Poprad – Nové Zámky 7:0 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 4:1 (kon.)
Nitra – Zvolen 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 25.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte skrášlili výsledok Štrauch a Brejčák. Poprad teda deklasoval Nové Zámky 7:0 a vďaka zisku troch bodov sa dostáva na 9. priečku, odsúva dnešného súpera na posledné miesto. Šúrek si prvýkrát v sezóne pripisuje čisté konto.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:16:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Možno to bude aj menej, hostia sa v tejto chvíli dopúšťajú zakázaného uvoľnenia a hra sa sťahuje pred Škorvánka.
     
    59:16
    Mäkinenovu prihrávku hokejkou vypichol Lichanec a následne sa kamzíci oslobodili. Budú však musieť pretrpieť ešte záverečných niekoľko sekúnd.
     
    58:37
    Hudec vystrelil švihom od modrej. Lichancovi sa však podarilo zachytiť puk na hokejke a potom ho okamžite vyhodiť.
     
    58:17
    V závere zápasu budú mať hostia možnosť skórovať aspoň raz. Samuel Mlynarovič ide na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    57:07
    Tibenský to ďaleko nepotiahol, prihrávka na Drtinu mu nevyšla a dopredu zase šli domáci. Mlynarovič spätnou prihrávkou medzi kruhy hľadal Štraucha, no tomu sa nedarilo zakončiť.
     
    56:15
    Zagrapan sa snažil samostatne preniknúť. Do klieští ho však uzavrela dvojica Novozámčanov. Aj spadol, ale toto na nedovolený zákrok nebolo.
    55:26 J. BREJČÁK - 7:0
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ešte nekončia! Abramov spoza bránky nenašiel prihrávkou Bondru, ale k puku sa dostal JÁN BREJČÁK a švihom z tesnej blízkosti namieril pod hornú žŕdku!
    Asistencia: Dmitrij Abramov.
     
    54:18
    Blízko ku gólu boli tentokrát hostia. Brabenec posúval nebezpečne na strelu z prvej Drtinovi, no ten už nevystrelil. Domáci hráči zubami-nechtami bránia svojho gólmana, ktorému určite chcú dopriať čisté konto.
    53:36 ŠTRAUCH - 6:0
     
    53:36
    Poprad dal gól!
    Domáci pridávajú ďalší gól, momentálne je to už len deštrukcia súpera! Rapáč posunul medzi kruhy ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý správne namieril a švihom prekonal Škorvánka. Skompletizoval teda svoj hetrik v tomto stretnutí!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Emil Bagin.
     
    52:50
    Bondra šikovnou prihrávkou našiel v únika Dmitrija Abramova, ktorý už mal druhú možnosť počas zápasu takto z úniku. Mieril na to isté miesto a Škorvánek reflexívne vytiahol svoj betón!
     
    52:10
    Mlynarovičovu strelu od modrej nemal Škorvánek hneď pod kontrolou, a tak sa ju snažili Rapáč s Hvilom dorážať, no márne.
     
    51:50
    Fabian to skúsil sám cez stred ihriska. Jeho nie veľmi prudké zakončenie sa odrazilo od obrancu Nových Zámkov a Škorvánek si na tento nečakaný teč musel dať pozor.
     
    51:12
    Lapšanský spomedzi kruhov posunul bližšie k bránku nakorčuľovanému Hendersonovi, ktorý vystrelil, no Škorvánek inkasovanie nepripustil.
    50:32
     
    50:32
    Peter Lichanec aplikoval pravidlo, keď nevieš čo s pukom, vystreľ na bránu. A vystrelil naozaj dobre. Puk letel na ľavú žŕdku a chýbali možno iba centimetre od gólu!
     
    50:02
    Poprad získava presilovú hru. Jozef Tibenský dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    49:09
    Chaloupka posunul Lapšanskému. Prihrávka však bola ofsajdová, no Lapšanský ešte strieľal tesne po hvizde. Hostia sa do neho okamžite pustili, no tentokrát to úmyselná strela nebola. Rozhodca odpískal s malým oneskorením.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 931 divákov.
     
    48:32
    Popradčania súpera do vyložených šancí veľmi nepúšťajú. Teraz však nechali prejsť jednu strelu, ktorá smerovala z hokejky Brabenca z ľavého kruhu. Šúrek ju bezpečne podržal.
     
    47:36
    Brejčák pokrýval poctivo Hudeca, ktorý veľa toho nemohol ani vymyslieť. Nové Zámky stratili puk za bránkou a následne ho získal Štrauch. Ten nazbieral niekoľko cenných sekúnd.
     
    46:48
    Prvá presilovka pre Nové Zámky v tomto zápase. Kevin Henderson dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    45:43
    Rapáčovi sa pekne ukázal Štrauch na pravom kruhu. Mal by ideálnu možnosť na streľbu, ale puk si nedokázal spracovať.
     
    44:14
    Kytnár pálil od modrej čiary. Priestor pred bránkou však bol veľmi prehustený a puk tam teda zastavil niektorý z hráčov.
     
    43:39
    Cardwell prihrávkou pred bránku hľadal Brabenca. Puk mu však poslal na korčule a Brabenec z toho veľa vyťažiť nedokázal.
     
    42:35
    Lichanec sa šikovne dostal od mantinelu krížom až pred bránku. Škorvánek vyrazil pred seba a následne zakončoval Štrauch, no novozámocký gólman skvelo natiahol betón!
     
    42:04
    Andreas Štrauch sa snažil individiuálne prepracovať sa k zakončeniu a vytvoriť si príležitosť na skompletizovanie svojho hetriku. Cez tentokrát skalopevnú obranu súpera sa mu to nepodarilo.
     
    41:13
    Kytnár sa dostal do útočného pásma a vystrelil spoza obrancu. Jeho zakončenie príklepom Šúrek vyrazil hokejkou na zadný mantinel.
     
    40:26
    Nové Zámky už v tejto chvíli hrajú s piatimi hráčmi a ihneď sa im podarilo dostať aj do útoku. Šúreka v prvej strele tretiny preveril Saarinen. Domáci brankár podržal puk vo výstroji.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry takisto patrila Popradu. Najprv sa presadil Henderson, potom dal gól Lapšanský a na zatiaľ konečných 5:0 upravil Troliga.
    Čaká nás posledná tretina, ktorá sa začne približne o 18:42.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Lapšanský bol počas svojho prieniku po pravom krídle zablokovaný a do pásma sa už nedostal.
     
    39:13
    Lichanec nahadzoval puk od modrej čiary. Ježek sa ho snažil tečovať, no Škorvánka napokon akosi neprekvapil.
     
    38:21
    Poprad bude hrať ďalšiu hru v početnej prevahe. Za držanie hokejky odchádza na trestnú lavicu Patrik Maier.
     
    37:40
    Veľká tutovka pre domácich! Abramov sa nechal vysunúť do samostatného zakončenia. Strelou však Škorvánka neprekonal. Z dorážky namieril Bondra na mantinel a následne ešte sa snažil strieľať aj Troliga, no prihrávku od Abramova nezachytil! Domáci to jednoducho spálili.
     
    37:24
    Paulovičovi sa v medzikruží ukazoval Sucharda, no prudkú prihrávku napokon nezachytil. Hostia musia začínať až z vlastného obranného pásma.
     
    36:37
    Zagrapan šiel do prečíslenia s Lapšanským. Puk mu posúval až na poslednú chvíľu, kedy sa už ku bránke blížil hráč Nových Zámkov. Škorvánek situáciu mal pod kontrolou.
     
    34:38
    Pekná kombinácia od hostí! Hvila šiel najprv do pásma sám. Dokázal však udržať puk a šikovnou krížnou prihrávkou našiel Krotáka. Ten z prvej pred bránkou hľadal Mlynaroviča, no poslal mu nie úplne presný puk. Škorvánek si napokon mohol vydýchnuť.
     
