Mountfield HK – Slavia 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 8:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 6:3 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 6:5 (1:0 po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Sobota 26.11.2016, 16:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po pravé straně po Trejbalově pasu ujel JAKUB MARTINEC a střelou do prázdné brány zvyšuje na 6:3 pro Pardubice! Asistence: Ondřej Trejbal.
     
    52:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se nevzdávají! Nastěhovali se do pardubické obrany a nakonec DOMINIK HAVELKA dorážkou z kruhu snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Michal Šíma a Petr Patyk.
     
    48:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je to zpět o tři branky! Po Blümelově nahrávce se z otočky prosadil FILIP ROUBAL. Asistence: Matěj Blümel.
     
    36:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nádherné zakončení! Kladenský kapitán PETR PATYK dostal puk mezi kruhy a milimetrově nad Kloučkovu vyrážečku přímo do růžku překonal pardubického brankáře a snížil na rozdíl dvou branek. Asistence: Štěpán Bláha a Vincent Keszi.
     
    33:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    První start za juniory a k asistenci rovnou gól! MATĚJ BLÜMEL (ročník 2000) se natáhl po Štefkově pasu do předbrankového prostoru a umně poslal špičkou hole puk do sítě. Asistence: Matěj Štefka a David Voženílek.
     
    24:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je to záhy o dva góly! Milan Klouček předal puk Matěji Blümelovi, ten při své premiéře v juniorském týmu vyzval do jízdy SAMUELA RUDY, který vletěl do pásmu a trefil se přesně nad Stahlovu lapačku. Asistence: Matěj Blümel a Milan Klouček.
     
    24:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ve hře čtyři na čtyři jdou domácí opět do vedení, po Trejbalově přihrávce se krásně k tyči trefil DOMINIK DUŠEK. Asistence: Ondřej Trejbal.
     
    8:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku hosté využívají po nádherné spolupráci, tu zakončil DOMINIK HAVELKA. Asistence: Adam Kalaj a Krešimir Schildhabel.
     
    3:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    První rána na bránu a hned gól! VÁCLAV ZÍDEK získal kotouč v prostoru mezi kruhy a švihem vypálil Jeho přesná rána si našla cestu do kladenské sítě. Bez asistence.

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 4. Zídek, 25. Dušek (Trejbal), 25. Rudy (Blümel, Klouček), 34. Blümel, 49. Roubal (Blümel), 60. Martinec (Trejbal) – 9. Havelka (Kalaj, Schildhabel), 37. Patyk (Bláha, Keszi), 53. Havelka (Šíma, Patyk)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Faltys, Klinecký, Mert, Rudy, Šklíba, Trejbal, Žouželka – Blümel, Bureš, Dušek, Martinec, Petrus, Rohlík, Roubal, Štefka, Voženílek, Zídek.
    Rytíři Kladno: Stahl (24:57 Svoboda) – Cibák, Havelka, Chládek, Kiml, Kučera, Malý, Šíma – Bláha, Borkovec, Čermák, Janeček, Kalaj, Keszi, Kučera, Okegawa, Patyk, Řepka, Schidhabel.

    Rozhodčí: Battěk – Horažďovský, Žídek

    Diváci: 50
    bahis siteleri