Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Montreal – Colorado 10:1 (kon.)
Florida – Vancouver 4:2 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 6:2 (kon.) | San Jose – Carolina 4:3 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:1 (po pr.) | Washington – Vancouver 3:0 (kon.)
konec
Calgary Flames
6:2 (0:0, 4:0, 2:2)
Winnipeg Jets
Neděle 11.12.2016, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Jacob TROUBA - 6:2
     
    59:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    JACOB TROUBA v závěru utkání nahodil puk na levém křídle od modré čáry směrem na bránu a jeho nahození v poslední sekundě zamířilo nad levým betonem Chada Johnsona ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.
    56:28 Sean MONAHAN - 6:1
     
    56:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Johnny Gaudreau krásnou přihrávkou z levého křídla našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího SEANA MONAHANA, který bez přípravy vymetl přesně pravý horní roh brány a využil přesilovou hru. Asistence: Johnny Gaudreau a Mark Giordano.
    53:59 Nikolaj EHLERS - 5:1
     
    53:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Michael Frolík v oslabení těsně minul bránu Jets, kteří vyrazili do rychlého protiútoku a NIKOLAJ EHLERS po přihrávce Bryana Littla z levého kruhu pro vhazování propálil Chada Johnsona. Ehlersova střela vymetla v přesilové hře vzdálenější pravý horní roh brány a Winnipegu se alespoň podařilo vstřelit čestný gól. Asistence: Bryan Little.
    43:31 Lance BOUMA - 5:0
     
    43:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    LANCE BOUMA se krásně po kolmé přihrávce Garnetta Hathawaye protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče bekhendem nad levým ramenem střídajícího Connora Hellebuycka vymetl bližší horní roh brány – 5:0! Asistence: Garnett Hathaway a Matt Stajan.
    37:52 Mikael BACKLUND - 4:0
     
    37:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND po přihrávce Matthewa Tkachuka napřáhl na pravém křídle z ostrého úhlu ke střele zápěstím a mezi betony propálil bezmocného Michaela Hutchinsona, který je nedokázal včas sklapnout k sobě. Asistence: Matthew Tkachuk a Dougie Hamilton.
    35:20 Dougie HAMILTON - 3:0
     
    35:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk vyhrál vhazování a DOUGIE HAMILTON nádhernou bombou od modré čáry zamířil mezi betony Michaela Hutchinsona. Asistence: Matthew Tkachuk a Mikael Backlund.
    33:00 Sam BENNETT - 2:0
     
    33:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT si mezi kruhy pro vhazování zpracoval krásnou přihrávku Johnnyho Gaudreaua a ještě lepší střelou nad lapačkou Michaela Hutchinsona vymetl přesně levý horní roh brány. Lépe už to trefit nešlo a Calgary vede o dvě branky – 2:0! Asistence: Johnny Gaudreau a Dennis Wideman.
    28:29 Dougie HAMILTON - 1:0
     
    28:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DOUGIE HAMILTON po zadovce Matthewa Tkachuka napřáhl na vrcholu prostoru mezi Kruhy pro vhazování k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Michaela Hutchinsona zamířil pod horní tyč – 1:0! Asistence: Matthew Tkachuk a Mikael Backlund.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. D. Hamilton (Tkachuk, Backlund), 33. S. Bennett (J. Gaudreau, D. Wideman), 36. D. Hamilton (Tkachuk, Backlund), 38. Backlund (Tkachuk, D. Hamilton), 44. Bouma (Hathaway, Stajan), 57. Monahan (J. Gaudreau, Giordano) – 54. Ehlers (Little), 60. Trouba (Morrissey, Scheifele)


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Ferland, Monahan (A), Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Hathaway.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (41. Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Daňo, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Thorburn, Perreault, Stafford.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Chris Schlenker. Čároví: Ryan Daisy, Steve Miller

    Diváci: 18677
    bahis siteleri