Eibar – Alavés 0:0 (kon.) | Celta Vigo – Sevilla 0:3 (kon.) | Espanyol – Gijón 2:1 (kon.)
Real Betis – Ath. Bilbao 1:0 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:1 (0:0)
Sporting Gijón
Neděle 11.12.2016, 18:30 • RCDE Stadium • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:29:55)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:10.
     
    Je dobojováno! Espanyol nakonec zvládl těžké utkání s Gijónem a vybojoval tři body. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. V největší šanci první půle ale selhal Gerard Moreno. Skóre se měnilo až deset minut po přestávce, kdy Felipe Caicedo uklidil hlavou míč do sítě po přímém kopu. Poté Iván Cuéllar nešťastně trefil právě Caiceda, od nějž se balón odrazil do branky, ale gól kvůli hře rukou nemohl platit. V 90. minutě ale hostující obraně utekl Léo Baptistão , který střelou na zadní tyč zvýšil vedení Espanyolu na 2:0! V poslední minutě nastavení sice Duje Čop z přímého kopu snížil, ale hostům už nezbyl čas na vyrovnání!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Duje ČOP - 2:1
     
    90+2
    Gijón právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka na závěr! Hosté zahrávali přímý kop z vynikající pozice! Exekuce se ujal DUJE ČOP a parádní střelou přes zeď mimo dosah Lópeze rozvlnil síť!
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
    90. Léo BAPTISTÃO - 2:0
     
    90
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté nevyužili nadějnou možnost a domácí celek se hnal do rychlého protiútoku. LEO BAPTISTAO se natlačil mezi obránce za prudkou přihrávkou, vlétl do pokutového území a střelou na zadní tyč pečetil výhru Espanyolu!
     
    89
    Diego López poněkolikáté v utkání vystartoval až na hranici pokutového území, kde schoval míč před napadajícím soupeřem. Domácí brankář svým spoluhráčům hodně pomáhá.
     
    88
    Gijón zahrával přímý kop z hranice pokutového území. Javi Fuego poslal centr na malé vápno, ale nikdo z hlavičkářů v černých dresech na míč nedosáhl.
     
    87
    Další žlutá karta. Tentokrát ji za svůj prohřešek proti pravidlům vidí Sergio Álvarez.
     
    86
    Burgui si zpracoval vysokou přihrávku na levou stranu, ale okamžitě k němu přistoupil Víctor Sánchez. Domácí obránce soupeři o míč připravil a ještě přesně rozehrál.
     
    85
    Rachid Aït-Atmane si připravil míč za hranicí pokutového území, ale při zakončení jej zradilo obutí a hostující záložník podklouzl. Jeho nepovedený pokus poté skončil daleko vedle branky.
     
    84
    Isma López dostal další přihrávku na levou stranu, posunul si míč před jednoho ze soupeřů, ale další obránce Espanyolu ve skluzu zakopl balón do zámezí.
     
    83
    Střídající Marc Roca si posunul míč na polovinu Gijónu a z dobrých třiceti metrů napřáhl ke střele. Jeho dělovka mířila doprostřed branky a Cuéllar si připsal snadný zákrok.
     
    82
    Pereira Douglas operoval s míčem na pravé straně hrací plochy, rychlou kličkou se zbavil obránce a centrem na zadní tyč našel Ismu Lópeze. Druhý jmenovaný se však nacházel v ofsajdu.
     
    81
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Marc Roca.
     
    80
    Rachid Aït-Atmane se pustil do křížku s Javi Fuegem. Hostující fotbalista ale rychle celou situaci uklidnil a oba kohouti si podali ruce.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 55. F. Caicedo (V. Sánchez), 90. Baptistão (Jurado) – 90+2. Čop

    Karty:   69. Diop (ESB) – 87. S. Álvarez (GIJ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:10.
    Espanyol Barcelona: Diego López – V. Sánchez, David López, D. Reyes, Aarón – H. Pérez (20. Á. Vázquez, 63. Diop), Fuego, Jurado, Baptistão – F. Caicedo (81. Roca), G. Moreno.
    Náhradníci: Roberto – Ó. Duarte, R. Duarte, Diop, J. A. Reyes, Á. Vázquez, Roca.

    Sporting Gijón: Cuéllar – Douglas, Babin (67. Burgui), Meré, Amorebieta, Isma López – Carmona (77. V. Rodríguez), Aït-Atmane, S. Álvarez, Moisés Gómez – Čop.
    Náhradníci: Mariño – V. Rodríguez, Cases, Burgui, Canella, Viguera, Rodríguez.

    Rozhodčí: del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri