Lipt. Mikuláš – Žilina 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 0:0 (odl.) | Martin – Trenčín 5:3 (kon.)
Nové Zámky – Zvolen 3:6 (kon.) | Poprad – Košice 2:3 (po pr.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:6 (0:3, 3:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 09.12.2016, 18:00 • ZŠ Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi domácimi Novými Zámkami a Zvolenom, po výsledku 3:6 si tri body do tabuľky odnesie práve Zvolen. (20:22:07)
     
    Koniec zápasu.
    59:25 Peter ŠIŠOVSKÝ - 3:6
     
    59:25
    Zvolen dal gól!
    Druhý gól v stretnutí pre Šišovského, ktorý puk prebral v strednom pásme. Odtiaľ už PETER ŠIŠOVSKÝ nemal problém trafiť prázdnu bránku Nových Zámkov. Asistencia: Daniel Krejči.
     
    59:01
    Lundström je už na striedačke, Nové Zámky to skúšajú prostredníctvom power-play.
     
    58:15
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny, puk sa voľne presúva stredným pásmom.
     
    57:09
    Uvedomuje si to aj Šimko, ktorý bol síce v jednoduchom zákroku, aj napriek tomu ale ten puk radšej prikryl. Buly tak príde v obrannej tretine hosťujúceho Zvolena.
     
    56:39
    Hra sa niekoľkokrát v sérii prerušila, čím poriadne stratila na svojom tempe. To však ešte v absolútnom závere nepochybne opätovne porastie.
     
    56:01
    Puk teraz pomerne často lietal zo strany na stranu, čo vyhovuje neporovnateľne viac Zvolenu. Ten vypálil puk do hľadiska, všetko to ale bolo s tečom. Aj preto príde vhadzovanie po ľavici Lundströma.
     
    55:58
    Zvolen sa v tejto chvíli dopustil zakázaného uvoľnenia a sám sa tak pripravil o možnosť prestriedať. Naopak, Nové Zámky túto možnosť ochotne využijú.
     
    55:57
    Nepresná strela Zuzina, Lundström ten puk vytláčal očami.
     
    55:17
    Zvolen v ďalšej dobrej príležitosti, puk skončil na zadnom plexiskle. Defenzíva Nových Zámkov sa však začína rúcať ako domček z karát.
    53:05 Peter ŠIŠOVSKÝ - 3:5
     
    53:05
    Zvolen dal gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Zvolen sa po dlhšom čase dostal do pásma, kde stál nikým nepokrytý PETER ŠIŠOVSKÝ. Ten to skúsil strelou bez prípravy – a uspel. Asistencie: Radovan Puliš, Peter Zuzin.
     
    52:44
    Brabenec prišiel o puk, výraznejšie ho to ale mrzieť nemusí. Hra je prerušená, puk sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    52:15
    Erik Čaládi stratil puk v strednom pásme, a tak sa k nemu dostala dvojica hostí. Ani tí ale v pásme súpera presnejšie nekombinovali. Oba celky tak budú striedať počas hry.
     
    51:09
    Nuž, Nové Zámky sú dnes po bodoch skutočne hladné, čo sa snažia dokázať predovšetkým počas prebiehajúcej tretej tretiny. Remízový stav tak v tejto chvíli nie je vôbec nereálny.
     
    50:30
    Zvolen puk vyhodil cez všetky čiary, v tom čase mal ale na ľadovej ploche 5 korčuliarov. Pískalo sa tak zakázané uvoľnenie.
     
    49:35
    Obrovský tlak Nových Zámkov stále bez gólu! Tvrdá strela Cardwella od modrej, puk následne pre Brabenca. Ten sa tlačil do skvelej pozície, puk skončil na betóne Mareka Šimka!

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 24. Brabenec (Saarinen, Cardwell), 25. Čaládi (Tibenský, Chovan), 36. Fábry (Kytnár) – 6. Klhufek (Mráz), 13. Puliš, 14. Jurík (Šišovský), 35. Mráz (Klhůfek), 54. Šišovský (Puliš, Zuzin), 60. Šišovský (Krejči)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Čížek, Mäkinen, Chovan, Maier – Saarinen, Brabenec, Bahenský – Čaládi, Hudec, Tibenský – Fábry, Kytnár, Paulovič – Tábi, Rehák Dom., Lelkeš
    HKM Zvolen: Šimko – Novák, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, Plechanov, Hataš, Dubeň – Novák L., Puliš, Zuzin – Klhufek, Mráz, Majdan – Ďaloga, Jurík, Šišovský – Misenev, Jakubík, Žilka

    Rozhodčí: Konc, Novák – Vyšný, Čavojský
    thejrc.org