Boston – Colorado 2:4 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 6:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – New Jersey 5:2 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:2 (kon.) | Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Carolina 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Colorado Avalanche
Pátek 09.12.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:39:03)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 17 565 diváků!

     
    Československá stopa v utkání:
    David Pastrňák (BOS) 2+0, 4 střely, čas na ledě 16:26
    David Krejčí (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:10
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 24:26
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Matt Duchene (COL) 1+0
    2. David Pastrňák (BOS) 2+0
    3. Nathan MacKinnon (COL) 1+0
     
    Střely na branku: 31 – 21
     
    Je dobojováno! Colorado vítězí v Bostonu 4:2 a získává důležité dva body! Hosté vlétli do utkání aktivně a už po šesti minutách je Matt Duchene poslal do vedení! Boston si poté vybojoval přesilovku, ale Nathan MacKinnon ujel ve vlastním oslabení a navýšil vedení Lavin na 2:0! A pro hosty to bylo ještě veselejší. Po přestávce se totiž prosadil John Mitchell . Boston se přeci jen dokázal vzpamatovat a Medvědi vycenili zuby. Ve formě hrající David Pastrňák po návratu z trestné lavici snížil na 1:3 a o minutu později svým druhým zásahem stáhl náskok Colorada na jedinou branku. Poslední slovo si vzal Carl Söderberg , který zužitkoval Grigorenkovu přihrávku. Ve třetí třetině se Boston snažil zápas zdramatizovat, ale obrana Colorada si své vedení uhájila.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Podle všeho je hotovo. Torey Krug pálil od modré čáry, Calvin Pickard puk vyrazil jen před sebe, ale následně si poradil s Marchandovou dorážkou.
     
    59:10
    Krejčí se opřel do odraženého kotouče, avšak pod nohy se mu vrhl Carl Söderberg, který tvrdou střelu od modré čáry zastavil vlastním tělem.
     
    58:40
    David Krejčí nahodil puk do rohu útočného pásma, odkud jej Pastrňák poslal na modrou čáru, ale Krug vypálil hodně nepřesně.
     
    58:05
    Anton Chudobin už zůstává na střídačce. Boston zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:52
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    57:10
    John Mitchell dokonce vybojoval puk za brankou Bruins. Hosté se nastěhovali do útočného pásma a se šancemi Bostonu na vyrovnání to vypadá hodně bledě.
     
    56:40
    Zdeno Chára měl problémy s rozehrávkou. Hosté slovenského zadáka dobře napadali a nasbírali další cenné vteřinky k dobru.
     
    56:02
    Jarome Iginla si parádně obhodil obránce a řítil se sám na Chudobina! Domácí brankář se nenechal nachytat a Iginlovu kličku do forhendu zneškodnil!
     
    55:17
    Boston se nyní tlačil do útoku, jenže to nemělo žádný efekt. Pastrňákova formace zatlačila Colorado před Pickarda, ale hostující brankář ránu od mantinelu kryl.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Pastrňák (Schaller), 34. Pastrňák (Marchand, Krug) – 6. Duchene, 13. MacKinnon, 25. J. Mitchell, 38. Söderberg (Grigorenko, Beauchemin)


    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes, Krejčí, Schaller – Czarnik, Riley Nash, Spooner – J. Hayes, D. Moore, Blidh.
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Barrie, Ťutin, Goloubef, Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch – Comeau, MacKinnon (C), R. Bourque – Iginla, Söderberg, Grigorenko – Rantanen, J. Mitchell, Duchene (A) – Martinsen, Colborne, McLeod.

    Rozhodčí: O´Roard, McIlsak – Berg, Barton

    Diváci: 17 565
    thejrc.org