Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:2 (0:0, 4:0, 2:2)
Winnipeg Jets
Neděle 11.12.2016, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Calgary se veze na sérii pěti vítězství v řadě a v neděli ráno se ji pokusí prodloužit v domácím Scotiabank Saddlesdome proti Winnipegu, který po výhře nad Blackhawks prohrál dva zápasy v řadě. Oba týmy úspěšně bojují v letošní sezóně NHL v západní konferenci o playoff, Flames jsou se 32 body šestí a Jets na ně na osmém místě ztrácí pouhé tři body.
     
    Calgary Flames

    Calgary bude proti Jets usilovat o šestou výhru v řadě, což by byla jeho nejdelší vítězná série od období 1.–17. prosince 2015, kdy zvítězil sedmkrát v řadě. Flames během posledních devíti zápasů sedmkrát vyhráli a aktuálně mají skvělou formu. Útočník Johnny Gaudreau vynechal deset zápasů kvůli fraktuře prstu a po svém návratu během tří utkání zaznamenal šest kanadských bodů za dva góly a čtyři asistence.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Ferland, Monahan (A), Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Hathaway.

    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Daňo, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Thorburn, Perreault, Stafford.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Chris Schlenker. Čároví: Ryan Daisy, Steve Miller.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Puk dopadl poprvé na led a ve Scotiabank Saddledome právě začalo utkání, v němž Calgary hostí Winnipeg. Čeká nás velice zajímavý zápas, protože oba týmy bojují v západní konferenci o playoff.
     
    01:37
    Bryan Little nejprve pálil vedle levé tyče a vzápětí to zkoušel z levého kruhu pro vhazování Josh Morrissey, který našel pouze výstroj připraveného Chada Johnsona.
     
    01:40
    Deryk Engelland se pustil u střídaček do Chrise Thorburna a oba hráči dostali pět minut za bitku!
     
    02:33
    Johnny Gaudreau se pokusil na levém křídle mezi dvěma protihráči protáhnout před bránu a byl nepříjemně zasažen do obličeje, rozhodčí se ale vylučovat nerozhodli.
     
    03:04
    Dustin Byfuglien se ocitl ve slibné střelecké pozici a z levého kruhu pro vhazování po ledě mířil ke vzdálenější pravé tyči, Chad Johnson ale skvěle zasáhl levým betonem a jeho pokus vyrazil!
     
    03:48
    Micheal Ferland se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jenže trefil pouze náruč připraveného Michaela Hutchinsona, který ho k dorážce po dobrém zákroku nepustil.
     
    04:53
    Flames vyrazili po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho, Johnny Gaudreau ale v blízkosti levé tyče diagonální přihrávkou nedokázal najít svého spoluhráče a puk skončil v rohu ledové plochy.
     
    05:45
    Dennis Wideman se pokusil na modré čáře tvrdě vypálit, jeho pokus byl ale zablokována Jets vyrazili do rychlého protiútoku, ze kterého vzápětí žádná šance nevzešla.
     
    06:32
    Mikael Backlund se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velmi slibné šance a po vyhodnocení situace se místo přihrávky rozhodl ke střele, která mířila k přední tyči, Michael Hutchinson ale předvedl skvělý zákrok a vyrážečkou ji vyrazil!
     
    07:07
    Dustin Byfuglien se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, jeho následná střela ale byla zablokována dobře postaveným Dougie Hamiltonem.
     
    08:10
    Flames se nepodařilo rozehrát a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    08:32
    Johnny Gaudreau se v levém kruhu pro vhazování neukvapil se zakončením a v mezikruží našel lépe postaveného Sama Bennetta, který okamžitě mířil mezi betony Michaela Hutchinsona, brankář Winnipegu ale předvedl další skvělý zákrok a podržel svůj tým nad vodou!
     
    08:44
    Flames z pravého kruhu pro vhazování mířili po ledě dobře na přední tyč, Michael Hutchinson šel ovšem včas do kolen a jejich střelu vyrazil. Hostující brankář má plné ruce a nohy práce.
     
    09:42
    Paul Postma od střídaček nahodil puk do útočného pásma a společně se svými spoluhráči odjel střídat.
     
    10:50
    Mikael Backlund se ocitl v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci, Flames ale ani nadvakrát nedokázali překonat výtečně chytajícího Michaela Hutchinsona!
     
