Kometa Brno – Zlín 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Písek 6:5 (po pr.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 6:5 (po pr.)
Jihlava – Havířov 4:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 2:4 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 0:2, 2:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 25.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    57:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Bruslaři vyhráli vhazování ve vlastním pásmu a vyhodili puk přes všechny čáry. Tam se kotouče chopil David Zdeněk a poslal dopředu po pravém křídle JONÁŠE KRONUSE, který nabral vysokou rychlost, sjel si až k tyči a střelou nad rameno překonal gólmana Havlíčkova Brodu! Asistence: David Zdeněk, Martin Březina.
     
    55:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    DAVID DONDA se ke svému pokusu rozjel rozvážně, před brankářem několikrát zamíchal pukem a pak zápěstím vystřelil mezi betony. Hostující gólman kotouč sice trochu zpomalil, puk se ale přesto dostal za brankovou čáru!
     
    51:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté se ve třech ubránili a teď naopak sami skórují! Kolínští se dostali do přečíslení 3 na 1, když jediný bránící hráč sjel na pravou stranu k Miroslav Vasilevovi, který následně přihrál před brankoviště, kde byli najednou 2 úplně volní útočníci. Puku se chopil MATĚJ POUL a našel mezírku mezi Folvarského betony! Asistence: Miroslav Vasilev.
     
    45:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání a nutno říct, že zaslouženě. V posledních minutách svého soupeře nepustili z pásma. Hostům se nepodařila rozehrávka a puk zachytil Vojtěch Veverka, který přihrál na levou stranu úplně volnému MICHALU TEPLÉMU, jenž si v takovéhle pozici umí poradit a napálil puk na vyrážečku přesouvajícího se Březiny! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    34:59
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No a hned z další protiakce se prosazují hosté a rázem vedou! DAVID ZDENĚK se vydal na útočný výlet, na vrcholku levého kruhu schoval střelu za obránce a perfektní ranou vyhnal všechny pavouky z levého horního rohu havlíčkobrodské svatyně! Bez asistence.
     
    32:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kouzlo Miroslava Folvarského opadlo a v Kotlině je vyrovnáno! Jonáš Kronus nasměřoval kotouč na vrcholek pravého kruhu, kde už se napřahoval TOMÁŠ GORÁS, jenž dokázal prostřelit domácího gólmana! Asistence: Jonáš Kronus, David Zdeněk.
     
    16:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Akce začala u Jiřího Přibyla, který na ose hřiště uvolnil VOJTĚCHA VEVERKU. Ten se prosmýkl mezi beky a mířil sám na brankáře, kterého si položil na zem a kolem jeho betonu zasunul puk k pravé tyči! Asistence: Jiří Přibyl.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Veverka (Přibyl), 46. Teplý (Veverka), 56. Donda (TS) – 33. Gorás (Kronus, Zdeněk), 35. Zdeněk, 52. Poul (Vasilev), 58. Kronus (Zdeněk, Březina)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Zvěřina, Pejchal, Lachman "A", Horák, Rubner, Adam, Polák – Teplý "C", Křehlík, Donda – Přibyl "A", Veverka, Tecl – Pokorný, Cachnín, Piskač
    SC Marimex Kolín: Březina (Mašek) – Dotter, Štěpánek, Zdeněk "C", Grauer "A", Mikula, Nutil – Gorás, Kronus "A", Rolc, Zheliznyak, Dytrych, Plíhal, Poul, Vasilev, Kalista

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jan Jeletz, Jaroslav kuřítko
    bahis siteleri