Toledo – Villarreal 0:3 (kon.) | Formentera – Sevilla 1:5 (kon.) | Real Madrid – Leonesa 6:1 (kon.)
Guijuelo – Atlético 0:6 (kon.) | Cordoba – Malaga 2:0 (kon.) | Granada – Osasuna 1:0 (kon.)
UCAM Murcia – Celta Vigo 0:1 (kon.) | Hércules – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Cordoba CF
2:0 (0:0)
Malaga CF
Středa 30.11.2016, 21:00 • Estadio Nuevo Arcángel • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Copa del Rey! Ve španělském poháru zbylo už pouze třicet dva nejlepších týmů. My se dnes zaměříme na duel mezi Cordóbou a Málagou. Duel startuje ve 21 hodin.
     
    Málaga CF

    Málaga v letošní sezóně nahání spíše týmy ve středních patrech ligové tabulky. Po třinácti kolech nejvyšší španělské soutěže jí patří jedenáctá příčka. V minulém kole doma ustála přestřelku s La Coruňou a díky brance v nastaveném čase zvítězila 4:3! Do španělského poháru vstupuje Málaga až dnes a určitě si bude chtít přenést rostoucí formu z ligové scény!
     
    Córdoba CF

    Córdoba působí v druhé nejvyšší soutěží a zatím se jí vůbec nedaří. Po šestnácti odehraných zápasech má na kontě devatenáct bodů a drží až šestnáctou příčku. Córdoba už navíc sedm zápasů v řadě nevyhrála. O víkendu doma prohrála 1:3 s Getafe. Do pohárové soutěže vstoupila Córdoba v minulém kole, kde díky výsledku 2:1 přešla přes Cadiz.
     
    Vzájemné zápasy

    Poslední vzájemný duel se odehrál v březnu roku 2015. Málaga tehdy ještě v nejvyšší španělské soutěži zvítězila na svém stadionu jednoznačně 3:0!
     
    Úvodní sestavy:

    Córdoba CF: Brimah – Cisma, Antoňito, Rodas, Caballero, Rios, Ramos, Domínguez, Bijimine, Rodri, Galán
    Náhradníci: Monterde, Traore, Piovaccari, Vázquez, Vito, Juli, Luso

    Málaga CF: Boyko – Rosales, Llorente, Mikel, Juankar – Ontiveros, Pablo, Juanpi, Jony – Santos, Duda
    Náhradníci: En Nesyri, Castro, Koné, Escandell, Torres, Ricca, Kuki.
     
    Hráči už nastoupili na hrací plochu. Domácí budou hrát v zelenobílém, zatímco Málaga přijela v tmavě modrých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Málaga obstarala výkop do dnešního zápasu. Hosté se okamžitě pustili do útočení, ale přihrávku na pravou stranu nechala domácí obrana projít do autu.
     
    2
    Juanpi postupoval z pravé strany do pokutového území. Hostující záložník upadl po souboji s jedním z obránců, ale sudí se rozhodl nepískat faul.
     
    3
    Domácí fotbalisté se poprvé v utkání vydali do útoku. Córdoba vedla svou akci po pravé straně, nicméně Rios proti přesile neuspěl.
     
    4
    Až nyní se domácí fotbalisté dostali do pokutového území. Za skákavou přihrávkou se prodral nabuzený Rodri, jež se dokonce dostal ke střele, ale z blízka trefil Boyka.
     
    5
    Ontiveros na pravé straně předvedl efektivní kličku, díky které se dokonce dostal před svého strážce, ale celou akci Málagy zazdil nepřesnou přihrávkou.
     
    6
    Domácí fotbalisté zahrávali první rohový kop dnešního utkání. Centrovaný míč přilétl na přední tyč, kde však číhal jeden z připravených obránců hostujícího celku.
     
    7
    Málaga se hnala do útoku krásnou kombinací na jeden dotek. Za kolmou přihrávkou do vápna sprintoval Jony, ale brankář Razak měl k míči o něco blíže.
     
    8
    Do kombinace hostujícího celku se zapojil také brankář Boyko. Strážce hostující branky obdržel malou domů a přenesl hru na levou stranu.
     
    9
    Rodri na levé straně hrací plochy parádní kličkou ošálil hned dva zadáky soupeře, prodral se do volného prostoru, ale přihrávkou do vápna neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    10
    Santos obdržel parádní přihrávku za obranu domácího celku, ale ve velké rychlosti si neporadil se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí.
     
