Litoměřice – Frýdek-M. 0:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 3:2 (po pr.) | Přerov – Most 4:0 (kon.)
Prostějov – Třebíč 7:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:6 (kon.)
Havířov – Kladno 1:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 26.11.2016, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely: 41-26; Přesilové hry: 1/5-0/3; Trestné střílení: 0-1; Trestné minuty: 6-10. (19:28:50)
     
    Hokejisté Prostějova si sedli jeden vedle druhého podél středového kruhu, aby společně s fanoušky oslavili dnešní vítězství a také góly, které nastříleli do sítě Třebíče. Bylo jich sedm a postaralo se o nich šest různých hráčů. Jako jediný se dvakrát prosadil Marek Švec, který celkem zaznamenal tři kanadské body a výraznou měrou se podílel na ukončení série sedmi porážek Jestřábů v řadě. Roman Erat sice v dresu hostující celku vstřelil gól a jeden připravil, Horácké Slavii to ale nebylo nic platné. Konečný výsledek. LHK Jestřábi Prostějov 7 SK Horácká Slavia Třebíč 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ján Niko z pravého křídla nabil na střelu PETROVI MRÁZKOVI, který od modré čáry bez přípravy vymetl nádhernou střelou přesně levý horní roh brány. Asistence: Ján Niko a David Dolníček.
     
    58:00
    Tamní hlasatel právě oznámil, že do konce utkání zbývají odehrát 2 minuty.
     
    56:53
    Jeden z hokejistů se po pravé straně útočného pásma řítil sám na brankáře Dominika Svobodu, z blízkosti ale nedokázal puk zasunout mezi jeho betony!
     
    55:28
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Lukáš Krejčík z pravého křídla a ostrého úhlu poslal puk před bránu, kde byl velice důrazný JAKUB ŠLAHAŘ a puk dorazil za Dominika Svobodu. Brankář Třebíče se sice hodně zlobil a dožadoval odpískání nedovoleného bránění, gól byl ale uznán. Asistence: Lukáš Krejčík a Vojtěch Augustin.
     
    54:53
    Radim Zohorna na levém křídle tvrdě vypálil od mantinelu, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány a hrudi připraveného Jakuba Neužila.
     
    53:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    MAREK ŠVEC si na levém křídle vyměnil puk s Jiřím Hozákem a z mezikruží tvrdou střelou s příklepem zamířil nad pravým betonem Dominika Svobody k levé tyči. Brankář Třebíče se za jeho ranou pouze ohlédl. Asistence: Jiří Hozák a Ondřej Fiala.
     
    51:21
    Jan Rudovský na sebe v blízkosti pravé tyče skvěle natáhl jednoho z hostujících hráčů a přečíslení dva na jednoho vyšperkoval po zamíchání s pukem přihrávkou na ze druhé vlny najíždějícího Matouše Venkrbce, který si několikrát hodil kotouč z forhendu na bekhend a opačně, fantastického Dominika Svobodu ale tváří v tvář nepřekonal!
     
    50:31
    Fanoušci za bránou Jakuba Neužila se začali rvát a pořadatelé trochu při řešení vzniklé situace zaspali.
     
    49:49
    Aleš Holík tvrdě vypálil z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho dělovka zamířila vedle pravého horního rohu brány.
     
    48:24
    Hokejisté Třebíče se po pravém křídle řítili do nadějného přečíslení dva na jednoho, zásluhou nepřesné přihrávky ale ze slibné šance nic vytěžit nedokázali.
     
    47:33
    Lukáš Krejčík se rychle zorientoval v blízkosti pravé tyče a bekhendem posílal puk na bránu, Dominik Svoboda byl ale připraven a levým betonem puk vyrazil mimo.
     
    45:16
    Lukáš Krejčík nepříjemně schytal tvrdou střelu Třebíče od modré čáry a zůstal ležet na ledové ploše.
     
    44:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Petr Mrázek v blízkosti levé tyče sice Jakuba Neužila nepropálil, po jeho zákroku ale puk pěkně vrátil pod sebe a ROMAN ERAT tvrdou ránou z mezikruží vymetl levý horní roh brány. Asistence: Petr Mrázek.
     
    42:14
    Vyloučený Jan Zdráhal se vrátil zpět na ledovou plochu a další přesilová hra Prostějova zůstala nevyužita.
     
    40:13
    Jan Zdráhal dostal menší trest a na dvě minuty usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění. Aleš Holík zůstal po Zdráhalově faulu v pravém rohu obranného pásma ležet na hrací ploše, jeho protihráč se k němu ale klekl, aby se mu sportovně umluvil. Takové gesto se moc nevidí.
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Venkrbec (Martin Novák, A. Holík), 4. Švec (Hozák), 17. Luňák (Žálčík), 21. Rudovský (Martin Novák, Luňák), 33. Fiala (Hozák, Švec), 54. Švec (Hozák, Fiala), 56. Šlahař (L. Krejčík, Augustin) – 39. Koch (R. Erat, Dolníček), 45. R. Erat (Mrázek), 60. Mrázek (Niko, Dolníček)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – A. Holík (A), Kaluža, V. Zadražil, T. Kvapil, Grebeňuk, Protivný – Martin Novák, Moskal (A), Žálčík – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – Augustin, Šlahař, L. Krejčík – Fiala, Hozák, Švec – Zabloudil.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (21. Do. Svoboda) – J. Zdráhal (A), Niko, Bartejs, Koch, Čejka, Lojek, Blaha – R. Erat (A), Dolníček (C), Kristl – Kusko, R. Zohorna, Mrázek – Huňa, Raška, Psota – Malec, Milfait, T. Havránek.

    Rozhodčí: René Trombík. Čároví: Radim Adamec, Marian Poruba
    bahis siteleri