    34:11
    Lichanec zachytil do rukavice rozohrávku od Šúreka. Následne hľadal po ľavom krídle Krotáka, ktorý sa však už za pukom naťahoval márne. Mal ho na hokejke Mäkinen.
     
    33:01
    Domáci mali isté problémy s ubránením súperových šancí. Pred bránkou bol nebezpečne s pukom postavený Hudec, ktorý na dvakrát dorážal na Šúreka, ale gól nedal.
     
    32:37
    Pekná kombinácia aj od hostí. Čaládi z pravého kruhu hľadal z prvej pred bránkou Kytnára, ktorý aj vystrelil, ale mieril vedľa.
    31:29 TROLIGA - 5:0
     
    31:29
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru! Hvila si spracoval puk od Krotáka na ľavom kruhu a vystrelil. Škorvánek vyrazil iba pred seba betónom, kde bol dôrazný TOMÁŠ TROLIGA a okamžite bez problémov dorazil do bránky!
    Asistencie: Lukáš Hvila, Arne Kroták.
     
    31:00
    Hvilovi to s prekvapivou strelou veľmi nevyšlo. Cardwell ju zastavil pri modrej čiare a následne nekompromisne vyhodil puk.
     
    30:07
    Zagrapanova delovka od modrej čiary smerovala iba nad bránku. Kamzíci však dokázali udržať útočné pásmo a kombinujú ďalej.
     
    29:31
    Popradčania získavajú ďalšiu presilovku. Zdeněk Báhenský je potrestaný dvomi minútami za hrubosť.
     
    28:43
    Nové Zámky sa dostali do rýchleho útoku, no veľa toho na popradskú defenzívu. Domáci si ihneď poctivo rozobrali hráčov a nenechali centimeter voľný na prihrávku.
     
    27:37
    Po štvrtom góle sa rozhodol tréner Pénzeš vymeniť brankárov a takisto si vyžiadal aj oddychový čas! Do bránky hostí prichádza Stano Škorvánek.
    27:37 LAPŠANSKÝ - 4:0
     
    27:37
    Poprad dal gól!
    Poprad sa baví hokejom a po dlhom tlaku prináša štvrtý gól! Henderson z rohu klziska nahral na pravý kruh Fabianovi, ktorý sa neulakomil a krásne posunul medzi kruhy na ADAMA LAPŠANSKÉHO, na ktorého strelu z prvej nemal Lundström šancu!
    Asistencie: Štefan Fabian, Kevin Henderson.
     
    27:21
    Lapšanský prenechával pri pravom mantineli Chaloupkovi, ale tento úmysel sa podarilo novozámockým hráčom vystihnúť.
     
    26:06
    Presilovka sa pomaly chýlila ku koncu, a tak museli kamzíci niečo rýchle vymyslieť. Kroták to vzal na seba a z pravého kruhu vystrelil. Troliga clonil, tečoval, snažil sa o dorážku no Joakim Lundström puk prikryl.
     
    25:10
    Kroták vykorčuľoval s pukom po strede ihriska. Prihral Troligovi, ktorý priťukol do bránky. Lundström urýchlene spojil betóny. Následne sa pokúšal dorážať aj Hvila, no gólman hostí už udržal puk pod kontrolou.
     
    24:40
    Chaloupka z osi ihriska na modrej čiare šikovne nahadzoval na bránku, pred ktorou stál Henderson. Strelec tretieho popradského gólu ešte aj tečoval puk, no iba mimo bránky.
     
    24:02
    Poprad získava presilovku, druhú v zápase. Branislav Fábry dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    23:57
    Lelkeš prihrávkou z pravého kruhu hľadal pred bránkou Fábryho, s ktorým si Brejčák až tak úplne neporadil. Nakoniec všetko zachránil Šúrek.
    23:07 HENDERSON - 3:0
     
    23:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania skvelo nastupujú do druhej časti hry! KEVINOVI HENDERSENOVI síce unikol puk na pravom krídle, no brankár Lundström si nedal veľký pozor a preskočil mu cez hokejku a následne aj cez celé jeho telo a spadol do bránky! Domácim pomohla teraz aj šťastena.
    Asistencia: Adam Lapšanský.
     
    22:40
    Zagrapan iba hokejkou predĺžil puk smerom na zadný mantinel. Popradčania sa potom už k puku nedostali. Akciu rozvíjajú hostia.
     
    21:50
    Lichanec sa pripravoval na Brabenca. Pozorne sledoval jeho pohyb. Nakoniec ho aj telom atakoval, ale nie úplne vydarene.
     
    20:52
    Kroták posunul na modrú čiaru Dindovi, ktorý nahodil smerom na Lundströma. Puk však šiel aj tak vedľa brány, no gólman hostí pre istotu zasiahol betónom.
     
    20:18
    Popradčania rozvíjali svoju prvú akciu. Skončilo sa to však ofsajdom. Bol v ňom Lapšanský.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine boli jednoznačne lepší Popradčania. Dvomi gólmi ich do vedenia poslal Štrauch, ktorý skóroval v 6. a aj 13. minúte.
    Druhá dvadsaťminútovka sa začne približne o 17:54.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:30
    Troliga sa následne dostal k strele spomedzi kruhov. Lundström ju vyrazil pred seba, kde bol Dávid Bondra a na hokejke mal jasný gól. Diváci okolo mňa už skákali zo sedadiel, no Bondra bránku netrafil!
     
    19:19
    Brejčák skvelou krížnou prihrávkou našiel na útočnej modrej Bondru, ktorý následne strieľal na bránu. Lundström si však priestor postrážil.
     
    18:09
    Kuraliho nahodenie zo stredného pásma ešte jemne tečoval Mlynarovič, no brankár Lundström si s ním poľahky poradil.
     
    17:39
    Mäkinen sa samostatne predieral do útočného pásma. Skončilo sa to však len postavením mimo hry.
     
    16:47
    Dávid Bondra si v strednom pásme prevzal puk. Pár rýchlymi pohybmi sa dostal až k bránke a preveril Lundströma. Gólman Nových Zámkov bol pripravený.
     
    16:18
    Suchého strelu stečovali hráči do rohu klziska. Hosťom sa potom podarilo oslobodiť sa a teraz musia začínať až od Šúreka.
     
    15:23
    Po Fabianovej strele vypadol Lundströmovi puk pred seba. Dorážať ho mohol do prázdnej bránky Lapšanský, no zabránil mu v tom novozámocký obranca.
     
    14:51
    Poprad bude hrať prvú presilovku v zápase. Patrik Maier dostáva dve minúty za držanie.
     
    14:23
    Tibenský spoza bránky posúval puk pred bránu. Puk skončil na Šúrekovi, ktorého to mierne prekvapilo, no prikryl ho a upokojil situáciu.
     
    13:31
    Na opačnej strane bol nebezpečný Pitule, ktorý sa samostatne prepracoval medzi kruhy a ohrozil Šúreka. Betón však mal popradský gólman na tom správnom mieste.
    13:00 ŠTRAUCH - 2:0
     
    13:00
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie! Brejčák potiahol akciu po pravom krídle a prihrával krížom cez bránkovisko. Puk sa tam však odrazil od hokejky hosťujúceho hráča, no ANDREAS ŠTRAUCH ho dokázal aj tak pomedzi Lundströmove nohy akosi zasunúť a skórovať!
    Asistencie: Ján Brejčák, Peter Lichanec.
     
    12:11
    Kamil Brabenec nahadzoval puk zo stredného pásma. Bol to taký oblúčik, s ktorým nemal Šúrek problém.
     