    11:01
    Michael Hutchinson znovu v akci, tentokrát po nahození Flames. Po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    12:07
    Bryan Little spěchal za pukem, kolmou přihrávku svého spoluhráče ale nedokázal dojet a kotouč skončil u brankáře Chada Johnsona, který ho na ledě rychle přikryl lapačkou.
     
    12:21
    Chad Johnson s obtížemi vyrazil střelu od modré čáry a v blízkosti pravé tyče mohl uklízet puk do odkryté části brány Bryan Little, v obrovské šanci ale trefil pouze levý beton brankáře Calgary, který nyní předvedl doposud nejlepší zákrok utkání!
     
    14:49
    Hra se přelévá v rychlém sledu ze strany na stranu a delší dobu se nepřerušovalo. Utkání má obrovský spád, zatím ovšem marně čekáme na úvodní gól.
     
    15:03
    Flames z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířili po ledě ke vzdálenější levé tyči, kde skvěle zasáhl pravým betonem Michael Hutchinson a připsal si další úspěšný zákrok!
     
    16:18
    Mark Giordano mohl poslat Flames do vedení, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila pouze do hrudi brankáře Winnipegu Jets, který ji bez větších potíží vyrazil, přestože byla hodně prudká.
     
    16:29
    Patrik Laine dostal dvouminutový trest za vražení na mantinel a Calgary si v závěru první třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    17:26
    Sean Monahan se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho následná střela z mezikruží ale byla zablokována a puk zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    18:29
    Patrik Laine naskočil zpět na ledovou plochu a Winnipeg úspěšně přečkal první oslabení v dnešním zápase.
     
    18:39
    Mark Scheifele z mezikruží dobře mířil ke vzdálenější pravé tyči, Chad Johnson ale skvěle zasáhl levým betonem a jeho nebezpečný pokus vyrazil!
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:30
    Patrik Laine po agresivním a úspěšném forčekingu Jets v pravém kruhu pro vhazování po pěkné stahovačce vypálil zápěstím, ovšem pouze do náruče Chada Johnsona.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvod utkání přinesl na obou dvou stranách několik slibných příležitostí, jenže ani jedna z nich gólem neskončila a ve Scotiabank Saddledome jsou zatím ústředními postavami brankáři. Na straně Calgary Flames brankář Chad Johnson, na druhé v bráně Jets Michael Hutchinson, který měl více práce. Skóre po první třetině. Calgary Flames 0 Winnipeg Jets 0.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:07.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Hokejisté Winnipegu vstoupili do prostřední části zápasu dobře, jejich střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila pouze do náruče připraveného Chada Johnsona.
     
    21:00
    Sean Monahan dostal menší trest za sekání a Winnipeg si minutu po zahájení druhé třetiny zahraje první přesilovou hru dnešního zápasu.
     
    21:29
    Mark Scheifele se v blízkosti pravé tyče ocitl po krásné přihrávce od mantinelu v obrovské šanci, mezi betony ale svižnou střelou zápěstím Chada Johnsona překonat nedokázal a brankář Calgary puk ukryl ve své výstroji!
     
    22:39
    Winnipeg špatně střídal a 22 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4. Poté začne zkrácená přesilová hra Calgary.
     
    23:42
    Mark Giordano se ocitl v blízkosti levé tyče ve skvělé šanci, jeho pokus byl ale zablokován, stejně jako předchozí v podání jeho spoluhráče. Adam Lowry odvedl v obraně skvělou práci!
     
    24:37
    Mikael Backlund vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Michael Hutchinson ale jeho střelu zápěstím dobře viděl a bez problému ji ukryl ve své výstroji.
     
    24:39
    Špatné střídání Jets potrestáno nebylo a oba týmy hrají po nevyužité přesilové hře v plném počtu.
     
    25:25
    Sean Monahan středem ledové plochy zavážel puk mezi dvěma protihráče do útočného pásma, jeden z jeho spoluhráčů v něm byl ale dříve a akci Flames zastavilo postavení mimo hru.
     
    26:12
    Jets se nepodařilo rozehrát a po nepřesné přihrávce vychodili puk vedle pravé tyče brány Chada Johnsona na zakázané uvolnění. Hra se vrátila před Michaela Hutchinsona.
     
    27:27
    Dustin Byfuglien před bránou skvěle tečoval nahození z pravého křídla, puk se ale od jeho hole odrazil mimo.
     
