NY Rangers – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Washington – St. Louis 4:3 (kon.) | Columbus – Calgary 0:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Toronto 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Winnipeg 3:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Nashville – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:6 (kon.)
Arizona – Vancouver 1:4 (kon.) | San Jose – Chicago 2:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 4:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 24.11.2016, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Nikita KUČEROV - 4:2
     
    58:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté ani nestihli odvolat gólmana a už prohrávají o dva góly. NIKITA KUČEROV obdržel přihrávku před branku a nemýlil se. Asistence: Valtteri Filppula a Ondřej Palát.
    53:40 Ryan CALLAHAN - 3:2
     
    53:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Ještě před dvanácti sekundami vedli hosté, teď vedou domácí! Point naservíroval kotouč na hůl RYANA CALLAHANA, který měl před sebou odkrytou branku. Asistence: Brayden Point, Tyler Johnson.
    53:28 Alex KILLORN - 2:2
     
    53:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! ALEX KILLORN se dostal k puku, který se odrazil od zadního mantinelu a poslal jej bekhendem za brankovou čáru. Asistence: Slater Koekkoek a Vladislav Naměstnikov.
    39:05 Ivan PROVOROV - 1:2
     
    39:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers otáčí před koncem druhé třetiny vývoj zápasu! IVAN PROVOROV se ocitl osamocený v levém kruhu a zamířil přesně k tyči. Provorov si připisuje první gól v NHL! Asistence: Matt Read a Mark Streit.
    26:06 Dale WEISE - 1:1
     
    26:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    DALE WEISE si dnes branku zasloužil, jelikož byl velice aktivní. Tentokrát obdržel přihrávku a z prostoru pravého kruhu pro vhazování trefil místo někde mezi ramenem a lapačkou gólmana. Máme vyrovnáno, začínáme znovu od nuly. Asistence: Chris VandeVelde a Ivan Provorov.
    19:57 Victor HEDMAN - 1:0
     
    19:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jsme se dočkali branky ještě v první třetině. Tampa využívá přesilovku tři sekundy před koncem periody. Po obrovském tlaku napřáhl od modré čáry VICTOR HEDMAN a jeho dělovka skončila až za bezmocným Masonem. Asistence: Ondřej Palát a Brayden Point.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 20. Hedman (Palát, Point), 54. Killorn (Koekkoek, Naměstnikov), 54. Callahan (Point, T. Johnson), 59. Kučerov (Filppula, Palát) – 27. Weise (VandeVelde, Provorov), 40. Provorov (Read, Streit)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Šustr, Hedman, Coburn, Nestěrov, Koekkoek, Garrison – Kučerov, Naměstnikov, Killorn – Callahan (A), T. Johnson, Point – Drouin, Filppula, Palát (A) – J.T. Brown, Paquette, Condra.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – Gostisbehere, MacDonald, Streit (A), Provorov, Gudas, Manning – Voráček, Giroux (C), B. Schenn – Simmonds (A), Cousins, Konecny – Read, Bellemare, Raffl – Weise, Laughton, VandeVelde.
    bahis siteleri