Betis Kadaň – Kladno 5:6 (kon.) | Olympik Mělník – Jablonec n/N 10:2 (kon.) | Oxyworld Baník Chomutov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Jerigo Plzeň – Boca Chotěboř 5:2 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
5:2 (2:2)
FK Boca Chotěboř
Pátek 02.12.2016, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 2. Futsal liga západ • 10. kolo
     
    39:30
    Ondřej Staněk je opět na hřišti, Tomáš Benc na lavičce. Opět powerplay hostujících futsalistů.
     
    38:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale nyní už je situace pro hostující futsalisty mnohem horší. V pokračující hře bez Tomáše Bence si nejprve Daniel Klečka pokryl pravou tyč, následně PETR BENDL trefil z celkem těžké pozice branku hostů. 5:2. Bez asistence.
     
    37:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle ještě ani není definitivní konec nadějí hostů, ale každopádně je to čtvrtý gól v hostující síti. Ondřej Staněk zaváhal, ONDŘEJ LENK posléze z vlastní poloviny trefil odkrytou branku Bocy. 4:2. Bez asistence.
     
    36:45
    Boca to zkusí v šesti, hostující trenér nabádá své svěřence k trpělivosti. Začíná powerplay hostů.
     
    36:45
    Následně Petr Bendl (PLZ) podrazil svého soupeře při průniku po levé straně, hosté si berou timeout.
     
    36:30
    Tohle byla obrovská šance hostujících futsalistů. Martin Odvářka naservíroval míč před odkrytou branku Jeriga, kde Jiří Kratochvíl nesrovnal stav zápasu.
     
    32:54
    Znovu výborný Daniel Klečka, tentokráte proti razantní střele Martina Odvářky. Přijde mi, že brankář Plzně je maximálně soustředěný, dnes nevyráží míč před sebe. Miloslav Šoltys a Daniel Klečka jsou zkrátka brankáři, na které je spolehnutí co se týče kvalitních výkonů.
     
    31:58
    Zřejmě Miloš Moravec střílel z pravé strany do horního rohu branky Daniela Klečky, ale domácí brankář vytáhl z rukávu výborný zákrok. Zřejmě svůj nejlepší zákrok večera.
     
    21:42
    Tak na tohle se nedívalo nikomu dobře. Hostující hráč zůstal ležet na zemi. Jan Rous (PLZ) se mu omlouval, určitě mrzelo domácího hráče, co se stalo. Je to jasná žlutá karta pro patnáctku Jeriga.
     
    20:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejprve měl před sebou Ondřej Lenk odkrytou brankou hostů, ale míč nezpracoval ideálně. Následoval ale rohový kop z pravý strany zahrávaný Adamem Malým, ten našel ONDŘEJE VITOUŠE. Domácí šestnáctka se prosadila krásnou střelou do levého horního rohu branky Chotěboře. Tomáš Benc byl bezmocný. 3:2. Asistence: Adam Malý.
     
    20:01
    Střídání v týmu Jerigo 1994 Plzeň: ze hřiště odchází Šoltys, přichází Klečka.
     
    18:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně šťastná branka pro futsalisty Jeriga. Marek Vohrna našel z pravé strany JANA ROUSE, ten nedal míči razanci, Tomáš Benc si na míč hodně sáhl, ale i tak hrací předmět končí za zády brankáře hostujícího celku a v Plzni tak máme opět srovnáno. Asistence: Marek Vohrna.
     
    17:55
    Tohle se ale hráči Chotěboři vůbec nepovedlo.Michal Čáp nedává desetimetrový kop. Miloslav Šoltys bez větších problémů vyrazil střelu mířící doprostřed plzeňské branky. Určitě se to dalo zahrát lépe.
     
    17:55
    Šestý faul Jeriga znamená desetimetrový kop pro Bocu.
     
    16:28
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Futsalová nádhera, Chotěboř zatím více drží míč a ať se to plzeňským futsalistům líbí nebo ne, tak má více ze hry. Tohle byla krásná kombinace Michala Čápa a zakončujícího ONDŘEJE STAŇKA. Miloslav Šoltys sice vyběhl z branky, ale míč mu prošel mezi nohama. Asistence: Michal Čáp.
     
    15:11
    Až moc důrazný byl Marek Vohrna (PLZ) v napadání hráče Bocy. Je tady první žlutá karta. Vytáhl ji sudí Kaštánek.
     
    13:59
    Branková konstrukce stála s hráči Bocy. Krásně to Ondřej Lenk a Ondřej Vitouš vykombinovali. Brankář Chotěboře zmenšil úhel, ale zachránila jej pravá tyč ze svého pohledu.
     
    05:12
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tohle je trošku věc nesoustřednosti, nekoncentrace domácích futsalistů. Miloslav Šoltys s tímhle nemohl moc co dělat, protože obrana Jeriga nechala projít PAVLA NOVOTNÉHO, který poslal míč do horního rohu, mimo dosah brankáře domácího Jeriga. Bez asistence.
     
    04:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla krásná akce Jeriga. Domácí hráči to sehráli moc pěkně, z levé strany našel Ondřej Lenk svého jmenovce ONDŘEJE VITOUŠE, jenž z jedničky střílel na vzdálenější tyč branky Tomáše Bence. Moc hezká souhra futsalistů západočeského mužstva. Asistence: Ondřej Lenk.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Boca Chotěboř. Více informací zde.

    Branky: 5. Vitouš (Lenk), 19. Rous (Vohrna), 21. Vitouš (Malý), 38. Lenk, 39. Bendl – 6. NovotnýP., 17. Staněk (Čáp)

    Karty:   16. Vohrna (JPL), 22. Rous (JPL), 37. Bendl (JPL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Vohrna, Kanát, Vitouš, Lenk (C), Bendl, Malý, Pekník, Touš, Rous
    FK Boca Chotěboř: Benc – Moravec (C), Čapek, Kratochvíl, Čáp, Staněk, Novotný, Odvářka, Klimeš

    Rozhodčí: Kaštánek, Štěřík
    bahis siteleri