    11:09
    Nové Zámky po dlhšej dobe vystrelili na Šúreka. Postaral sa o to Mäkinen, ktorý pálil od modrej čiary. Puk skončil bezpečne vo výstroji popradského gólmana.
    Pohľad na úvodné buly
     
    10:37
    Popradčania opäť uzavreli súpera do vlastného obranného pásma. Puk si však tentokrát posúvali len po rohoch. Je však vidieť, že domáci majú územnú prevahu.
     
    09:22
    Brejčák rozohrával popradskú akciu. Puk však iba nahodil smerom na bránku zo stredného pásma. Lundström ho pre istotu prikryl.
     
    08:32
    Zagrapan až príliš dlho držal puk na svojej hokejke. Nechcel sa s ním podeliť alebo možno ani nemohol. Väčšina hráčov bola zablokovaná a obsadená. Hostia sa dokázali zónovo ubrániť a potom aj po zaváhaní popradského hráča puk získať.
     
    07:51
    Novozámčania rozvíjali útočnú akciu. Nepodarilo sa im ju však premyslieť do detailov a dopustili sa teda zakázaného uvoľnenia.
     
    07:13
    Kroták sa dostal s Hvilom do prečíslenia dvoch proti jednému. Sandgren však dobre pracoval hokejkou a druhú prihrávku vypichol.
     
    06:06
    Hosťom sa takýto stav jednoznačne nepáči a snažia sa o rýchlu odpoveď. Čaládi to skúšal na Šúreka z pravého kruhu, ale jeho strelu popradský gólman bez problémov vyrazil.
    05:30 ŠTRAUCH - 1:0
     
    05:30
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Krásny individuálny pohyb predviedol ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý sa od mantinelu dostal cez kruh, popred bránkovisko, vytiahol z brány Lundströma a potom pohodlne zakončil!
    Asistencie: Peter Lichanec, Branislav Rapáč.
     
    04:27
    Domáci vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme. Abramov okamžite strieľal na bránku. Lundström podržal svoj tím.
     
    03:45
    Mlynarovič nahodil na Lundströma zo stredného pásma. Švédsky brankár v službách Nových Zámkov iba vyrazil pred seba a rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    03:08
    Lapšanskému úplne nevyšla bekhendová prihrávka do stredného pásma. Henderson sa naťahoval so svojou hokejkou, no nepodarilo sa mu úspešne spracovať.
     
    02:28
    Milan Kytnár strieľal spomedzi kruhov. Jeho zakončenie Šúrek videl vcelku dobre a aj dokázal patrične zakročiť.
     
    02:16
    Brankár Šúrek si dal pozor na vyhodený puk a pre istotu ho pred nebezpečným Ossim Saarinenom prikryl pod svoju lapačku.
     
    01:39
    Abramov odviedol dobrú prácu v rohu klziska v útočnom pásme. Vybojoval puk pre Troligu. Popradčania sa však už potom nedokázali prepracovať ku koncovke.
     
    00:46
    Hudec sa snažil zakončovať z ľavého kruhu. Jeho delovka však skončila iba na Kuralim. Šúrek už bol betónmi na kolenách, no zákrok si napokon nezapísal.
     
    00:26
    Prvá šikovná akcia domácich. Henderson rozohral v strednom pásme na Lapšanského, ktorý vykorčuľoval po ľavom krídle a preveril Lundströma. Ten si pripísal úspešný zákrok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú na ľade. Popradčania hrajú v bielych dresoch, Nové Zámky v čiernych. Pred nami je štátna hymna SR.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Dinda, J. Brejčák, Ježek – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Abramov – B. Rapáč, Lichanec, Štrauch

    HC Mikron Nové Zámky: Lundström (Škorvánek) – Drtina, Cardwell, Sandgren, Mäkinen, Sucharda, Chovan (A), Rehák, Maier – Saarinen, Brabenec (A), Bahenský – Čaládi, Kytnár, M. Hudec (C) – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Lelkeš, Tibenský

    Rozhodca: Štefik – Riš, Korba.
    Lukáš Hvila ešte v drese Nových Zámkov, momentálne už oblieka dres Popradu!

