NY Rangers – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Washington – St. Louis 4:3 (kon.) | Columbus – Calgary 0:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Toronto 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Winnipeg 3:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Nashville – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:6 (kon.)
Arizona – Vancouver 1:4 (kon.) | San Jose – Chicago 2:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
1:6 (1:0, 0:5, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 24.11.2016, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Mats Zuccarello se ocitl po nahození z pravého křídla před bránou v obrovské šanci, Matta Murrayho ale překonat 45 sekund před koncem zápasu nedokázal! Stav utkání zůstává 6:1.
    53:05 Matt CULLEN - 1:6
     
    53:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Justin Schultz sice střelou po ledě mířil od modré čáry vedle levé tyče, do jeho pokusu ale skvěle vložil hůl MATT CULLEN a nad pravým betonem Anttiho Raanty poslal puk do brány. Asistence: Justin Schultz a Eric Fehr.
     
    52:58
    Eric Fehr se ocitl v blízkosti brány ve skvělé šanci, jeho střela ale skončila na hrudi Anttiho Raanty, který skvělým zákrokem puk vyrazil!
     
    51:57
    Rangers v poslední části ještě nevystřelili na bránu, do konce přitom zbývá odehrát 8 minut!
     
    41:35
    Penguins před pár okamžiky vypálili nebezpečně z vrcholu mezikruží, Antti Raanta ale dobře zasáhl levým betonem a střelu skvěle vyrazil!
     
    39:48
    Chris Kreider se postavil do cesty Conorovi Shearymu a dostal menší trest za nedovolené bránění.
    36:42 Conor SHEARY - 1:5
     
    36:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CONOR SHEARY po přihrávce Sidneyho Crosbyho krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování zamířil nad levým ramenem střídajícího Anttiho Raanty do bližšího pravého horního rohu brány. Střelecké představení Penguins nebere konce a hosté z Pittsburghu vedou nad zdecimovaným NY Rangers již 5:1! Asistence: Sidney Crosby a Carl Hagelin.
     
    32:57
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Henrik Lundqvist, přichází Antti Raanta.
    32:57 Sidney CROSBY - 1:4
     
    32:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování hledal na vzdálenější levé tyči najíždějícího Conora Shearyho, puk se ale od hole vracejícího se Ryana McDonagha odrazil do vzduchu, ze kterého se vzápětí snesl do levého horního rohu brány. Kuriózní gól, po kterém Pittsburgh vede už 4:1! Asistence: Kris Letang.
    30:12 Phil KESSEL - 1:3
     
    30:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PHIL KESSEL po bleskově sehraném protiútoku a dvou přečkaných přesilových hrách Rangers krásně překřížil útočné pásmo a poté z pravého kruhu pro vhazování svižnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Henrika Lundqvista přesně do bližšího horního rohu brány. Nádherný gól a Penguins vedou 3:1! Asistence: Nick Bonino.
     
    27:53
    Nick Bonino dostal dvě minuty za hákování a Rangers budou po návratu Sidneyho Crosby na let pokračovat v početní výhodě. Předchozí určitě nevyužijí.
     
    27:39
    Rick Nash si krásně najel na přihrávku z levého křídla a v blízkosti pravé tyče se snažil z úhlu zamířit do odkryté části brány, jenže Matt Murray vytáhl spektakulární zákrok, když po bleskovém přesunu jeho střelu lapačkou vyrazil!
     
    25:54
    Sidney Crosby podruhé v zápase usedl na trestnou lavici poté, co za bránou Rangers podrazil zbytečně Marca Staala. Rangers si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    25:54
    Michael Grabner se v poskytnuté výhodě krásně natlačil před Trevora Daleyho, který se ho marně snažil zastavit, a samostatný únik se pokusil zakončit střelou mezi betony Matta Murrayho! V obrovské šanci ale neuspěl a bude se vylučovat.
    24:58 Sidney CROSBY - 1:2
     
    24:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ian Cole na levém křídle skvěle zachytil vyhození Rangers rukavicí a poté puk těsně nad ledem napálil s příklepem na přední tyč, kde do jeho střely skvěle vložil hůl kapitán Penguins SIDNEY CROSBY a usměrnil kotouč mezi betony bezmocného Henrika Lundqvista. Pittsburgh během necelých tří minut otáčí vývoj zápasu na svou stranu a vede 2:1! Asistence: Ian Cole.
    22:02 Scott WILSON - 1:1
     
    22:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Phil Kessel nádhernou přihrávkou z levého křídla ve správný moment našel na vzdálenější pravé tyči SCOTTA WILSONA, kterému sice napoprvé zakončení nevyšlo, vzápětí si ale stáhl puk na střelu a z blízkosti ho poslal do odkryté brány – 1:1! Asistence: Phil Kessel, Nick Bonino.
     
