Toledo – Villarreal 0:3 (kon.) | Formentera – Sevilla 1:5 (kon.) | Real Madrid – Leonesa 6:1 (kon.)
Guijuelo – Atlético 0:6 (kon.) | Cordoba – Malaga 2:0 (kon.) | Granada – Osasuna 1:0 (kon.)
UCAM Murcia – Celta Vigo 0:1 (kon.) | Hércules – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Cordoba CF
2:0 (0:0)
Malaga CF
Středa 30.11.2016, 21:00 • Estadio Nuevo Arcángel • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:55:43)
     
    Je dobojováno! Córdoba nakonec po fantastickém výkonu udolala Málagu 2:0 a do odvety si veze nadějný výsledek. V prvním poločase ještě Málaga vzdorovala a Santos se dokonce ocitl v šanci, ale Razak byl připraven. Po přestávce se dlouho hrál hodně opatrný fotbal, ale aktivní Córdoba přeci jen prolomila bezbrankový stav. Dvacet minut před koncem si Rodri v pokutovém území pohrál s obránci a poslal domácí tým do vedení! To ale nebylo vše. Córdoba pokračovala v aktivní hře a střídající Dominguez krásnou střelou rozjásal tribuny podruhé. Málaga se už poté nedovedla otřepat a v domácí odvetě bude mít hodně práce!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hostující Duda projevil negativní emoce a počastoval hlavního arbitra peprnými slůvky. Za své chování vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+2
    Traoré vystihl nepřesnou přihrávku na polovině hřiště, ukradl soupeři míč a řítil se na branku Málagy. Llorente se ale skvěle stačil vrátit a míč vybojoval.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Llorente (Málaga CF).
     
    90
    Domácí dnes brání na podtrženou jedničku! Stoper Rodas nyní vyrazil až na hranici pokutového území, kde riskantním skluzem vybojoval balón pro svůj tým.
     
    89
    Córdoba se nastěhovala na polovinu svého soupeře. Traore se snažil udržet míč u rohového praporku, ale Llorente nakonec vybojoval aut.
     
    88
    Santos nyní srdnatě napadal rozehrávku domácího celku. Hostující útočník se sice míče stačil dotknout, ale balón se od něj odrazil do zámezí.
     
    87
    Hra je přerušena! Jednoho z domácích fotbalistů nyní postihly křeče. Fotbalisté Córdoby už se v závěru utkání budou snažit kouskovat hru.
     
    86
    Málaga se stále ne a ne dostat do hry. Záložní řada domácího celku totiž skvěle napadá rozehrávku soupeře už od půlící čáry.
    84. Borja DOMINGUEZ - 2:0
     
    84
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Pro Córdobu to vypadá ještě nadějněji! Domácí totiž navyšují své vedení na 2:0! Domácí se natlačili do pokutového území a obrana Málagy odvrátila míč jen na hranici vápna ,odkud BORJA DOMINGUEZ poslal míč do sítě!
     
    83
    Duda zahrával další standardní situaci. Hostující středopolař se do míče opřel levou nohou, jenže jeho zakončení tentokrát zastavila čtyřčlenná zeď.
     
    82
    Další žlutá karta na straně domácího celku! Tentokrát ji z rukou rozhodčího vidí Rodas.
     
    81
    Domácí fanoušci stále neúnavně povzbuzují Córdobu. Příznivci domácího celku dnes cítí velkou šanci na úspěch. Pro domácí by byla výhra dobrou pozicí pro odvetu.
     
    80
    Málaga měla k dispozici další přímý kop. Na hranici pokutového území tečoval míč hlavou Llorente, ale jeho zakončení nemířilo mezi tři tyče.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 72. Rodri, 84. Dominguez

    Karty:   54. Caballero (COR), 61. Dominguez (COR), 82. Rodas (COR) – 90. Llorente (MLG), 90+3. Duda (MLG)


    Cordoba CF: Razak – Antonito, Rodas, Bijimine, Cisma – Caballero (60. Monterde), Ramos – Rios (71. Traore), Dominguez, Galan – Rodri (75. Piovaccari)
    Náhradníci: Monterde, Traore, Piovaccari, Vázquez, Vito, Juli, Luso

    Malaga CF: Boyko – Rosales, Llorente, Mikel, Juankar – Ontivero (60. En Nesyri), Pablo, Juanpi (69. Castro), Jony – Santos, Duda
    Náhradníci: En Nesyri, Castro, Koné, Escandell, Torres, Ricca, Kuki
    Úterý 20.12.2016
    Malaga - Cordoba 3:4

    Branky: 19. Ramirez, 39. Ramirez, 88. Santos – 28. Piovaccari, 42. Piovaccari, 68. Rios (pen.), 90. Rios

    Karty:   66. Llorente (MLG), 82. Ramirez (MLG) – 52. Luso (COR)

    bahis siteleri