Poprad – Nové Zámky 7:0 (kon.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 4:1 (kon.)
Nitra – Zvolen 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 25.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    V závere zápasu budú mať hostia možnosť skórovať aspoň raz. Samuel Mlynarovič ide na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
    55:26 J. BREJČÁK - 7:0
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ešte nekončia! Abramov spoza bránky nenašiel prihrávkou Bondru, ale k puku sa dostal JÁN BREJČÁK a švihom z tesnej blízkosti namieril pod hornú žŕdku!
    Asistencia: Dmitrij Abramov.
    53:36 ŠTRAUCH - 6:0
     
    53:36
    Poprad dal gól!
    Domáci pridávajú ďalší gól, momentálne je to už len deštrukcia súpera! Rapáč posunul medzi kruhy ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý správne namieril a švihom prekonal Škorvánka. Skompletizoval teda svoj hetrik v tomto stretnutí!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Emil Bagin.
     
    52:50
    Bondra šikovnou prihrávkou našiel v únika Dmitrija Abramova, ktorý už mal druhú možnosť počas zápasu takto z úniku. Mieril na to isté miesto a Škorvánek reflexívne vytiahol svoj betón!
    50:32
     
    50:32
    Peter Lichanec aplikoval pravidlo, keď nevieš čo s pukom, vystreľ na bránu. A vystrelil naozaj dobre. Puk letel na ľavú žŕdku a chýbali možno iba centimetre od gólu!
     
    50:02
    Poprad získava presilovú hru. Jozef Tibenský dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    46:48
    Prvá presilovka pre Nové Zámky v tomto zápase. Kevin Henderson dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    42:35
    Lichanec sa šikovne dostal od mantinelu krížom až pred bránku. Škorvánek vyrazil pred seba a následne zakončoval Štrauch, no novozámocký gólman skvelo natiahol betón!
     
    38:21
    Poprad bude hrať ďalšiu hru v početnej prevahe. Za držanie hokejky odchádza na trestnú lavicu Patrik Maier.
     
    37:40
    Veľká tutovka pre domácich! Abramov sa nechal vysunúť do samostatného zakončenia. Strelou však Škorvánka neprekonal. Z dorážky namieril Bondra na mantinel a následne ešte sa snažil strieľať aj Troliga, no prihrávku od Abramova nezachytil! Domáci to jednoducho spálili.
     
    34:38
    Pekná kombinácia od hostí! Hvila šiel najprv do pásma sám. Dokázal však udržať puk a šikovnou krížnou prihrávkou našiel Krotáka. Ten z prvej pred bránkou hľadal Mlynaroviča, no poslal mu nie úplne presný puk. Škorvánek si napokon mohol vydýchnuť.
    31:29 TROLIGA - 5:0
     
    31:29
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru! Hvila si spracoval puk od Krotáka na ľavom kruhu a vystrelil. Škorvánek vyrazil iba pred seba betónom, kde bol dôrazný TOMÁŠ TROLIGA a okamžite bez problémov dorazil do bránky!
    Asistencie: Lukáš Hvila, Arne Kroták.
     
    29:31
    Popradčania získavajú ďalšiu presilovku. Zdeněk Báhenský je potrestaný dvomi minútami za hrubosť.
     
    27:37
    Po štvrtom góle sa rozhodol tréner Pénzeš vymeniť brankárov a takisto si vyžiadal aj oddychový čas! Do bránky hostí prichádza Stano Škorvánek.
    27:37 LAPŠANSKÝ - 4:0
     
    27:37
    Poprad dal gól!
    Poprad sa baví hokejom a po dlhom tlaku prináša štvrtý gól! Henderson z rohu klziska nahral na pravý kruh Fabianovi, ktorý sa neulakomil a krásne posunul medzi kruhy na ADAMA LAPŠANSKÉHO, na ktorého strelu z prvej nemal Lundström šancu!
    Asistencie: Štefan Fabian, Kevin Henderson.
     
    24:02
    Poprad získava presilovku, druhú v zápase. Branislav Fábry dostáva dve minúty za podrazenie.
    23:07 HENDERSON - 3:0
     
    23:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania skvelo nastupujú do druhej časti hry! KEVINOVI HENDERSENOVI síce unikol puk na pravom krídle, no brankár Lundström si nedal veľký pozor a preskočil mu cez hokejku a následne aj cez celé jeho telo a spadol do bránky! Domácim pomohla teraz aj šťastena.
    Asistencia: Adam Lapšanský.
     
    19:30
    Troliga sa následne dostal k strele spomedzi kruhov. Lundström ju vyrazil pred seba, kde bol Dávid Bondra a na hokejke mal jasný gól. Diváci okolo mňa už skákali zo sedadiel, no Bondra bránku netrafil!
     
    15:23
    Po Fabianovej strele vypadol Lundströmovi puk pred seba. Dorážať ho mohol do prázdnej bránky Lapšanský, no zabránil mu v tom novozámocký obranca.
     
    14:51
    Poprad bude hrať prvú presilovku v zápase. Patrik Maier dostáva dve minúty za držanie.
    13:00 ŠTRAUCH - 2:0
     
    13:00
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie! Brejčák potiahol akciu po pravom krídle a prihrával krížom cez bránkovisko. Puk sa tam však odrazil od hokejky hosťujúceho hráča, no ANDREAS ŠTRAUCH ho dokázal aj tak pomedzi Lundströmove nohy akosi zasunúť a skórovať!
    Asistencie: Ján Brejčák, Peter Lichanec.
    05:30 ŠTRAUCH - 1:0
     
    05:30
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Krásny individuálny pohyb predviedol ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý sa od mantinelu dostal cez kruh, popred bránkovisko, vytiahol z brány Lundströma a potom pohodlne zakončil!
    Asistencie: Peter Lichanec, Branislav Rapáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Štrauch (Lichanec, B. Rapáč), 13. Štrauch (J. Brejčák, Lichanec), 24. Henderson (Lapšanský), 28. Lapšanský (Fabian, Henderson), 32. Troliga (Hvila, Kroták), 54. Štrauch (B. Rapáč, Bagin), 56. J. Brejčák (Abramov)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Dinda, J. Brejčák, Ježek – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Abramov – B. Rapáč, Lichanec, Štrauch
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström (28. Škorvánek) – Drtina, Cardwell, Sandgren, Mäkinen, Sucharda, Chovan (A), Rehák, Maier – Saarinen, Brabenec (A), Bahenský – Čaládi, Kytnár, M. Hudec (C) – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Lelkeš, Tibenský

    Rozhodčí: Štefik – Riš, Korba

    Diváci: 931
    bahis siteleri