Motor ČB – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Havířov – Most 5:2 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 2:5 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 07.12.2016, 18:00 • ZS Prostějov • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Po vyhraném buly od Moskala se dostal k puku MARTIN NOVÁK, který si položil Soukupa a vymetl mu všechny pavučinky v jeho pravém horním růžku. Autor branky : Martin Novák. Asistence: Patrik Moskal.
     
    43:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Velice hezká kombinace hráčů Slovanu vyústila v přečíslení dva na jednoho ,které využívá beckhendovou střelou DAVID MERTA. Teď to vypadá s šancemi na body domácíh velice bídně. Autor branky: David Merta. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    42:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly Gengela se kotouč ocitnul na modré čáře před PATRIKEM HUSÁKEM, který propálil vše co mu stálo v cestě a zvyšuje vedení svého týmu opět o dvě branky. Autor branky : Patrik Husák. Asistence: Ladislav Gengel.
     
    36:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Po krásné teči před Soukupem snižuje stav utkání ONDŘEJ FIALA. Soukup byl bez šance tuto teč chytit. Autor branky: Ondřej Fiala. Asistence: Martin Novák, Jan Rudovský.
     
    31:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    PO kombinaci mezi domácími hráčise dostal ke střele ALEŠ HOLÍK, který vyslal nechytatelný projektyl, který rozvlnil síť za Soukupem. Autor branky: Aleš Holík. Asistence: Jan Rudovský.
     
    27:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí vyrazili na Kantora v přečíslení 3 na 1 ,které proměňuje DAVID BERNAD. Autor branky: David Bernad. Asistence: Jaroslav Roubík, Antonín Melka.
     
    17:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jako by se hostům vyplatila jejich férovost a v zápětí zvyšují své vedení o dva góly. Patrik Poulíček se snažil dorazit puk za Kantora ten ,ovšem kotouč vyrazil k volném JAROSLAVU ROUBÍKOVI, který se nemýlil a dává branku. Autor branky: Jaroslav Roubík. Asistence: Patrik Poulíček, David Bernad.
     
    05:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení po krásné přihrávce Husáka, který našel před brankou zcela osamoceného GENGELA, který poslal puk za záda domácího brankaře Kantora. Autor branky: Ladislav Gengel. Asistence: Marek Macek, Patrik Husák.
    Marken.cz

    Marek Homoláč

    Branky a nahrávky: 32. A. Holík (Rudovský), 37. Fiala (Martin Novák, Rudovský), 47. Martin Novák (Moskal) – 6. Gengel (Husák, Macek), 18. Roubík (Poulíček, Bernad), 28. Bernad (Roubík, Melka), 43. Husák (Gengel), 44. D. Merta (Z. Doležal)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – A. Holík, Kaluža, D. Kolář, Grebeňuk, Vokurka, Protivný – Zabloudil, Moskal, Rudovský – Martin Novák, Augustin, Žálčík – Šlahař, L. Krejčík, Fiala – Hozák, Indra.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, M. Vágner, Vl. Brož, Kasík, Zajíc, Husák, Přindiš – Poulíček, Roubík, Melka – D. Merta, Z. Doležal, Vrdlovec – Moučka, Gengel, Navarra – Macek, Markulinec, Komárek.

    Rozhodčí: René Trombík, Radim Adamec, Marian Poruba.

    Diváci: 1016
    bahis siteleri