Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Petrohrad 3:5 (kon.)
Toljatti – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Kazaň – Soči 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 6:5 (po pr.)
Jokerit – Čeljabinsk 2:1 (po pr.) | Záhřeb – Omsk 1:4 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
Avangard Omsk
Čtvrtek 01.12.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dominik Furch dnes předvedl 38 úspěšných zákroků a velkou měrou se podílel na vítězství svého týmu!

    Takhle vidíme Dominika Furcha nejradši ???????? #MadeOfHockey #CCMHockey #CCMGoalie (Repost @ccmhockeyrussia)

    Video zveřejněné uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:37:29)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 12:17
    Vladimír Sobotka (OMS) – 0+2, 4 střely, čas na ledě 14:58
    Dominik Furch (OMS) – 60 minut, 1 gól, 38 zákroků, 97,4%
     
    Střely na branku: 39 – 38
     
    Je dobojováno! Avangard Omsk potvrdil v Chorvatsku roli favorita a na ledě Medveščaku Záhřeb zvítězil 4:1! Hosté vykročili za výhrou už po devatenácti sekundách, kdy Jegor Martynov otevřel skóre! Omsk pokračoval v parádním výkonu a David Booth přetavil Sobotkovu přihrávku ve druhou branku. David Booth ještě do přestávce přidal další branku a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto! Ve druhé třetině sice v přesilové hře snížil T.J. Galiardi , ale Omsk si v závěrečné dvacetiminutovce pohlídal svůj náskok a Michail Juňkov čtvrtou brankou Omsku napsal gólovou tečku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Na druhé straně ještě hrozil Erik Gustafsson. Hostující hráč projel s pukem přes celé kluziště za branku Medveščaku, kde jej několik sekund podržel a poté odevzdal puk soupeři.
     
    59:01
    Domácí hokejisté nyní dokonce poslali kotouč jen na zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje před branku Medveščaku.
     
    58:35
    Lucas Lessio se efektní kličkou zbavil svého strážce v útočném pásmu, ale sám se zbytečně zahnal do rohu kluziště, odkud už branku Omsku neohrozil.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:40
    Hosté navíc podrželi puk několik sekund v obranném pásmu. Jeden z obránců počkal na vystřídání svých spoluhráčů a poslal kotouč daleko od branky.
     
    57:12
    Omsk už hraje hodně jednoduše. Hosté se nikam neženou a bez váhání vyhazují kotouče do středního pásma. Avangard už čeká na konec utkání.
     
    56:40
    Nathan Perkovich rozjel další akci Medveščaku. Domácí fanoušci se i přes nepříznivý výsledek dobře baví a ženou svůj tým vpřed.
     
    56:10
    Další nahození Medveščaku do útočného pásma si zastavil Dominik Furch. Český brankář okamžitě rozehrál na své spoluhráče.
     
    55:20
    Goran Bezina dojel vyhození hostujícího celku. Závěr utkání se už spíše jen dohrává. Domácí se derou do útočného pásma, ale defenzíva Avangardu pracuje na výbornou.
     
    54:36
    Alexandr Pěrežogin si klepl o přihrávku před branku. Hostující střelec si puk bleskově zpracoval a pohotovou střelou trefil jen beka před sebou.
     
    54:10
    Drew MacIntyre vyrazil za svou branku, kde si zpracoval prudce nahozený kotouč po mantinelu. Domácí brankář poté rozehrál na své spoluhráče.
     
    53:26
    Po delší době se do útoku vydal rovněž Medveščak. Rychlou akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl Thomas Larkin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 38. Galiardi (Co. Genoway, J. Krejčík) – 1. Martynov (Sobotka, Booth), 7. Booth (Sobotka, Burdasov), 13. Booth (Pjanov), 52. Juňkov (Pjanov, Ahnelöv)


    Medveščak Záhřeb: Garnett (13. MacIntyre) – Bezina (A), Parlett, J. Krejčík, Sauve, D. Smith, T. Larkin – Galiardi, Mertl, Co. Genoway – Butler, Paré, Hedberg – Bolduc, Katic, Lessio – Glumac (C), Perkovich, A. Giroux.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, J. Medveděv (C), A. Osipov, Nikitin (A), Ahnelöv, Gustafsson, Nazarkin (A) – Pěrežogin, Sobotka, Booth – Burdasov, Kučerjavenko, Chochrjakov – Pestuško, Pjanov, I. Michejev – Machanovskij, Juňkov, Lemťugov.

    Rozhodčí: Odins, Bukin – Ramin, Šalagin
    bahis siteleri