Novokuzněck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Toljatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – HC Slovan 1:4 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Záhřeb 0:1 (kon.)
Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:3, 0:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 24.11.2016, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Furch odjíždí na střídačku, domácí zkouší hru šesti proti čtyřem.
     
    59:29
    Domácí ještě dostanou šanci hrát v šesti proti čtyřem, dvě minuty za hru vysokou holí odpyká Sexton.
     
    56:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Že by ještě domácí, svitla naděje? Michejev poslal dlouhou přihrávku ke druhé tyčce, kde ihned z první nikým nehlídaný NIKITA LISOV tvrdě zakončil za bezmocného Lisutina. Ten tak přišel smolně o čisté konto až v závěrečných minutách. Asistence: Ilja Michejev, Valentin Pjanov.
     
    48:55
    Gynge mohl definitivně rozhodnout! V plné rychlosti si najel do mezikruží a tvrdě vypálil. Před sebou už měl jen brankáře Furcha. Jeden z obránců soupeře se však položil do jeho zakončení.
     
    42:40
    Tyčka zazvonila za Lisutinovou svatyní! Nebo alespoň tak to zaznělo po střele od modré čáry, kterou zřejmě vyslal Osipov. Teď měli hosté štěstí. Jeden gól by mohl Omsk hodně nakopnout.
     
    41:00
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Konstantin Makarov – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:36
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Maxim Pestuško – 2 min., vražení na hrazení).
     
    32:08
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Nikita Lisov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:17
    Lisutin je mužem na svém místě! Zase se osmělil Booth, který je ve druhém dějství jedním z nejnebezpečnějších hráčů. Jenže z mezikruží z vyložené pozice trefil pouze soupeřovu výstroj.
     
    26:09
    Kdyby Burdasov nebyl zády k brance a pomalu neklečel, určitě by zakončoval o dost lépe než v tomhle případě. Nakonec Lisutin nemusel výrazněji zasahovat. Na tribunách to po jeho šanci každopádně hodně zahučelo.
     
    24:22
    Booth zachytil přihrávku a hnal se dopředu. Z levé strany tahle nová posila domácích vystřelila, nicméně Lisutin si poradit nakonec dokázal. Těchto chyb by se měl Nižněkamsk zcela jistě co nejvíce vyvarovat.
     
    20:22
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Dan Sexton – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Jegor Martynov – 2 min., hrubost).
     
    13:41
    Střídání v týmu Avangard Omsk: ze hřiště odchází Oleg Šilin, přichází Dominik Furch.
     
    13:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Brankář Šilin jen marně zvedl oči ve strop a asi půjde střídat. Takový průběh utkání se určitě nečekal. Hosté se prosadili potřetí v řadě poté, co byl GENNADY STOLJAROV dostatečně důrazný v brankovišti a donutil Medveděva nešťastně zasunout touš do vlastní svatyně. Obrana Avangardu byla v tomhle případě hodně laxní. Asistence: Konstantin Makarov.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Kulikov – 2 min., držení protihráče).
     
    05:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A další gól v síti Šilina! To je parádní vstup do utkání ze strany hostujícího mužstva. Stoljarov svou přihrávkou z pravé strany našel u druhé tyčky najíždějícího si KONSTANTINA MAKAROVA, který nikým nehlídaný pohodlně zakončil do prázdné brány. Asistence: Gennady Stoljarov, Igor Polygalov.
     
    05:35
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně nečekaná rána pro domácí celek, který v úvodních minutách nehrál povedený hokej. Hosté předvedli pěknou kombinaci, Sexton chytrou přihrávkou našel RICHARDA GYNGEHO, který snadnou kličkou překonal ležícího gólmana Šilina. Asistence: Dan Sexton, Gilbert Brulé.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 57. Lisov (I. Michejev, Pjanov) – 6. Gynge (Sexton, Brulé), 6. K. Makarov (Stoljarov, Polygalov), 14. Stoljarov (K. Makarov)


    Avangard Omsk: Šilin (14. Furch) – Martynov, J. Medveděv, A. Osipov, Nikitin, Lisov, Gustafsson – Pěrežogin, Sobotka, Pestuško – Lemťugov, Chochrjakov, Burdasov – Fajzullin, Pjanov, I. Michejev – Fiščenko, Juňkov, Booth.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin (Kolppanen) – Ljamin, Rjasenskij, Lekomcev, Ogurcov, Bryncev, Berezin, An. Sergejev – Gynge, Brulé, Sexton – Stoljarov, Polygalov, K. Makarov – Porjadin, P. Kulikov, Koňkov – Šiksatdarov, Jakimov, Gimatov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Cyplakov – Ivanov, Černyšjov

    Diváci: 7370
    bahis siteleri