    27:50
    Chad Johnson přikryl na ledě lapačkou puk po nahození Winnipegu a po přerušení hry se strhla u střídaček menší strkanice, vylučovat se ale ani na jedné straně nebude.
    Občerstvující se Sean Monahan. Prosadí se proti Winnipegu?

     
    28:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DOUGIE HAMILTON po zadovce Matthewa Tkachuka napřáhl na vrcholu prostoru mezi Kruhy pro vhazování k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Michaela Hutchinsona zamířil pod horní tyč – 1:0! Asistence: Matthew Tkachuk a Mikael Backlund.
    28:29 Dougie HAMILTON - 1:0
     
    28:42
    Calgary se ujalo vedení a krátce na to byl vyloučen TJ Brodie, který dostal dvě minuty za sekání.
     
    30:42
    Vyloučený TJ Brodie je zpět na ledě a druhá přesilová hra Winnipegu zůstala stejně jako ta úvodní nevyužita.
     
    31:05
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    31:47
    Paul Postma se pokusil vyrovnat střelou z pravého kruhu pro vhazování, puk ale zamířil vedle vzdálenější levé tyče a brankář Chad Johnson po ní zasahovat nemusel.
     
    32:06
    Jets se vzápětí vydali rychle do dalšího útoku, jenže nevyklidili včas útočné pásmo a ocitli se v postavení mimo hru.
     
    32:35
    Patrik Laine se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci, jenže Chad Johnson předvedl skvělý zákrok a puk vyrazil!
     
    33:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT si mezi kruhy pro vhazování zpracoval krásnou přihrávku Johnnyho Gaudreaua a ještě lepší střelou nad lapačkou Michaela Hutchinsona vymetl přesně levý horní roh brány. Lépe už to trefit nešlo a Calgary vede o dvě branky – 2:0! Asistence: Johnny Gaudreau a Dennis Wideman.
    33:00 Sam BENNETT - 2:0
     
    33:27
    Michael Hutchinson si pohlídal prostor u své pravé tyče a nahození Flames bez problému zastavil.
     
    34:48
    Michael Frolík nahodil puk do útočného pásma, žádný z jeho spoluhráčů ale kotouč nedokázal dobruslit.
     
    35:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk vyhrál vhazování a DOUGIE HAMILTON nádhernou bombou od modré čáry zamířil mezi betony Michaela Hutchinsona. Asistence: Matthew Tkachuk a Mikael Backlund.
    35:20 Dougie HAMILTON - 3:0
     
    36:08
    Johnny Gaudreau se řítil v blízkosti pravé tyče do velké šance a zezadu byl seknut Dustinem Byfuglienem, který dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    37:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND po přihrávce Matthewa Tkachuka napřáhl na pravém křídle z ostrého úhlu ke střele zápěstím a mezi betony propálil bezmocného Michaela Hutchinsona, který je nedokázal včas sklapnout k sobě. Asistence: Matthew Tkachuk a Dougie Hamilton.
    37:52 Mikael BACKLUND - 4:0
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:08.
     
    Hokejisté Calgary Flames dokázali po přestávce navázat na svůj skvělý výkon z první třetiny a vygradovat ho čtyřmi góly. V dresu domácího celku se postupně prosadili Dougie Hamilton, Sam Bennett, znovu Dougie Hamilton a Mikael Backlund. Skóre po druhé třetině. Calgary Flames 4 Winnipeg Jets 0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Michael Hutchinson, přichází Connor Hellebuyck.
     
    41:11
    Hra se ve třetí třetině přelévá ze strany na stranu, stejně jako v úvodu zápasu, zatím ale bez výraznější šance.
     
    42:22
    Střídající brankář Connor Hellebuyck vyjel za svou bránu, aby zastavil nahození Flames a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, což se mu snadno podařilo.
     
    43:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    LANCE BOUMA se krásně po kolmé přihrávce Garnetta Hathawaye protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče bekhendem nad levým ramenem střídajícího Connora Hellebuycka vymetl bližší horní roh brány – 5:0! Asistence: Garnett Hathaway a Matt Stajan.
    43:31 Lance BOUMA - 5:0
     
    45:36
    Na bránu Jets se vrhá jeden nebezpečný útok za druhým a hokejisté hostujícího celku jsou naprosto na dně.
     
    46:43
    Flames se v rychlém sledu dostali k několika šancím, přičemž poslední střela z pravého kruhu pro vhazování zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    48:05
    Paul Postma se mezi dvěma protihráči krásně protáhl před bránu, jenže poslední z nich ho dokázal zezadu čistým zákrokem o puk připravit, když mu ho vleže vypíchl nataženou holí!
     
