Jihlava – Kladno 4:3 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:5 (po pr.) | Most – Benátky n/J 3:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 05.12.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:23
    Kladenští dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě a také ze strany hostí míří na trestnou lavici dnes pátý hráč. Konkrétně Jan Kloz.

    Na vyloučení: 5-5.
     
    50:44
    Dvě přesilovky ze čtyř již dnes Kladenští využili. Nyní mají další příležitost. Davidu Březinovi se sice dvě minuty za napadení moc nelíbí, ale nic s tím nemůže dělat.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    37:52
    Kladenská kombinace nevyšla a na modré kotouč sebral Jergl, jehož musel zastavit Peter Jánský, aby z toho nebylo nebezpečné přečíslení. Dvě minuty pro zkušeného forvarda Rytířů.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    37:06
    Říhovu ránu od modré vyrazil Hanuljak lehce před sebe, ale ihned zkusil po puku sáhnout. A to v okamžiku, kdy se o dorážku pokoušel před brankou stojící Filip Seman. Ten se snažil puk nahrnout za čáru, ale udělal tak i s gólmanem Miroslavem Hanuljakem. Domácí útočník tak dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    27:40
    Právě Filip Seman si nyní na dvě minuty odpočine, jde na trestnou lavici za sekání.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    25:12
    A právě v mlýnici před brankou se provinil Roman Přikryl, který skákavý puk stáhl a sevřel jej rukou. Jde proto na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    18:39
    Jihlava bude mít 72 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři, když se po její kombinaci v útočném pásmu provinil František Ptáček vysokou holí.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:51
    Dvě minuty také na straně Rytířů. Jiří Cetkovský je vyloučen za podražení, kterého se dopustil před brankou Dukly při napadání.

    Na vyloučení?´: 2-1.
     
    13:58
    Jihlavský obránce Jiří Říha sice při souboji ztratil helmu, ale dostává dvě minuty za pád pod nohy soupeře.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    04:42
    První vyloučení zápasu je na světě. Petr Šidlík dle sudích v rohu za brankou krosčekoval právě Strnada a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Zeman (Čachotský), 12. F. Seman (Důras, Jergl), 20. Říha (Čachotský, Šidlík), 57. Čachotský (Říha, Diviš) – 6. J. Drtina (Burger), 29. Cetkovský (D. Růžička, Tenkrát), 46. Burger (Ptáček, J. Kloz)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Svoboda) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Szathmáry, Šidlík, Dobrovolný – Jergl, Seman, Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Zeman, Čachotský – Jícha, Danišovský. Trenér: Petr Vlk
    Rytíři Kladno: Hanuljak (Stahl) – Hořava, Drtina, Růžička, Zelingr, Ptáček, Ulrych, Matula, Kehar – Tůma, Burger, Kloz – Jánský, Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Keszi, Zikmund, Cetkovský. Trenér: Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Kubičík – Ganger, Hanzlík

    Diváci: 1635
    bahis siteleri