Jeonbuk – Club América 1:2 (kon.) | Mamelodi – Kašima 0:2 (kon.)
konec
Jeonbuk Hyundai Motors FC
1:2 (1:0)
Club América
Neděle 11.12.2016, 08:00 • Suita City Football Stadium, Osaka • Mistrovství světa klubů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotném závěru klání obdržel žlutou kartu Shin Hyungmin (Jeonbuk Hyundai Motors FC).
    89. Kim Bokyung (JEO)
     
    89
    Tak tohle byla šance jako hrom! Z levého rohu pokutového území zplodil razantní pokus Kim Bokyung a zacílil k bližšímu hornímu rohu branky. Za Muňozem se dokonce rozvlnila boční část síťky, stáli při něm všichni svatí.
     
    77
    Vzápětí střídá Jeonbuk Hyundai Motors FC podruhé: odpracováno má Kim Changsoo a jeho místo zaujme Go Mooyeol.
     
    76
    Střídání v týmu Jeonbuk Hyundai Motors FC: ze hřiště odchází Edu, přichází Lee Donggook.
    74. Silvio ROMERO - 1:2
     
    74
    Club América právě vstřelil branku! Následoval rohový kop. Arroyo načechraným centrem vybídl ke střele SILVIA ROMERA, který se bez přípravy opřel do míče a s přispěním bránícího Shinwooka ho poslal přesně k pravé tyči. Na tuto nečekanou teč zkoprnělý Hong Jungnam nedokázal zareagovat a podruhé kapituloval. Club América tak dokonal obrat a poprvé v utkání se ujal vedení.
    73. Arroyo (CLA)
     
    73
    Hráči Clubu América se prokombinovali do šance! Po sérii narážeček obdržel přihrávku do prostoru před bránou Arroyo, který prudkou přízemní ranou nechal vyniknout Honga Jungnama.
     
    71
    Bezohledný faul Bruna Valdeze (Club América) musí být potrestán. Hříšník obdržel žlutou kartu a jeho protesty jsou zcela zbytečné.
     
    70
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Quintero, přichází Alvarado.
     
    66
    Střídání v týmu Jeonbuk Hyundai Motors FC: zatímco hřiště opouští Jung Hyuk, opačným směrem míří Leonardo.
     
    62
    Za nedovolený zákrok inkasoval Choi Chulsoon (Jeonbuk Hyundai Motors FC) žlutou kartu.
    58. Silvio ROMERO - 1:1
     
    58
    Club América právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Quintero provedl exekuci rohového kopu prostřednictvím krátké přihrávky a následný centr si uvnitř pokutového území našel SILVIO ROMERO, a přestože si Hong Jungnam na jeho hlavičkový pokus sáhl, zabránit míči v cestě za brankovou čáru nedokázal.
     
    48
    Bezprostředně po uvedení míče do hry se útočného faul dopustil Jung Hyuk (Jeonbuk Hyundai Motors FC) a jeho neoddiskutovatelný šlapák byl potrestán karetně.
     
    46
    Club América střídá podruhé: na hřiště se nevrátil ani Alvarez, místo něhož si přišel zahrát Arroyo.
     
    46
    O poločasové přestávce došlo ke střídání v týmu Club América: do druhé půle nezasáhne Martinez, kterého nahradil Guerrero.
    37. Kim Bokyung (JEO)
     
    37
    Jeonbuk přesto zůstal u míče a vytvořil si obrovskou příležitost. Přes několik strážců prošel Kim Bokyung a z hranice šestnáctky vyprodukoval křižnou přízemní ránu, po které balon proskotačil těsně kolem pravé brankové konstrukce. Ani Alvarez nedokázal ve skluzu střelecký pokus zastavit a Muňoz balon vytěsnil jen očima.
    31. Romero (CLA)
     
    31
    Jungnama pořádně vyděsila rána vyprodukovaná ze střední vzdálenosti. Jejím autorem se stal Romero, který zacílil přesně do pravého horního rohu brány a gólman Jeonbuku s vypětím všech sil vyrazil hrací předmět na roh. Balon se dokonce otřel o břevno.
    23. Kim BOKYUNG - 1:0
     
    23
    Jeonbuk právě vstřelil branku!
    Tak skóre zápasu bylo otevřeno jen o chvilku později. Fotbalisté Jeonbuku zaútočili po levé straně, z okraje velkého vápna směřovala přihrávka přibližně na pozici penaltového puntíku, odkud gólmana Muňoze prostřelil KIM BOKYUNG.
     
    20
    Vynikající nabídku za obranu obdržel Silvio Romero, situaci chtěl ještě vyšperkovat přihrávkou na lépe postaveného spoluhráče, ale jeho záměr překazil jeden z obránců. Kdyby tato přihrávka byla úspěšná, s největší pravděpodobností bychom se dočkali otevření gólového účtu zápasu.
     
    15
    Oči diváků opět směřují na hráče jménem Edu. Ten byl tentokrát faulován Paolo Goltzem (Club América) a hříšník si za svůj prohřešek ve středu hřiště prohlédl žlutou kartu.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 23. BoKyung (Wonjae) – 58. Romero (Arroyo), 74. Romero

    Karty:   48. Hyuk (JEO), 62. Chulsoon (JEO), 90+3. Hyungmin (JEO) – 15. Goltz (CLA), 71. Valdez (CLA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:17.
    Jeonbuk Hyundai Motors FC: Hong Jungnam – Lim Jongeun, Park Wonjae, Choi Chulsoon, Kim Changsoo (77. Go Mooyeol) – Shin Hyungmin (K), Jung Hyuk (66. Leonardo), Kim Bokyung, Lee Jaesung – Edu (76. Lee Donggook), Kim Shinwook
    Náhradníci: Kim Teaho, Hwang Byeonggeun – Kim Hyungil, Han Kyowon, Lee Jongho, Leonardo, Go Mooyeol, Lee Donggook, Choi Kyubaek, Kim Youngchan, Lee Hando, Jang Yunho. Trenér: Choi Kanghee.

    Club América: Muňoz – Goltz, Samudio, Aguilar, Valdez, Alvarez (46. Arroyo) – Da Silva, Martinez (46. Guerrero) – Romero, Peralta (K), Quintero (70. Alvarado)
    Náhradníci: Gonzalez, Leon – Buron, Pimentel, Guemez, Arroyo, Sambueza, Mares, Alvarado, Guerrero, Rosel, Ibarra. Trenér: Ricardo La Volpe.

    Rozhodčí: Kassai – Ring, Toth (všichni Maďarsko)
    bahis siteleri