Villarreal – Atlético 3:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
3:0 (2:0)
Atlético Madrid
Pondělí 12.12.2016, 20:45 • El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Villarreal CF si připisuje velké vítězství, když dokázal na domácím hřišti porazit Atlético Madrid poměrem 3:0 a dostává se již na čtvrté místo ligové tabulky!

    První půl patřila domácímu celku, který se dostal do vedení již po necelé půl hodině hry zásluhou přesné trefy Manu Triguerose, který využil zaváhání hostujícího týmu při rozehrávce. Fanoušky na El Madrigalu rozjásal ve 38. minutě Jonathan dos Santos, který zvyšoval již na 2:0! Diego Simeone se po konci poločasu vztekal a měl důvod, neboť jeho tým nepředvedl dobrý výkon...

    Ve druhém poločase se Atlético pokoušelo vstřelit kontaktní branku, avšak obrana Villarrealu dnes pracovala velmi dobře. V nastaveném čase se navíc prosadil Roberto Soriano, který potvrdil vítězství svého celku!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:46:29)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Aktivní Soriano šel znovu vpřed, byl však napadán Kokem, i tak však dokázal udržet míč a Villarreal aktuálně kombinuje na útočné polovině.
    90+3. Roberto SORIANO - 3:0
     
    90+3
    Villarreal právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Žlutá ponorka v nastaveném času potvrzuje své velké vítězství! Celou akci rozjel ve středu ROBERTO SORIANO, který si před vápnem narazil míč s N'Diayem a následnou střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Atlética!
     
    90+2
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Alfred N'Diaye.
     
    90+2
    Koke posílal zajímavý centr na levou stranu, která byla volná, avšak nabíhající Lucas Hernández míč nedokázal zachytit na hrací ploše, a tak bude vhazovat domácí celek!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Santos Borré.
     
    89
    Saúl Ňiguez dostal prostor ve středu hřiště, a tak se rozhodl pro střelu, avšak ta mířila mimo branku! Následuje střídání domácího týmu...
     
    89
    Koke se dostal na hranici vápna na zem, i tak však dokázal míč udržet pro Griezmanna, a tak útočná akce Atlética pokračuje.
     
    88
    Z pravé strany tentokrát poslal do vápna míč obránce Hernández, avšak Gaspar dokázal vyhrát hlavičkový souboj a dostal míč do zámezí.
     
    87
    Atléticu se již krátí čas, a tak se hostující hráči uchyulují k dlouhým nákopům do vápna, avšak domácí obrana si zatím vede na jedničku!
     
    86
    Trigueros u vápna Atlética napadal Kokeho, který se sám dostal do problémů a pravděpodobně zahrál na zemi rukou v pokutovém území, nicméně hlavní rozhodčí následně odpískal faul útočícího hráče, a tak budou u míče hosté!
     
    85
    Hned po následném centru Gabiho však před vápnem fauloval hostující Saúl Ňiguez, který ve vzdušném souboji "zboural" Gaspara a také vidí žlutou kartu!
     
    85
    Žlutou kartu dostal domácí Álvaro González, který ve středu hřiště fauloval Kokeho.
     
    84
    Žlutá ponorka aktuálně kontroluje hru na vlastní polovině a je vidět, že se domácí hráči již nechtěji zbytečně riskovat a spíše šetří čas.
     
    83
    Na levém křídle dostal hodně prostoru Gameiro, avšak následný centr francouzského útočníka skončil pouze v náruči brankáře Asenja.
     
    82
    Gabi poslal do levé části vápna vysoký centr, na který si naběhkl Hernández, avšak při hlavičkovém souboji fauloval obránce, a tak je hra přerušena.

    Vojtěch Balon

    Branky: 28. Trigueros, 38. J. dos Santos, 90+3. R. Soriano (N'Diaye)

    Karty:   42. N. Sansone (VLR), 45+2. J. dos Santos (VLR), 85. Álvaro González (VLR) – 45. Á. Correa (ATM), 67. Gabi (ATM), 85. Ñíguez (ATM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:11. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 13:13.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Trigueros (90+2. N'Diaye), B. Soriano, R. Soriano – Pato (79. Hernández Cascante), N. Sansone (90. Borré).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Borré, N'Diaye, Hernández Cascante, Ángel Valdés, Suárez, Poveda Romera.

    Atlético Madrid: Oblak (40. Moyà) – Torres Juanfran, Savić, Godín, Lucas Hernández – Á. Correa (65. Ferreira-Carrasco), Gabi, Tiago (29. Ñíguez), Koke – Gameiro, Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Ñíguez, Vrsaljko, F. Torres, Gaitán, Ferreira-Carrasco, J. Giménez.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    bahis siteleri