Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:1 (kon.) | Boston – Calgary 1:2 (kon.)
New Jersey – Detroit 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Vancouver 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Sobota 26.11.2016, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Ryan Callahan milul kotouč před poloprázdnou brankou!
     
    54:58
    Domácí v šesti, bez brankáře!
    51:25 Cam ATKINSON - 3:5
     
    51:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON získal kotouč v útočném pásmu a svou střelou překvapil jak obránce, tak brankáře Bishopa. Ten si tuto branku určitě za rámeček nedá! Bez asistence.
     
    49:50
    Kučerov se pokusil o střelu a jen těsně minul branku hostí!
     
    49:16
    Foligno nestíhal a tak musel hákovat. Přesilovka 4 na 3 pro domácí.
     
    47:15
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Boone Jenner – 2 min., sekání).
    45:55

     
    45:55
    Zach Werenski vybojoval kotouč, ale jeho střelu výborně vyrazil Bishop! Velká škoda pro hostující tým!
    44:34 Brandon SAAD - 3:4
    44:34 Brandon SAAD - 3:4

     
    44:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hra čtyř proti čtyřem vyhovuje více Columbusu! Luke Witkowski si nevšiml, že má před brankou nepokrytého BRANDONA SAADA, jenž obdržel pas od Wennberga a poslal kotouč přesně k tyči branky Bishopa! Asistence: Alexander Wennberg.
     
    43:54
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Andrej Šustr – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Josh Anderson – 2 min., hrubost).
    43:37 Ondřej PALÁT - 3:3
     
    43:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! V ponechané výhodě se puk po ose Hedman – Kučerov dostal na hůl ONDŘEJE PALÁTA, jenž usměrnil kotouč mezi betony brankáře Sergeje Bobrovskiho! A začínáme odznova! Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
     
    41:46
    Hartnell se po vyjetí z rohu snažil překonat Bishopa, ale jemu, ani dojíždějícímu Andersonovi se to nepovedlo.
    38:28 Jason GARRISON - 2:3
     
    38:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení! Povedené přečíslení Tampy zakončil poněkud krkolomně JASON GARRISON, jenž s dorazil svou střelu a kotouč se jen tak tak prokutálel pod brankářem Brobrovskijem do branky! Asistence: Valtteri Filppula, Luke Witkowski.
     
    35:40
    Kučerov a Filpula se dostali do brejku dvou proti jednomu obránci! Kučerov se dostal puk ideálně na střelu, ale nedokázal jej zpracovat a z šance tak nebylo absolutně nic!
     
    33:34
    Foligno nabízel kotouč před branku na teč, tu provedl jeho spoluhráč, ale nasměroval ji jen těsně vedle! Následně objížděl Foligno branku, ale místo, aby šel do zakončení, tak hledal spoluhráče!
    29:02 Josh ANDERSON - 1:3
     
    29:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to netrvalo dlouho! pouhých jednatřicet vteřin trval jednobrankový náskok Columbusu a už je to opět o dvě branky! Scott Hartnell poslal puk na střed hřiště, před brankoviště hostí, kde se do něj opřel JOSH ANDERSON. Jeho střelu sice Bishop vyrazil, ale hostující forvard byl sražen obráncem tak šikovně, že dokázal poslat bekhendem kotouč do sítě! Asistence: Scott Hartnell.
    28:33 Nikita KUČEROV - 1:2
     
    28:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hezká branka domácích znamená snížení! Tyler Johnson nabral rychlost. Dokázal objet branku, poslat kotouč na brankáře hostí. Od něj se puk odrazil před NIKITU KUČEROVA, jenž neměl problém s posláním puku do sítě! Asistence: Tyler Johnson, Ondřej Palát.
     
    28:15
    Hosté uzamkli domácí v pásmu, ke střele se dostal Zach Werenski a jeho střela vypadla Bishopovi z výstroje, nicméně domácí obrana ji dokázala odpálit. Další střela Werenskiho minukla klec domácích.
     
    21:50
    Seth Jones rozhodil rozehrávající obránce do takové míry, že si málem vstřelili vlastní gól! Bishop byl ale pozorný a celou akci zastavil a kotouč schoval do své rukavice.
     
    21:00
    Další střele Johnsona proletěla skrumáží těl a zastavila se o zadní hrazení! Nutno říct, že ani jeden z hráčů na hřiště dlouho nevěděl kde je puk!
     
    19:49
    Brian Boyle si těsně před koncem první třetiny připisuje velkou šanci, ale těsně před brankářem hostí nedokázal poslat kotouč do sítě a nechal vyniknout Sergeje Bobrovskije!
     
    16:55
    Ondřej Palát neudržel pevné nervy a svůj oblouček z pásma přetáhl natolik, že vyhodil puk mimo hřiště. Tampa se tak bude muset bránit další přesilovce hostí.
     
    15:38
    Valtteri Filppula se těsně nedostal k teči střely od modré čáry!
     
    13:39
    Jack Johnson zakončoval přečíslení tří proti dvěma obráncům, dostal se ke střele a trefil spojnici břevna a tyče branky Bena Bishopa. Ten měl co dělat, aby dokázal zastavit skákající kotouč na brankové čáře!
    08:35 Nick FOLIGNO - 0:2
    08:35 Reakce kouče hostí při druhé brance jeho týmu.

     
    08:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po střele od modré čáry se kotouč odrazil od hrazení přímo na hůl Cama Atkinsona, jenž puk okamžitě "centroval" před branku, kde jej do sítě dopravil NICK FOLIGNO. Asistence: Cam Atkinson, Zach Werenski.
     
    08:35
    Hosté dopravili puk do sítě, branku hostí musí potvrdit video-rozhodčí.
     
    07:36
    V souboji u hrazení si Luke Witkowski (Tampa) počínal nedovoleně, když podrazil hostujícího Jonese. Rozhodčí jeho počin moc dobře viděl a potrestal domácího beka dvouminutovým trestem za podražení.
    03:46 Alexander WENNBERG - 0:1
     
    03:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pasivita se domácím prostě nevyplácí. ALEXANDER WENNBERG se dostal k odraženému kotouč na vrcholky kruhů, vypálil, jeho střela byla zblokovaná a defenzíva Tampy nechala Wennberga kotouč dojet a poslat jej za bezmocného Bena Bishopa! Asistence: Brandon Saad, Jack Johnson.
     
    02:50
    Cédric Paquette dostával pas do brejku, ale zradilo jej zpracování a musí pro kotouč do rohu kluziště.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 29. Kučerov (T. Johnson, Palát), 39. Garrison (Filppula, Witkowski), 44. Palát (Kučerov, Hedman) – 4. Wennberg (Saad, J. Johnson), 9. N. Foligno (Atkinson, Werenski), 30. J. Anderson (Hartnell), 45. Saad (Wennberg), 52. Atkinson


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman (A), Šustr, Nestěrov, Coburn, Garrison, Koekkoek, Witkowski – Killorn, Naměstnikov, Kučerov – Point, T. Johnson (A), Callahan (A) – Palát, Filppula, Drouin – Paquette, Boyle.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Hännikäinen, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: St. Laurent, Nicholson – Devorski, Jonny Murray
    bahis siteleri