    49:51
    Toby Enström na levém křídle napřáhl od mantinelu ke tvrdé střele, která byla sražena mimo a skončila za bránou.
     
    50:39
    Na to, že od sebe oba týmy dělí ve východní konferenci pouhé tři body, sledujeme velice jednoznačné utkání. Pro nezaujatého fanouška NHL je to určitě zklamání.
     
    50:41
    Deryk Engelland se v obranném pásmu velice soustředil na vhazování a dokázal ho vyhrát, Flames se ovšem vzápětí nepodařilo vyhodit a Jets mají šanci ohrozit domácí bránu.
     
    51:26
    Jets sice strávili v útočném pásmu několik sekund, jenže kromě jedné zablokované střely se k ničemu nedostali.
     
    52:17
    Čároví rozhodčí signalizoval ofsajd a Jets museli jako rakety rychle vyklidit útočné pásmo.
     
    53:01
    Blake Wheeler vypálil z levého kruhu pro vhazování na přední tyč, u ní byl ale připravený Chad Johnson, který jeho pokus letící těsně nad ledem skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    53:23
    Deryk Engelland podrazil jednoho z hráčů Jets v pravém rohu útočného pásma a usedl na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    53:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Michael Frolík v oslabení těsně minul bránu Jets, kteří vyrazili do rychlého protiútoku a NIKOLAJ EHLERS po přihrávce Bryana Littla z levého kruhu pro vhazování propálil Chada Johnsona. Ehlersova střela vymetla v přesilové hře vzdálenější pravý horní roh brány a Winnipegu se alespoň podařilo vstřelit čestný gól. Asistence: Bryan Little.
    53:59 Nikolaj EHLERS - 5:1
     
    55:19
    Garnett Hathaway se pustil do bitky s Dustinem Byfuglienem. Oba hráči dostali pět minut za bitku a Byfuglien ještě dvě minuty za hrubost k tomu. Flames si zahrají další přesilovku.
     
    56:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Johnny Gaudreau krásnou přihrávkou z levého křídla našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího SEANA MONAHANA, který bez přípravy vymetl přesně pravý horní roh brány a využil přesilovou hru. Asistence: Johnny Gaudreau a Mark Giordano.
    56:28 Sean MONAHAN - 6:1
     
    57:57
    Michael Frolík byl necelé tři minuty před koncem vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    58:47
    Patrik Laine vypálil z levého kruhu pro vhazování a dobře mířil do bližšího horního rohu brány, jenže Chad Johnson si s jeho pokusem snadno poradil a kryl ho v lapačce.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    JACOB TROUBA v závěru utkání nahodil puk na levém křídle od modré čáry směrem na bránu a jeho nahození v poslední sekundě zamířilo nad levým betonem Chada Johnsona ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.
    59:59 Jacob TROUBA - 6:2
     
    Konec zápasu.
     
    Dougie Hamilton odehrál proti Jets skvělé utkání, když dvěma góly a jednou asistencí přispěl k vysoké výhře svého týmu. Jets byli všude pozdě a ve druhé třetině inkasovali čtyři góly, které rozhodly o zápase. Konečný výsledek. Calgary Flames 6 Winnipeg Jets 2.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 35-28; Zablokované střely: 14-7; Vhazování: 49%-51%; Hity: 15-12; Přesilové hry: 2/4-1/4; Trestné minuty: 18-18.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Dougie Hamilton (CGY) 2+1
    2. Mikael Backlund (CGY) 1+2
    3. Matthew Tkachuk (CGY 0+3
     
    Československá stopa v utkání

    Michael Frolík (CGY) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:11
    Marko Daňo (WPG) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:54 (07:23:13)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. D. Hamilton (Tkachuk, Backlund), 33. S. Bennett (J. Gaudreau, D. Wideman), 36. D. Hamilton (Tkachuk, Backlund), 38. Backlund (Tkachuk, D. Hamilton), 44. Bouma (Hathaway, Stajan), 57. Monahan (J. Gaudreau, Giordano) – 54. Ehlers (Little), 60. Trouba (Morrissey, Scheifele)


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Ferland, Monahan (A), Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Hathaway.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (41. Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Daňo, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Thorburn, Perreault, Stafford.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Chris Schlenker. Čároví: Ryan Daisy, Steve Miller

    Diváci: 18677
    bahis siteleri