Villarreal – Toledo 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:1 (kon.) | Atlético – Guijuelo 4:1 (kon.)
Malaga – Cordoba 3:4 (kon.) | Las Palmas – Huesca 2:1 (kon.)
konec
Malaga CF
3:4 (2:2)
Cordoba CF
Úterý 20.12.2016, 21:00Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to všechno, nezbývá než vám poděkovat za pozornost a popřát dobrou noc! Mějte se krásně! (23:03:35)
     
    Hotovo! Córdoba poráží v krásném zápase Málagu 4:3! V součtu obou duelů tak má ve skóre navrch 6:3.

    Domácí hráči dobře nastoupili do zápasu, včas vstřelili první branku, ale hosté dnes měli celkem štěstí, brankář Bojko si moc nezachytal, protože Córdobě vyšly protiútoky do posledního puntíku.

    Jak říkám, moc hezký duel, nebyl snad moment, kdybychom se nudili. Velice pohledné utkání, Málaga měla územní převahu, hru ji tvořil zejména Sandro Ramirez, ale nestačilo to.

    Córdoba předvedla výborný výkon v defenzivě, s přibývajícím časem si věřila. Nakonec poráží Málagu i ve druhém zápase ve čtvrtém kole španělského poháru (v tom prvním vyhrála doma 2:0).
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90. Pedro RIOS - 3:4
     
    90
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Ale tohle je odpověď, kterou hostující celek potřeboval! Traore zpracoval míč, byl v tísni, ale udělal si dobrý den z dvou hráčů Málagy, posléze odcentroval na zadní tyč na PEDRA RIOSE, ten hlavičkoval zcela osamocený, brankář Bojko už na míč nedosáhl! 3:4.
    88. Michael SANTOS - 3:3
     
    88
    Málaga právě vstřelila branku!
    A najednou je srovnáno! Razak se tomu usmívá. Jeden z domácích hráčů střílel z penalty do protipohybu Razaka, ještě před ním tečoval míč do odkryté branky hostujícího mužstva MICHAEL SANTOS! Hosté se tomu usmívají! 3:3.
     
    87
    A ta výhra mohla být asi definitivní, z hranice vápna střílel Pedro Rios, ale trošku se ukvapil, nebyl to těžký zákrok pro Bojka! Co se týče kontru domácího mužstva tak před hostující branku přišel centr z pravé strany, kdy si míč schoval do náruče brankář Razak.
     
    86
    Domácí hráči hledali Sandra Ramireze na hrotu útoku Málagy, ale hostující obrana si jej pohlídala, Córdoba může začít klidně pomýšlet na výhru v tomto zápase!
     
    85
    Přiznám se, že teď nevím, jestli Michael Santos anebo Castro centroval z pravé strany, ale ten centr byl zahraný z nouze, Razak čekal u první tyče a zasáhl bez větších problémů!
     
    84
    Sandro Ramirez je aktivní, je to nejlepší hráč domácího celku, nyní útočník Málagy střílel pravou nohou z levé strany, z vápna Córdoby vedle levé tyče branky hostujícího celku, brankář Razak celou situaci kontroloval.
     
    83
    Córdoba zhustila prostor před svým vápnem po brance z pokutového kopu, Málaga to má v ofenzivě složité. Těžko se dostává do nějaké větší šance. Vypadá to, že hostující celek postoupí přes mužstvo z Primera Divison!
     
    82
    Tak to je hodně zajímavá statistika a sice krutá pro domácí celek. Córdoba čtyřikrát vystřelila na branku Málagy...Domácí mužstvo pálilo na hostující svatyni celkem jedenáctkrát.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Sandro Ramirez (Málaga CF).
     
    79
    Po střele křížem na vzdálenější tyč zapsal výborný zákrok hostující brankář Razak. Následný rohový kop na přední tyč se podepsal pod to, že domácí hráč hlavičkoval osamocený, posléze jeden z hostů vykopl míč ze šestnáctky Córdoby.
     
    78
    Málaga těch šancí neměla ve druhém poločase tolik, dobře nastoupila do utkání, ale asi klíčové zatím bylo to, že Córdoba včas odpověděla na trefu svého soupeře. Tím pádem se uklidnila.
     
    78
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Donoso, přichází Traore.
     
    77
    Domácí Rosales fauluje hostujícího Piovaccariho na polovině hřiště. Takže hostující mužstvo pošetří další sekundy. Nikdo z hráčů Córdoby nespěchá...
     
    76
    Córdoba sem přijela bránit, ale vyšlo ji prakticky zatím vše, protiútoky víceméně jedničku, dá se říci, že hostující mužstvo dnes vytěžilo z minima maximum.

    Vít Muzikář

    Branky: 19. Ramirez, 39. Ramirez, 88. Santos – 28. Piovaccari, 42. Piovaccari, 68. Rios (pen.), 90. Rios

    Karty:   66. Llorente (MLG), 82. Ramirez (MLG) – 52. Luso (COR)


    Malaga CF: Bojko – Rosales, Llorente, Villanueva (58. Jony), Torres (C) – Ontiveros Parra, Fornals, Juanpi (69. En Nesiry), Castro – Ramirez, Santos
    Náhradníci: Escandell – Duda, En Nesiry, Kone, Munoz, Ricca, Jony

    Cordoba CF: Razak – Samu, Bijimine, Rodas (22. Luso), Caro – Caballero (C), Ramos – Donoso Alvarez (78. Traore), Monterde (73. Alfaro), Rios- Piovaccari
    Náhradníci: Kieszek – Alfaro, Bergdich, Juli, Luso, Rodri, Traore

    Rozhodčí: Ocón – Prieto, Canales (všichni Španělsko)
    30.11.2016
    Cordoba - Malaga 2:0

    Branky: 72. Rodri, 84. Dominguez

    Karty:   54. Caballero (COR), 61. Dominguez (COR), 82. Rodas (COR) – 90. Llorente (MLG), 90+3. Duda (MLG)

    bahis siteleri