     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu Tipsport ligy. 23. kolo našej najvyššej súťaže dnes otvára súboj HK Poprad s HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Na popradskom zimnom štadióne uvidíme dnes priamy súboj o 9. miesto. Momentálne na ňom sídlia hosťujúce Nové Zámky, ktoré majú na konte 28 bodov. Získali ich vďaka 9 víťazstvám (z toho 6 v riadnom hracom čase) a štyrom prehrám po predĺžení alebo nájazdoch.

    Popradčania pomaličky zvliekajú starú kožu a dostávajú sa čoraz bližšie na postupové priečky. Kamzíci vďaka výmene trénerskej dvojice stihli získať už niekoľko bodov a aktuálne ich na poslednom mieste majú 27. Na konte majú rovnako ako Zámky 6 výhier v riadnej hracej dobe a aj jeden zápas k dobru.

    Nové Zámky si naposledy pripísali výhru 16. novembra. Doma porazili Žilinu 4:0, následne však podľahli Nitre 7:4 a Košiciam 1:2. Posledný zápas s oceliarmi však bol vcelku vydarený, Nové Zámky mali na dosah aj bodový zisk. Aj by si ho zaslúžili, za predvedený výkon sa rozhodne hanbiť nemuseli.

    Poprad si po prehrách s Martinom 5:4 po predĺžení, s Banskou Bystricou 3:4 a s Mikulášom 4:3 po predĺžení konečne napravil chuť. Zvládol povinnú jazdu so slovenskou dvadsiatkou. Mladíkov zdolali kamzíci 5:2, mierne si vylepšili skóre, ktoré je momentálne 59:77. Nové Zámky majú skóre 58:63.

    Vedenie HK Poprad dokázalo túto sezónu „uchmatnúť“ dvojicu hráčov z Banskej Bystrice. Najprv Jana Semoráda a pred zápasom s Banskou Bystricou aj Lukáša Hvilu, ktorý sa pod Tatry vrátil rád.

    Najproduktívnejším hráčom Nových Zámkov je momentálne Kamil Brabenec, ktorý má na konte 20 bodov za 3 góly a až 17 asistencií. Najviac produktívnym hráčom Popradu je Marek Zagrapan, ktorý má 17 bodov za 9 gólov a 8 asistencií.

    V tejto sezóne to bude už tretie vzájomné meranie síl. Zatiaľ boli úspešnejší vždy Popradčania. Najprv doma zdolali Nové Zámky 18. septembra 2:1 a následne 21. októbra odchádzali z juhozápadu našej krajiny s výhrou 1:2 po nájazdoch.

    Upevnia si Nové Zámky 9. priečku alebo uvidíme Poprad po dlhej dobe na inom mieste než na poslednom? O prvej alebo druhej možnosti rozhodne zápas. Môžete ho sledovať v našom on-line prenose. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Štrauch (Lichanec, B. Rapáč), 13. Štrauch (J. Brejčák, Lichanec), 24. Henderson (Lapšanský), 28. Lapšanský (Fabian, Henderson), 32. Troliga (Hvila, Kroták), 54. Štrauch (B. Rapáč, Bagin), 56. J. Brejčák (Abramov)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Dinda, J. Brejčák, Ježek – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Abramov – B. Rapáč, Lichanec, Štrauch
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström (28. Škorvánek) – Drtina, Cardwell, Sandgren, Mäkinen, Sucharda, Chovan (A), Rehák, Maier – Saarinen, Brabenec (A), Bahenský – Čaládi, Kytnár, M. Hudec (C) – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Lelkeš, Tibenský

    Rozhodčí: Štefik – Riš, Korba

    Diváci: 931
    bahis siteleri