Mountfield HK – Slavia 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 8:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 6:3 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 6:5 (1:0 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 26.11.2016, 14:30 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ránu Davida Janiczka jihlavský gólman pouze vyrazil a po dorážce MATĚJE MACHA jej mohl lovit ze své sítě. Druhá trefa v oslabení pro třinecké mladíky. Asistence: David Janiczek.
     
    41:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kryštof Stuchlík byl zcela sám před brankou, na Judu ale nevyzrál. Po jeho zakončení ovšem jihlavský gólman netušil, kde se kotouč nachází a než se zorientoval, mohl jej lovit ze své sítě po dorážce DOMINIKA CIHLÁŘE. Asistence: Kryštof Stuchlík.
     
    28:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kalus se na modré čáře zbavil bránícího hráče, zavezl puk před branku, kde jej předal PATRIKU HREHORČÁKOVI, jenž se prosazuje již podruhé v dnešním utkání. Asistence: Jan Kalus.
     
    22:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí tým ovšem zůstal v útočném pásmu a střelou z levého kruhu vyzrál na gólmana Dukly DANIEL PLITKO, jenž se trefil přesně k bližší tyči. Asistence: Matěj Mach, Michal Kvasnica.
     
    14:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jihlavskému obránci přeskočil puk na modré čáře hůl a v tu chvíli se Dukla dostala do velkých potíží. PATRIK HREHORČÁK rychle přebruslil až k hostující brance, nenechal se odstavit od kotouče a poslal jej mezi betony Judy až do sítě. Podíl na této trefě si připisuje také gólman Ocelářů. Asistence: Ondřej Imrich, Matěj Loubal.
     
    10:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jsou při chuti a přidávají již třetí gól. Po ose Jakub Lacka – Lukáš Kaukič doputoval kotouč až k ADAMU FLOKOVI, jenž se prosadil prudkou ranou z levého kruhu. Asistence: Lukáš Kaukič, Jakub Lacka.
     
    08:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je ale nakonec přece jen využita. Po přihrávce Lukáše Kaukiče se do kotouče opřel JAN BARTKO a na tuto trefu byl hostující gólman krátký. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    05:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se v šesté minutě ujímají vedení! Michal Kvasnica sice branku svého soupeře netrefil, puk se ale odrazil na kruh k MATĚJI MACHOVI a ten jej z otočky napálil do pravého horního růžku jihlavské branky. Asistence: Michal Kvasnica, Daniel Plitko.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 6. Mach (Kvasnica, Plitko), 9. Bartko (Kaukič), 11. Flok (Kaukič, Lacka), 15. Hrehorčák (Imrich, Loubal), 23. Plitko (Mach, Kvasnica), 29. Hrehorčák (Kalus), 42. Cihlář (Stuchlík), 50. Mach (Janiczek)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Janiczek, Bartko, G. Radzienciak, J. Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Lacka, Kalus
    HC Dukla Jihlava: Juda (Brož) – Pospíchal , Pražák, Srnský, Huňáček, Hrabaň, Krtek – Maštera, Ondráček, Heinrich, Mejzlík, Adam, Berka, Geier, Kraučuk, Rezek

    Rozhodčí: Krenželok – Lederer, Ganger
    bahis siteleri