    11
    Rodri naháněl dlouhou přihrávku na levou stranu. Domácí útočník zkoušel zastavit míč ve skluzu, nicméně kulatý nesmysl už opustil hrací plochu.
     
    12
    Dominguez si sběhl pro prudkou přihrávku na půlící čáru, avšak domácí záložník si míč špatně pokryl tělem a napadající obránce jej od balónu odstavil.
     
    13
    Málaga měla k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice. Exekuce se ujal Duda. Hostující záložník vyslal skákavou střelu a domácí brankář vyrazil míč jen s obtížemi!
     
    14
    Domácí brankář vypomohl své obraně i po následném rohovém kopu. Razak vyrazil na malé vápno, odkud vyboxoval centr z pravé strany.
     
    15
    Caballero si sice skvěle zpracoval vysokou přihrávku na levou stranu, ale naneštěstí pro Córdobu se nechal načapat v ofsajdové pasti.
     
    16
    Obrovská šance domácích! Hostující obraně utekl Rios, který dokonce poslal míč mezi nohy brankáře Málagy, ale Boyko se štěstím vyrazil míč mimo tři tyče!
    16. Obrovská šance domácího celku
     
    17
    Rosales se vydal podpořit ofenzívu hostujícího celku náběhem po levé straně. Hostující obránce potáhl míč dobrých třicet metrů, ale poté o něj přišel.
     
    18
    Na trávníku nám začíná přibývat nedovolených zákroků. Hostující Duda si obhodil jednoho z bránících fotbalistů a vybojoval další přímý kop.
     
    19
    Z něj však Málaga domácí svatyni neohrozila. Exekuce se chopil sám faulovaný Duda, ale brankář Razak dával pozor a došel si pro vysoký centr.
     
    20
    Duda se znovu ocitl v hlavní roli. Hostující středopolař si tentokrát připravil míč na levou nohu a vyslal nadýchaný centr do vápna. Razak byl znovu připraven.
     
    21
    Ontiveros sprintoval na pravé straně za vysokým obloučkem za obranu, předal míč Dudovi, ale druhý jmenovaný neudržel balón před napadajícím soupeřem.
     
    22
    Rodas postupoval mezi obránce hostujícího celku. Krajní obránce Cordóby si naneštěstí pro domácí celek předkopl míč daleko od nohy a už jej nedohnal.
     
    23
    Nadějná pozice pro domácí celek! Rios se s míčem uvolnil na pravé straně a poslal prudkou přihrávku do pokutového území. Před dotírajícím Caballerem odpravil míč do bezpečí Jony.
     
    24
    Llorente vyvážel míč na polovinu hrací plochy, ale po cestě jej nedovoleným zákrokem skolil na trávník Rodri. Rozhodčí zatím nechává karty v kapse.
     
    25
    Před branku hostujícího celku přilétl vysoký centr z pravé strany. Za míčem se prodíral pouze osamocený Rodri, před kterým s jistotou zasáhl Boyko.
     
    26
    Málaga propásla obrovskou šanci! Juanpi vyslal parádní míč do vápna, kde si jej převzal Santos, ale vinou špatného zpracování musel pálit na dlouhou nohu a trefil jen vyběhnutého brankáře!
    26. Santosovo zakončení
     
    27
    Málaga se v posledních minutách snaží uklidnit hru. Hostující fotbalisté hrají s míčem na kopačkách a hledají skulinky v zadní řadě Cordóby.
     
    28
    Do hry se nechtěně zapojil také hlavní rozhodčí, od nějž se míč odrazil k nohám aktivního Rodriho. Osamocený útočník Cordóby proti přesile obránců neuspěl.
     
    29
    Rios si naběhl do pokutového území, kam mířil centr z pravé strany. Domácí fotbalista si chtěl míč zpracovat v těžké pozici a obránce jej dokázal pokrýt.
     
    30
    Je za námi půlhodina hry a stále čekáme na úvodní branku. Na hrací ploše zatím kralují obě defenzívy. Oba celky se do šancí dostávají opravdu zřídka.
     
    31
    Duda se nyní bleskově otočil před hranicí pokutového území a vyslal pohotovou střelu z otočky. Brankář Razak byl připraven a s ránou doprostřed branky si poradil.
     
    32
    Na druhé straně sváděl nažhavený Rodri souboj s jedním z hostujících stoperů. Domácí útočník si v souboji pomohl zatažením za dres. Málaga bude rozehrávat.
     
    33
    Jony na levé straně hřiště rychlou kličkou oklamal svého strážce, posunul si míč vpřed a poslal prudký centr do pokutového území. Domácí obrana stačila zasáhnout.
     
    34
    Duda je dnes hodně aktivní. Hostující záložník si posunul míč do blízkosti pokutového území a jeden ze soupeřů jej nešikovným zákrokem srazil k zemi.
     
    35
    Do vápna domácího celku směřoval další prudký centr těsně nad zemí. Po míči se vrhl Villanueva, jež ve skluzu odkopl balón do zámezí.
     
    36
    Po delší době se osmělili také domácí fotbalisté. Galan potáhl míč podél postranní čáry a jeden z vracejících se soupeřů jej musel faulovat.
     
    37
    Z následného přímého kopu však domácí celek branku Málagy neohrozil. Boyko vyrazil ven z brankové čáry a schoval v rukavicích vysoký centr.
     
    38
    Rios si řekl o přihrávku na pravou stranu, posunul si míč až k pokutovému území a odcentroval. Boyko znovu skvěle přečetl hru a došel si pro míč.
     
    39
    Rios sprintoval za parádní přihrávkou do pokutového území. Brankář Boyko však přečetl úmysl domácích hráčů a míč včas odkopl do bezpečí.
     
    40
    Rios bojoval s Llorentem po centru z levé strany. Hostující stoper nedokázal míč napoprvé odvrátit, ale domácí útočník se poté dopustil nedovoleného zákroku.
     
    41
    Juanpi si našel dobrou přihrávku od Dudy, potáhl si míč na hranici pokutového území, ale rána levačkou mu vůbec nesedla. Míč minul zařízení.
     
    42
    V závěru prvního poločasu se probudili domácí fandové. Příznivci Córdoby nyní vytvářejí na stadionu parádní atmosféru. Málaga mezitím vybojovala roh.
     
    43
    Duda poslal centr od rohového praporku na malé vápno, kde kraloval domácí záložník Rios. Málaga přesto zůstane u míče. Tentokrát bude rozehrávat z druhé strany.
     
    43
    Tentokrát už se hostům rohový kop vůbec nepovedl. Centr do pokutového území nezasáhl nikdo z hlavičkářů a míč propadl do zámezí.
     
    44
    Rosales spěchal za vysokou přihrávkou na hranici pokutového území. Hostující fotbalista si ale nepotykal s prvním dotekem a poté se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu ještě Córdoba zahrávala rohový kop. Na zadní tyči se k hlavičce prodral Antonito, ale Boyko s jeho hlavičkou neměl problémy.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka sice nepřinesla žádnou ofenzivní smršť, ale domácí Córdoba je ligovému protivníkovi vyrovnaným soupeřem. Córdoba dokonce mohla jít do vedení, ale Boyko se štěstím vyrazil míč mimo tři tyče! Na druhé straně si v největší šanci nepotykal se zpracováním Santos a Razak jeho následnou ránu zneškodnil. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí celek obstaral výkop do druhého poločasu. Córdoba se ihned vydala do útoku, nicméně Dominguez na levé straně raději obrátil hru na obránce.
     
    47
    Córdoba si na úvod druhého poločasu vybojovala rohový kop. Centrovaný míč přilétl na přední tyč a připravený stoper Llorente jej dostal z nebezpečného prostoru.
     
    48
    Ontiveros motal hlavu svému strážci na hranici pokutového území. Hostující záložník však své technické hrátky přepískl a nechal se vytlačit k postranní čáře.
     
    49
    Duda si rychle převzal přihrávku na půlící čáru, otočil se a vyslal prudkou kolmici do vápna. Za balónem sprintoval Santos, ale Razak byl u míče jako první.
     
    50
    Córdoba zahrávala další rohový kop. Nadýchaný centr nyní směřoval na malé vápno, nicméně pozorný Boyko se opět vydal ven z branky a schoval míč v rukavicích.
     
    51
    Rodri si zpracoval přihrávku do pokutového území, natlačil se před obránce, ale po drobném kontaktu se skácel k zemi. Podle rozhodčího bylo vše v souladu s pravidly.
     
    52
    Córdoba zahrávala další rohový kop. Domácí tentokrát zkusili překvapit obranu Málagy rozehrávkou do kombinace, nicméně Ontiveros míč rychle vybojoval.
     
    53
    Juanpi hledal dlouhou přihrávkou za obranu sprintujícího Santose, nicméně před nabíhajícím útočníkem Málagy stačil zakročit Rodas.
     
    54
    Máme tady první žlutou kartu dnešního utkání! Za nedovolený zákrok na Jonyho ji vidí Caballero.
     
    55
    Llorente se nyní nenechal rozhodit napadajícím Galanem a z hranice pokutového území prodloužil míč hlavou do rukavic hostujícího brankáře.
     
    56
    Rios si na pravé straně hřiště pohrál s obráncem, navedl si míč na pravou nohu a vyslal prudký centr na malé vápno, kde číhali jen zadáci Málagy.
     
    57
    Domácí fotbalisté vstoupili do druhého poločasu hodně aktivně a Málaga se zatím nemůže dostat k balónu. Cordóba nyní kombinuje na své polovině.
     
    58
    Duda dirigoval rozehrávku hostujícího celku před pokutovým územím Córdoby. Hostující středopolař ve spolupráci s Juanpim obranu domácích nepřelstil.
     
    59
    Ontiveros vyslal parádní přihrávku do pokutového území, za kterou pospíchal nažhavený Santos. Před rozběhnutým útočníkem Málagy sebral míč do rukavic Razak.
     
    60
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Caballero, přichází Monterde.
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Ontiveros, přichází En Nesyri.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Dominguez (Córdoba CF).
     
    62
    Santos si chtěl pustit míč mezi nohami okolo svého strážce, nicméně domácí obránce se nenechal napálit a bez váhání odkopl balón na tribunu.
     
    63
    Santos se znovu ocitl v hlavní roli. Hostující útočník si sbíhal na míč z autového vhazování, jenže v krkolomné pozici neudržel míč před obránci.
     
    64
    Málaga zahrávala přímý kop za zajímavé pozice. Duda poslal příliš krátký centr a míč nedoputoval k nikomu z fotbalistů v tmavých dresech.
     
    65
    Juanpi se ve snaze získat míč v blízkosti pokutového území dopustil nedovoleného zákroku. Ve druhé půli se hraje hodně bojovně, na šance zatím čekáme.
     
    66
    Domácí se po delší době hnali do útoku, nicméně Rodri si na půlící čáře nedokázal zpracovat prudkou přihrávku do nohy. Hosté jsou u míče.
     
    67
    Na pravé straně bojoval o míč Juanpi. Aktivní záložník Málagy se pustil do souboje s přesilou soupeřů, ale ani přes veškerou snahu neudržel balón u nohy.
     
    68
    Rios se dral do pokutového území z pravé strany. Domácí fotbalista si posunul míč mezi obránce, kteří jej vzali do kleští a k balónu už jej nepustili.
     
    69
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Juanpi, přichází Castro.
     
    70
    Santos si hledal místo k zakončení na hranici pokutového území. Hostující útočník chtěl pálit z otočky, avšak do cesty se mu postavil jeden z obránců.
     
    71
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Rios, přichází Traore.
     
    72
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Přeci jen jsme se dočkali úvodní branky! Domácí celek se ujímá vedení! RODRI LOZANO si pohrál s obránci v pokutovém území, vyvezl si míč do střelecké pozice, ale jeho první pokus brankář vyrazil. Domácí útočník však dostal druhou šanci a ránou a tyč rozjásal fanoušky!
    72. RODRI - 1:0
     
    74
    Málaga se okamžitě snažila přispěchat s odpovědí, ale útočník Santos neuspěl v souboji s obráncem na hranici pokutového území.
     
    75
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Rodri, přichází Piovaccari.
     
    76
    Před branku domácího celku přilétl vysoký centr. Domácí obránci však znovu skvěle zasáhli a nepustili nikoho z hráčů Málagy k hlavičce.
     
    77
    Málaga se však stále nemůže dostat přes půlící čáru. Domácí celek vstřelená branka optimálně nabudila a fotbalisté Córdoby jsou nyní všude.
     
    78
    Střídající Traore přečetl nepřesnou přihrávku soupeře na pravou stranu a okamžitě se zmocnil míče. Domácí vyvezli míč na polovinu Málagy, kde kombinují.
     
    79
    Santos se v pokutovém území natahoval po prudkém centru z pravé strany. Hostující útočník však špičkou kopačky neposlal míč mimo dosah brankáře.
     
    80
    Málaga měla k dispozici další přímý kop. Na hranici pokutového území tečoval míč hlavou Llorente, ale jeho zakončení nemířilo mezi tři tyče.
     
    81
    Domácí fanoušci stále neúnavně povzbuzují Córdobu. Příznivci domácího celku dnes cítí velkou šanci na úspěch. Pro domácí by byla výhra dobrou pozicí pro odvetu.
     
    82
    Další žlutá karta na straně domácího celku! Tentokrát ji z rukou rozhodčího vidí Rodas.
     
    83
    Duda zahrával další standardní situaci. Hostující středopolař se do míče opřel levou nohou, jenže jeho zakončení tentokrát zastavila čtyřčlenná zeď.
     
    84
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Pro Córdobu to vypadá ještě nadějněji! Domácí totiž navyšují své vedení na 2:0! Domácí se natlačili do pokutového území a obrana Málagy odvrátila míč jen na hranici vápna ,odkud BORJA DOMINGUEZ poslal míč do sítě!
    84. Borja DOMINGUEZ - 2:0
     
    86
    Málaga se stále ne a ne dostat do hry. Záložní řada domácího celku totiž skvěle napadá rozehrávku soupeře už od půlící čáry.
     
    87
    Hra je přerušena! Jednoho z domácích fotbalistů nyní postihly křeče. Fotbalisté Córdoby už se v závěru utkání budou snažit kouskovat hru.
     
    88
    Santos nyní srdnatě napadal rozehrávku domácího celku. Hostující útočník se sice míče stačil dotknout, ale balón se od něj odrazil do zámezí.
     
    89
    Córdoba se nastěhovala na polovinu svého soupeře. Traore se snažil udržet míč u rohového praporku, ale Llorente nakonec vybojoval aut.
     
    90
    Domácí dnes brání na podtrženou jedničku! Stoper Rodas nyní vyrazil až na hranici pokutového území, kde riskantním skluzem vybojoval balón pro svůj tým.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Llorente (Málaga CF).
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Traoré vystihl nepřesnou přihrávku na polovině hřiště, ukradl soupeři míč a řítil se na branku Málagy. Llorente se ale skvěle stačil vrátit a míč vybojoval.
     
    90+3
    Hostující Duda projevil negativní emoce a počastoval hlavního arbitra peprnými slůvky. Za své chování vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Córdoba nakonec po fantastickém výkonu udolala Málagu 2:0 a do odvety si veze nadějný výsledek. V prvním poločase ještě Málaga vzdorovala a Santos se dokonce ocitl v šanci, ale Razak byl připraven. Po přestávce se dlouho hrál hodně opatrný fotbal, ale aktivní Córdoba přeci jen prolomila bezbrankový stav. Dvacet minut před koncem si Rodri v pokutovém území pohrál s obránci a poslal domácí tým do vedení! To ale nebylo vše. Córdoba pokračovala v aktivní hře a střídající Dominguez krásnou střelou rozjásal tribuny podruhé. Málaga se už poté nedovedla otřepat a v domácí odvetě bude mít hodně práce!
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:55:43)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 72. Rodri, 84. Dominguez

    Karty:   54. Caballero (COR), 61. Dominguez (COR), 82. Rodas (COR) – 90. Llorente (MLG), 90+3. Duda (MLG)


    Cordoba CF: Razak – Antonito, Rodas, Bijimine, Cisma – Caballero (60. Monterde), Ramos – Rios (71. Traore), Dominguez, Galan – Rodri (75. Piovaccari)
    Náhradníci: Monterde, Traore, Piovaccari, Vázquez, Vito, Juli, Luso

    Malaga CF: Boyko – Rosales, Llorente, Mikel, Juankar – Ontivero (60. En Nesyri), Pablo, Juanpi (69. Castro), Jony – Santos, Duda
    Náhradníci: En Nesyri, Castro, Koné, Escandell, Torres, Ricca, Kuki
    Úterý 20.12.2016
    Malaga - Cordoba 3:4

    Branky: 19. Ramirez, 39. Ramirez, 88. Santos – 28. Piovaccari, 42. Piovaccari, 68. Rios (pen.), 90. Rios

    Karty:   66. Llorente (MLG), 82. Ramirez (MLG) – 52. Luso (COR)

    bahis siteleri