Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:1 (kon.) | Boston – Calgary 1:2 (kon.)
New Jersey – Detroit 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Vancouver 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Nashville Predators
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 26.11.2016, 00:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:15 Ryan JOHANSEN - 5:1
     
    48:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je definitivně rozhodnuto. U mantinelu vybojoval puk Forsberg, přihrál do pravého kruhu pro vhazování, odkud vyslal gólovou střelu Ryan Johansen. Domácí už vedou 5:1. Asistence: Filip Forsberg, Viktor Arvidsson.
    42:13 Colin WILSON - 4:1
     
    42:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka domácího týmu! Po levé straně si najel COLIN WILSON a poté mohl Fisherovi poděkovat za přihrávku, která měla oči. Střelci stačilo nastavit hokejku a umístit puk do odkryté části Hellebuyckovy branky. Asistence: Mike Fisher, Roman Josi.
    37:54 James NEAL - 3:1
     
    37:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí na poslední chvíli využili přesilovku a vedou již o dvě branky. Puk se dostal do levého kruhu pro vhazování, kde do něj plácl JAMES NEAL a padající oblouček před Hellebuyckem lízl bránící Stuart. Jeho úmysl odpálit puk skončil v brance, gólman Winnipegu byl bez šance. Asistence: Ryan Johansen, Roman Josi.
    26:47 Ryan JOHANSEN - 2:1
     
    26:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    No vida, domácí tým už vede. Puk se velice rychle dostal na levé křídlo, kde byl zcela volný RYAN JOHANSEN a ten bombou z první propálil gólmana Winnipegu. Asistence: Mike Fisher.
    25:39 Colin WILSON - 1:1
     
    25:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! po rychlém průniku do útočného pásma přišla přihrávka na u tyčky číhajícího COLINA WILSONA a ten zblízka překonal Hellebuycka. Tím hráčem, který zavezl puk do pásma a po přihrávce do druhé vlny se přesunul před branku, byl právě střelec vyrovnávací trefy. Asistence: Mike Fisher.
    14:46 Dustin BYFUGLIEN - 0:1
     
    14:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Winnipeg se dostal do protiútoku, po rozestavení přišla přihrávka na modrou, odkud nahodil DUSTIN BYFUGLIEN a s pomocí lehké teče skončil puk za Rinnem. Ten na změnu už nestačil zareagovat a bezmocně padal k ledu. Asistence: Nikolaj Ehlers, Drew Stafford.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. C. Wilson (Fisher), 27. Johansen (Fisher), 38. Neal (Johansen, Josi), 43. C. Wilson (Fisher, Josi), 49. Johansen (Forsberg, Arvidsson) – 15. Byfuglien (Ehlers, Stafford)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, P. K. Subban (A), Ekholm, Y. Weber, Bitetto, Irwin – Neal (A), Johansen, Arvidsson – C. Smith, Ribeiro, Forsberg – Åberg, Fisher (C), C. Wilson – Watson, Järnkrok, Sissons.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien (A), Chiarot, Trouba, Morrissey, Postma, Stuart – Wheeler (C), Scheifele (A), Laine – Stafford, Petan, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Daňo – Thorburn, Copp, Connor.

    Rozhodčí: O'Rourke, Furlatt – Pancich, Barton

    Diváci: 17 192
    bahis siteleri