromisní střelou švihem o břevno překonal svého krajana a zařídil výhru pro svůj tým!
    46:50 Yohann AUVITU - 4:4
     
    46:50
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme opět srovnáno, Prudential Center bouří! V mezikruží se zjevil zcela osamocený francouzský obránce YOHANN AUVITU, jehož střela i navzdory lehkému ztlumení nakonec zapadla za Jhonase Enrotha. Je to 4:4, máme tu další gólový návrat do sestavy! Asistence: Travis Zajac a Michael Cammalleri.
    29:26 Matt MARTIN - 3:4
     
    29:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se znovu dostávají do vedení! Po nevyužité šanci New Jersey přišel protiútok formou přečíslení dva na jednoho, který zakončil MATT MARTIN. Jeho první střelu Schneider vyrazil jen před sebe a letní posila Toronta se dostala k dorážce, který i s notnou dávkou štěstí a odrazu od vracejícího se Seversona skončila v brance. 4:3 pro Toronto! Asistence: Nikita Sošnikov a Nikita Zajcev.
    25:30 Michael CAMMALLERI - 3:3
     
    25:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tohle je neuvěřitelný návrat do sestavy pro MICHAELA CAMMALLERIHO, jenž má na skvělém vyrovnání Devils neuvěřitelný podíl! Ke dvěma asistencím nyní přidává i branku, když se postaral o dorážku střely Travise Zajaca za Jhonase Enrotha. Je srovnáno a Mike Babcock si bere oddechový čas, protože jeho svěřenci se musí probrat. Asistence: Travis Zajac a Andy Greene.
    23:10 Beau BENNETT - 2:3
     
    23:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tohle je naprosto skvělé pro domácí New Jersey! BEAU BENNETT dvě vteřiny před koncem přesilové hry zabránil tomu, aby měli Ďáblové 30 nevyužitých přesilovek za sebou. A hlavně snížil na rozdíl jediné branky, když dorazil za bezmocného Enrotha střelu Michaela Cammalleriho. Bennett se prosadil poprvé od 3. dubna a poprvé v dresu Devils! Asistence: Devante Smith-Pelly a Michael Cammalleri.
    20:32 Travis ZAJAC - 1:3
     
    20:32
    Devils právě vstřelili branku!
    A přichází snížení, o což se postarala hlavně tato zmíněná trojice! Tohle New Jersey potřebovalo. Nick Lappin rozjel kombinaci pasem na Kylea Quinceyho, který našel Michaela Cammalleriho. Ten zahrál zcela nesobecky a v lepší pozici našel TRAVISE ZAJACA, který snížil na 1:3! Asistence: Michael Cammalleri a Kyle Quincey.
    18:52 Auston MATTHEWS - 0:3
     
    18:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je totální rozklad domácího týmu! Jednička letošního draftu AUSTON MATTHEWS skóruje dnes podruhé a Toronto se dostává do vedení 3:0 na ledě soupeře. Nyní americký útočník obdržel puk po zblokované přihrávce Connora Browna, kdy se kotouč odrazil od bránících hráčů. Smolná branka pro New Jersey, Maple Leafs však hrají parádně! Asistence: Zach Hyman a Connor Brown.
    13:31 Nazem KADRI - 0:2
     
    13:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pět sekund před koncem trestu Parenteaua využívají Maple Leafs přesilovou hru a odskakují na rozdíl dvou branek! Andy Greene se dostal v rohu u mantinelu pod velký tlak při napadání, z kterého nakonec hosté vytěžili druhý gól. Po dobré práci Williama Nylandera a Austona Matthewse doklepl puk do branky NAZEM KADRI, který dostal skvělou přihrávku, 2:0! Asistence: Auston Matthews a William Nylander.
    10:33 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    10:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak a je to tady, série AUSTONA MATTHEWSE bez gólu končí! Americký forvard nyní těžil z velmi dobré práce spoluhráče Zacha Hymana. Ten nejprve vybojoval kotouč v útočném pásmu parádním hitem, aby krátce nato objel branku, dostal touš před ní a právě Matthews přispěchal s důraznou dorážkou, díky které skončil hrací předmět v brance. 1:0 pro Toronto, Matthews skóruje po 13 zápasech! Asistence: Zach Hyman.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 21. Zajac (Cammalleri, Quincey), 24. B. Bennett (Smith-Pelly, Cammalleri), 26. Cammalleri (Zajac, A. Greene), 47. Auvitu (Zajac, Cammalleri), rozh. náj. Josefson – 11. Matthews (Hyman), 14. Kadri (Matthews, W. Nylander), 19. Matthews (Hyman, Co. Brown), 30. M. Martin (Sošnikov, N. Zajcev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   P.A. Parenteau (NJD)
    0:0   Auston Matthews (TOR)
    2. série:
    1:0   Jacob Josefson (NJD)
    1:0   Mitchell Marner (TOR)
    3. série:
    1:0   Michael Cammalleri (NJD)
    1:0   Nikita Sošnikov (TOR)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – Cammalleri, Zajac (A), Parenteau – Boucher, Henrique (A), Smith-Pelly – Zacha, Josefson, B. Bennett – Kalinin, Fiddler, Lappin.
    Toronto Maple Leafs: Enroth (Andersen) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, Marinčin – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

    Rozhodčí: Kowal, L'Ecuyer – Brisebois, Cherrey.

    Diváci: 13 752
    bahis siteleri