Jekatěrinburg – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Kunlun 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Novosibirsk 0:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
CSKA Moskva
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 28.11.2016, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexej CVETKOV - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dinamo Moskva.

    Autorem vítězné branky je ALEXEJ CVETKOV.
     
    63:53
    Denis Kokarev na pravé straně obranného pásma zapáčil hokejku Andrejovi Světlakovovi a dostal dvě minuty za hákování. CSKA Moskva má obrovskou šanci rozhodnout derby!
     
    63:53
    Hra se přelévala ze strany na stranu a v závěru prodloužení to ještě bude pořádné drama. Denis Kokarev bude vyloučen!
     
    61:44
    Andrej Světlakov a Valerij Ničuškin se snažili puk propasírovat po obrovském závaru před bránou Alexandra Jerjomenka do brány, překonaného brankáře Dinama ale na brankové čáře fantasticky zastoupil Bogdan Kiselevič, který vsedě s nohama roztaženýma do V puk zastavil! Neskutečný moment.
    59:54 Valerij NIČUŠKIN - 2:2
     
    59:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hokejisté CSKA krásně otočili hru z pravého křídla do levého kruhu pro vhazování, kde Bogdan Kiselevič napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem. Jeho pokus by zřejmě skončil vedle, VALERIJ NIČUŠKIN do něj ale skvěle vložil hůl, od které se puk nad pravým ramenem Alexandra Jerjomenka odrazil do bližšího levého horního rohu brány. CSKA vyrovnalo necelých 6 sekund před koncem na 2:2!! Asistence: Bogdan Kiselevič a Igor Ožiganov.
     
    59:21
    Ilja Sorokin opustil svou klec a zamířil na střídačku! CSKA zkouší vyrovnat při hře bez brankáře.
    52:08 Arťom PODŠENDJALOV - 1:2
     
    52:08
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ARŤOM PODŠENDJALOV skvěle tečoval nahození Juusa Hietanena, který puk nahazoval na bránu na pravém křídle od modré čáry, a kotouč po jeho sklepnutí a odrazu od ledu nad pravým betonem bezmocného Iljy Sorokina zamířil ke vzdálenější levé tyči. Dinamo otočilo stav utkání a krátce před koncem vede 2:1! Asistence: Juuso Hietanen a Denis Kokarev.
     
    49:33
    V další slibné brankové příležitosti se ocitl Maxim Karpov, který po krásné přihrávce svého spoluhráče v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a jeho pokus zamířil do náruče Iljy Sorokina.
     
    48:34
    Alexej Cvetkov se ocitl na pravém křídle v téměř nulovém úhlu, přesto napřáhl k velmi nebezpečné střele, která bez přípravy mířila do brány, Ilja Sorokin ale vytáhl spektakulární zákrok, když puk vleže levým betonem po skvělém přesunu dokázal vyrazit!
     
    42:52
    CSKA si vytvořilo obrovský tlak, Igor Ožiganov ale tvrdou střelou s příklepem z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mezi betony Alexandra Jerjomenka překonat nedokázal a následný pokus Bogdana Kiseleviče od modré čáry zamířil vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány!
     
    41:16
    Armádní celek se v mezikruží ocitl ve slibné brankové příležitosti a jeho střela těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Alexandr Jerjomenko ale vytáhl skvělý zákrok a levým betonem puk vyrazil!
     
    35:48
    Igor Ožiganov na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy po přihrávce z pravého křídla k prudké střele s příklepem, která mířila k bližší tyči, Alexandr Jerjomenko ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    34:17
    Také Dinamo Moskva špatně střídalo a nemohlo následovat nic jiného, než týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvouminutový trest odpyká Arťom Podšendjalov.
    32:39 Mat ROBINSON - 1:1
     
    32:39
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MAT ROBINSON po přihrávce Andreje Kutějkina z levého křídla napřáhl od modré čáry ke krásné střele, která letěla těsně nad ledem a nad pravým betonem Iljy Sorokina zamířila přesně k levé tyči. Také Dinamo využilo první přesilovou hru a stav moskevského derby je rázem vyrovnaný 1:1! Asistence: Andrej Kutějkin.
     
    31:40
    Hráčská lavice CSKA Moskva dostala týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvouminutový trest odpyká Vjačeslav Osnovin.
     
    30:52
    Semjon Košelev si před pár okamžiky připsal asistenci a nyní se po rychlém úprku po levém křídle pokusil sám skórovat, jeho střela od mantinelu ale skončila v lapačce Alexandra Jerjomenka, který skvěle zasáhl proti jeho střele mířící ke vzdálenější pravé tyči!
    28:47 Maxim MAMIN - 1:0
     
    28:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Semjon Košelev si z pravého křídla a ostrého úhlu skvěle sjel před bránu, kde na Alexandra Jerjomenka vyzrát nedokázal, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k volnému puku MAXIM MAMIN a uklidil ho do prázdné brány. CSKA Moskva jedenáct sekund před koncem trestu Jegora Dugina využilo první přesilovou hru a vede v moskevském derby nad Dinamem 1:0! Asistence: Semjon Košelev a Michail Naumenkov.
     