    20:16
    Sidney Crosby mohl hned v úvodu druhé třetině po 16 sekundách vyrovnat, v blízkosti pravé tyče ale z úhlu Henrika Lundqvista překonat nedokázal! Skvělou přihrávkou z levého křídla hostujícího kapitána našel Conor Sheary.
     
    19:00
    Chris Kreider objel bránu a v pravém kruhu pro vhazování našel zpětnou přihrávkou Nicka Holdena, který bez přípravy těsně nad ledem mířil s příklepem ke vzdálenější levé tyči, Matt Murray ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem v poslední sekundě úvodní části jeho pokus vyrazil! Rangers vedou stále 1:0.
     
    18:23
    Tom Kühnhackl krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a překonaného brankáře Henrika Lundqvista podruhé v zápase zachránila tyč!
     
    17:53
    Jevgenij Malkin se pokusil po rychlém objetí brány zasunout kotouč do sítě v blízkosti pravé tyče, Henrik Lundqvist u ní ale skvěle ucpal volný prostor levým betonem!
     
    14:30
    Mats Zuccarello minul ve slibné šanci bránu Penguins, ještě před tím měl ale obrovskou šanci Nick Bonino, který na pravém křídle z úhlu mířil do odkryté části brány, Henrik Lundqvist ale předvedl spektakulární zákrok, když jeho pokus po bleskovém přesunu vleže vyrazil!
     
    13:42
    Derek Stepan na pravém křídle krásně vypálil od mantinelu a jeho střela zápěstím mířila do bližšího pravého horního rohu brány, Matt Murray ale vytáhl skvělý semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce! Fantastický zákrok.
     
    13:02
    Ryan McDonagh tvrdě narazil zezadu na mantinel Conora Shearyho, což se nelíbilo projíždějícímu Sidneymu Crosbymu a okamžitě se do něj pustil. Oba kapitáni vzápětí byli vyloučeni. Domácí Ryan McDonagh dostal pět minut za vražení na hrazení, zatímco hostující Sidney Crosby dvě minuty za hrubost.
     
    08:22
    Derek Stepan si pěkně potáhl puk v levém kruhu pro vhazování na střelu a poté v oslabení svižně vypálil zápěstím mezi betony Matta Murrayho, ten byl ale připraven a kotouč zastavil!
     
    08:10
    Marc Staal dostal menší trest za hákování a také Pittsburgh si zahraje v první třetině přesilovou hru. Rangers ji využili, co v ní předvedou Penguins?
     
    05:31
    Penguins se mohli postarat o rychlou odpověď, jejich střela z pravého křídla a ostrého úhlu ale orazítkovala bližší tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry! Rangers teď měli obrovské štěstí.
    04:22 Rick NASH - 1:0
     
    04:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH se v blízkosti pravé tyče dostal k zablokované střele Chrise Kreidera, z forhendu si hodil hodil kotouč rychle na bekhend a poté ho z úhlu a blízkosti poslal nad levým betonem ležícího Matta Murrayho do odkryté brány. Rangers využili přesilovou hru a ujímá se vedení 1:0! Asistence: Chris Kreider a Mats Zuccarello.
     
    04:17
    J. T. Miller byl ve středním pásmu podražen Jevgenijem Malkinem a Rangers si zahrají první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Rick Nash (Kreider, Zuccarello) – 23. S. Wilson (Kessel, Bonino), 25. Crosby (Cole), 31. Kessel (Bonino), 33. Crosby (Letang), 37. Sheary (Crosby, Hagelin), 54. Cullen (J. Schultz, Fehr)


    New York Rangers: Lundqvist (33. Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, K. Hayes, Zuccarello – Grabner, Stepan (A), Rick Nash – Vesey, Pirri, J. T. Miller – Lindberg, Jooris, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Määttä, Letang, Dumoulin, Daley, Cole, J. Schultz – Hagelin, Crosby (C), Sheary – Guentzel, Malkin (A), Kessel – S. Wilson, Bonino, Rust – Kühnhackl, Cullen (A), Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Marc Joannette. Čároví: Brian Murphy, Kory Nagy

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri