Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Petrohrad 3:5 (kon.)
Toljatti – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Kazaň – Soči 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 6:5 (po pr.)
Jokerit – Čeljabinsk 2:1 (po pr.) | Záhřeb – Omsk 1:4 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 01.12.2016, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je tak za námi a pro sebe ho nakonec dokázali urvat domácí, kteří jako jediní měli nějakou šanci v prodloužení a tu také využili – prosadil se střelou do vinglu Rasmus Rissanen, který je tak v Hartwall Areně za hrdinu! Každopádně domácí asi byli celkově o něco lepší a výhru si zasloužili více než pasivní Čeljabinsk, za který podal velice dobrý výkon gólman Pavel Francouz.

    Ode mne je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám pěkný zbytek čtvrtečního večera. (19:47:24)
     
    Konec zápasu.
    64:38 Rasmus RISSANEN - 2:1
     
    64:38
    Jokerit právě vstřelil branku!
    No a nakonec to přišlo doslova za minutu dvanáct, kdy Jokerit strhává zápas na svoji stranu! Puk dostal přesně na hokejku do levého kruhu RASMUS RISSANEN, který nad ničím nepřemýšlel a vyslal krásnou ránu přesně do bližší šibenice – tam Francouz už nestačil zasáhnout a domácí si tak dnes nechají doma ten bonusový bod. Asistence: Joonas Jalvanti a Sakari Salminen.
     
    64:11
    Prodloužení se chýlí ke konci a na nějakou vyloženou šanci stále čekáme marně, střely sice přicházejí, ale většinou buď mimo nebo z velké dálky.
     
    62:39
    Stále platí, že s pukem více hraje domácí Jokerit, který se ale ne a ne dostat do nějaké gólové šance, kterou by si za svoji aktivitu rozhodně zasloužil.
     
    61:29
    Zatím mají navrch právě hráči Helsinek, kteří se tlačí do zakončení a snaží se zápas rozhodnout ještě před nájezdy, zatím ale obrana Traktoru drží.
     
    60:37
    Do první šance se dostali domácí, kteří vypálili na branku Francouze, ale ten si proti skákavé střele z úhlu dokázal za pomoci své lapačky poradit!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tři třetiny nám vítěze neurčily, uvidíme tedy pětiminutové prodloužení a případně nájezdy. Domácí srovnali až v poslední periodě ani ne deset minut před koncem, když tvrdou ranou zlomil dnešní Francouzovo kouzlo Lajunen – ten tak Jokeritu vystřelil prodloužení, protože šance na další branky už k vidění nebyly.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:19
    Zápas už se dohrává, ani jeden z týmů nechce udělat za žádnou cenu chybu a velice pravděpodobně tak uvidíme prodloužení.
     
    58:29
    Poslední minutu se ale hra odvíjí hlavně ve třetině Jokeritu, který se na samém konci zápasu dostává pod tlak – Čeljabinsk ale skoro nestřílí, takže Zapolski na zákrok už delší dobu čeká.
     
    57:32
    Oba celky mají velký problém s tím, aby se dostaly do další šance, takže sledujeme tuhou bitvu u mantinelů, ve které se marně snaží ten či onen získat tu klíčovou převahu.
     
    55:50
    Tempo ale přeci jen trochu upadlo, protože domácí už nežene dopředu ta nutnost vyrovnání a hra se tak chvílemi opět odvíjí, jako třeba teď, hlavně ve středním pásmu.
     
    54:46
    Chvíli se opět hrálo v obranné třetině domácích, ale nic z toho nebylo a finský tým se tak může plynule přesunout a pokračovat ve svém rozjíždějícím se tlaku.
     
    53:33
    Jokerit se snaží zápas strhnout na svoji stranu a stále je asi o něco málo lepším týmem, teď se snaží nahazovat puky na bránu Francouze a dostat tak hosty pod tlak.
     
    52:15
    Hra je opět vyrovnaná, protože útočit musejí i hráči Čeljabinsku, kteří se teď po hodně dlouhé době nastěhovali do třetiny domácích a snaží se vymyslet odpověď.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 51. Lajunen (Hishon, Jaakola), 65. Rissanen (Jalvanti, Salminen) – 9. Pestunov (Szczechura)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Rissanen, Ch. Genoway, Jensen, Lauridsen, Lajunen (A), Jaakola, Jalvanti, Rautanen – Jormakka, Regin (C), Joensuu (A) – Salminen, Hishon, Huhtala – Pihlström, Niemi, Gymer – Anttila, Mäki, Talaja.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Šinin (C), N. Bělov, Kolcov, Děnisov (A), A. Petrov, Borodkin, Mamajev – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Pestunov (A), Roy – Peňkovskij, Mošarov, Šolochov – Gubarev.

    Rozhodčí: Gašilov, Vasiljev – Sadovnikov, Zacharenkov
    bahis siteleri