Jeonbuk – Club América 1:2 (kon.) | Mamelodi – Kašima 0:2 (kon.)
konec
Mamelodi Sundowns F.C.
0:2 (0:0)
Kašima Antlers
Neděle 11.12.2016, 11:30 • Suita City Football Stadium, Osaka • Mistrovství světa klubů • Čtvrtfinále
     
    89
    Střídání v týmu Kašima Antlers: ze hřiště odchází Endo a na závěrečné desítky vteřin si přijde kopnout do balonu Sugimoto.
    88. Mu KANAZAKI - 0:2
     
    88
    Kašima právě vstřelila branku!
    O vítězi utkání je už s největší pravděpodobností rozhodnuto. Juma Suzuki si na pravé straně vytvořil prostor na přihrávku pro MU KANAZAKIHO, který uvnitř pokutového území zůstal zcela osamocen a měl tak spoustu času zamířit po zemi k pravé tyči. Onyango se po míči natahoval marně a nezbylo mu nic jiného, než ho se smutným výrazem vylovit ze sítě. Asistence: Juma Suzuki.
     
    84
    Střídání v týmu Kašima Antlers: Akasaki přepouští své místo Suzukimu.
     
    79
    Třetí a zároveň poslední střídání v týmu Mamelodi Sundowns F.C.: odpracováno má Billiat a své fotbalové dovednosti přijde předvést Vilakazi.
     
    71
    Střídání v týmu Mamelodi Sundowns F.C.: zatímco hraí plochu opouští Morena, opačným směrem míří Laffor.
     
    65
    Střídání v týmu Mamelodi Sundowns F.C.: Castra nahradí Zwane.
    63. Jasuši ENDO - 0:1
     
    63
    Kašima právě vstřelila branku!
    Japonský celek se po hodině hry ujímá vedení. Akasakiho načechraný centr vrátil do předbrankového prostoru Doj a z penaltového puntíku zakončující JASUŠI ENDO i s trochou štěstí prostřelil Onyanga, který si na balon alespoň sáhl. Asistence: Šoma Doj.
     
    61
    Avizované střídání v týmu Kašima Antlers: ze hřiště odchází Nakamura, přichází Kanazaki.
    60. Niši (KAS)
     
    60
    Tak tohle byla šance jako hrom! Přetažený centr z levé strany našel nikým neobsazeného Nišiho, který prostřelil brankáře Onyanga. Hráči Kašimy už se radovali z gólu, ale na brankové čáře stihl hlavou zakročit Arendse.
    53. Endo (KAS)
     
    53
    Před pokutovým územím se k odraženému balonu dostal Endo a míč se po jeho technické ráně snesl na horní část síťky. Tohle byla největší a také jediná šance Kašimy v zápase.
    35. Billiat (MAM)
     
    35
    Nápor Mamelodi Sundowns je v této fázi utkání opravdu obrovský. Aktivní Billiat napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti a zamířil do levého horního rohu brány, Sogahata se však prolétl vzduchem a balon vyškrábl na roh. Trenér Pitso Mosimane je vzteky bez sebe, nemůže totiž uvěřit nevyužitých šancí svých svěřenců.
    31. Billiat (MAM)
     
    31
    A další příležitost týmu z Jihoafrické republiky! Po prezicní nabídce zleva se na zadní tyči dostal do zakončení Billiat, který z hranice malého vápna branku Kašimy trestuhodně přestřelil. Tahle pohledná akce jednoznačně volala po gólu.
     
    29
    Obrovská šance Mamelodi gólem neskončila! Tau se stal adresátem ideální přihrávky do běhu, na záda mu sice dýchal jeden z vracejících se obránců, přesto Tau dokázal vystřelit. Vynikající zákrok si ale připsal Sogahata, který otevření gólového účtu utkání nepřipustil.
    13. Dolly (MAM)
     
    13
    V první vážné šanci utkání se objevil Dolly, jenž si nakráčel do pravé části pokutového území a nebezpečnou křižnou střelou donutil Sogahatu k zákroku na zemi.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 63. Endo (Doj), 88. Kanazaki (Suzuki)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 6:17.
    Mamelodi Sundowns F.C.: Onyango – Langerman, Arendse, Nascimento, Morena (71. Laffor) – Kekana (K), Mabunda – Dolly, Billiat (79. Vilakazi), Tau – Castro (65. Zwane)
    Náhradníci: Mweene, Sandilands – Vilakazi, Mbekile, Zwane, Nthethe, Laffor, Mashaba, Mohomi, Modise, Zwane, Soumahoro. Trenér: Pitso Mosimane.

    Kašima Antlers: Sogahata – Niši, Nagaki (K), Jamamoto, Šoji – Doj, Nakamura (61. Kanazaki) – Ueda, Šibasaki, Endo (89. Sugimoto) – Akasaki (84. Suzuki)
    Náhradníci: Kušibiki, Kawamata – Fabricio, Ogasawara, Ito, Kanazaki, Hirato, Hwang Seok-Ho, Suzuki, Misao, Bueno, Sugimoto. Trenér: Masatada Išij.

    Rozhodčí: García – Camargo, Morín (všichni Mexiko.
    bahis siteleri