    26:57
    Jegor Dugin podruhé v zápase usedl na trestnou lavici za držení a CSKA Moskva má k dispozici třetí přesilovou hru v řadě.
     
    24:26
    Andrej Kutějkin v rohu obranného pásma zasáhl zezadu do obličeje Vladimira Žarkova a za vysokou hůl dostal 2 minuty.
     
    22:12
    Andrej Kuzmenko vyrážel po levém křídle do rychlého protiútoku a před boxem časoměřičů byl ve středním pásmu zezadu zahákován Jegorem Duginem.
     
    19:32
    Andrej Kutějkin dostal doprava přes šířku útočného pásma nádhernou přihrávku a bez přípravy z kruhu pro vhazování mířil s příklepem do bližšího horního rohu brány, Ilja Sorokin ale předvedl úžasný semafor a puk našel ve své lapačce!
     
    18:11
    Juuso Hietanen napřáhl v levém kruhu pro vhazování k nádherné jedovaté střele, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    17:34
    Bogdan Kiselevič v obranném pásmu nastavil čelem k mantinelu levou nohu za sebe do cesty jednomu z hráčů Dinama Moskva a za podražení dostal dvě minuty. Obránce CSKA se to pokoušel udělat hodně nenápadně, rozhodčí ale jeho faul postřehli.
     
    13:20
    Igor Ožiganov napřáhl na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou po promáchnutí puku v podání Danila Kvartalnova k prudké střele s příklepem, kterou Alexandr Jerjomenko pouze vyrazil a právě Kvartalnov se chystal dorážet, těsně před ním ale brankář Dinama stačil puk přikrýt na ledě lapačkou!
     
    10:23
    Dmitrij Kugryšev předvedl v mezikruží nádhernou stahovačku, kterou se zbavil jednoho z obránců Dinama, a poté střelou po ledě mířil mezi betony Alexandra Jerjomenka! Brankář Dinama ale vytáhl skvělý zákrok a podržel svůj tým nad vodou.
     
    06:19
    Andrej Světlakov kolmou přihrávkou našel v blízkosti pravé tyče Ivana Tělegina, který se sice ocitl ze střeleckého úhlu, vzápětí ale předvedl nádhernou stahovačku a už se chystal vypálit, jeden z hráčů Dinama mu ale puk na poslední chvíli vypíchl a o velkou brankovou příležitost ho připravil!
     
    04:29
    Dmitrij Višněvskij dostal menší trest za sekání a CSKA Moskva si po necelých pěti minutách zahraje první přesilovou hru.
    04:12 Žarkov krásnou střelou přes obránce orazítkoval tyč!
     
    04:12
    Vladimir Žarkov nabral na pravé straně obrovskou rychlost a po zavezení puku do útočného pásma v pravém kruhu pro vhazování napřáhl přes obránce Dinama k nádherné střele zápěstím, která se od vzdálenější spojnice horní a levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    03:20
    Sergej Andronov v levém kruhu pro vhazování napřáhl k diagonální střele, která zamířila vedle vzdálenější pravé tyče a nepříjemně zasáhla čárového rozhodčího do slabin!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. Mamin (Košelev, Naumenkov), 60. Ničuškin (Kiselevič, Ožiganov) – 33. Robinson (Kutějkin), 53. Podšendjalov (Hietanen, Kokarev), rozh. náj. Cvetkov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Daniil Tarasov (DMS)
    0:0   Dmitrij Kugryšev (MOS)
    2. série:
    0:0   Arťom Podšendjalov (DMS)
    0:0   Vjačeslav Osnovin (MOS)
    3. série:
    0:1   Alexej Cvetkov (DMS)
    0:1   Andrej Světlakov (MOS)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Děnisov (C), Ožiganov, Kiselevič (A), Jermakov, Panin, Ar. Sergejev, Naumenkov – Tělegin, Kugryšev, Světlakov – Andronov (A), Al. Popov, K. Petrov – Ničuškin, Osnovin, Mamin – Košelev, V. Žarkov, D. Kvartalnov – Kuzmenko.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Robinson, Kutějkin, D. Višněvskij, I. Nikulin (A), Solovjov, Hietanen, J. Zajcev – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, A. Těreščenko (C), Fjodorov – Gorovikov (A), Kokarev, Podšendjalov – Igumnov, Dugin, Karpov – Brjukvin.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Maxim Sidorenko. Čároví: Alexandr Otmachov, Gleb Lazarev

    Diváci: 4000
    bahis siteleri