Villarreal – Atlético 3:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
3:0 (2:0)
Atlético Madrid
Pondělí 12.12.2016, 20:45 • El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Villarreal CF si připisuje velké vítězství, když dokázal na domácím hřišti porazit Atlético Madrid poměrem 3:0 a dostává se již na čtvrté místo ligové tabulky!

    První půl patřila domácímu celku, který se dostal do vedení již po necelé půl hodině hry zásluhou přesné trefy Manu Triguerose, který využil zaváhání hostujícího týmu při rozehrávce. Fanoušky na El Madrigalu rozjásal ve 38. minutě Jonathan dos Santos, který zvyšoval již na 2:0! Diego Simeone se po konci poločasu vztekal a měl důvod, neboť jeho tým nepředvedl dobrý výkon...

    Ve druhém poločase se Atlético pokoušelo vstřelit kontaktní branku, avšak obrana Villarrealu dnes pracovala velmi dobře. V nastaveném čase se navíc prosadil Roberto Soriano, který potvrdil vítězství svého celku!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:46:29)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Aktivní Soriano šel znovu vpřed, byl však napadán Kokem, i tak však dokázal udržet míč a Villarreal aktuálně kombinuje na útočné polovině.
    90+3. Roberto SORIANO - 3:0
     
    90+3
    Villarreal právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Žlutá ponorka v nastaveném času potvrzuje své velké vítězství! Celou akci rozjel ve středu ROBERTO SORIANO, který si před vápnem narazil míč s N'Diayem a následnou střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Atlética!
     
    90+2
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Alfred N'Diaye.
     
    90+2
    Koke posílal zajímavý centr na levou stranu, která byla volná, avšak nabíhající Lucas Hernández míč nedokázal zachytit na hrací ploše, a tak bude vhazovat domácí celek!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Santos Borré.
     
    89
    Saúl Ňiguez dostal prostor ve středu hřiště, a tak se rozhodl pro střelu, avšak ta mířila mimo branku! Následuje střídání domácího týmu...
     
    89
    Koke se dostal na hranici vápna na zem, i tak však dokázal míč udržet pro Griezmanna, a tak útočná akce Atlética pokračuje.
     
    88
    Z pravé strany tentokrát poslal do vápna míč obránce Hernández, avšak Gaspar dokázal vyhrát hlavičkový souboj a dostal míč do zámezí.
     
    87
    Atléticu se již krátí čas, a tak se hostující hráči uchyulují k dlouhým nákopům do vápna, avšak domácí obrana si zatím vede na jedničku!
     
    86
    Trigueros u vápna Atlética napadal Kokeho, který se sám dostal do problémů a pravděpodobně zahrál na zemi rukou v pokutovém území, nicméně hlavní rozhodčí následně odpískal faul útočícího hráče, a tak budou u míče hosté!
     
    85
    Hned po následném centru Gabiho však před vápnem fauloval hostující Saúl Ňiguez, který ve vzdušném souboji "zboural" Gaspara a také vidí žlutou kartu!
     
    85
    Žlutou kartu dostal domácí Álvaro González, který ve středu hřiště fauloval Kokeho.
     
    84
    Žlutá ponorka aktuálně kontroluje hru na vlastní polovině a je vidět, že se domácí hráči již nechtěji zbytečně riskovat a spíše šetří čas.
     
    83
    Na levém křídle dostal hodně prostoru Gameiro, avšak následný centr francouzského útočníka skončil pouze v náruči brankáře Asenja.
     
    82
    Gabi poslal do levé části vápna vysoký centr, na který si naběhkl Hernández, avšak při hlavičkovém souboji fauloval obránce, a tak je hra přerušena.
     
    81
    Villarreal kombinoval před vápnem svého soupeře, avšak kombianci domácího celku zastavila nepřesná přihrávka Bruna, a tak jsou u míče hosté.
     
    79
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alexandre Pato, přichází Rodrigo Hernández Cascante.
     
    77
    Antoine Griezmann málem vykřesal Atléticu naději, francouzský reprezentant ale z dobré pozice nedokázal propálit změť těl před Asenjem!
     
    75
    Ani tentokrát z toho ale žádné nebezpečí pro Asenja nepramenilo a domácí brankář s rozehrávkou pochopitelně vůbec nespěchá.
     
    74
    Tlak svěřenců Diega Simeoneho se začíná postupně stupňovat, Kévin Gameiro nyní vybojoval další rohový kop pro hosty.
     
    73
    Madridský kapitán Gabi fauloval ve středu hřiště, domácí tak budou mít spoustu času na rozehrávku, což jim samozřejmě hraje do karet.
     
    71
    Hernándezův centr z levé strany proletěl v prostoru před Asenjem bez povšimnutí, strážce villarrealské svatyně tak mohl zůstat v klidu.
     
    70
    Dvacet minut před koncem měla žlutá ponorka k dispozici rohový kop, z něj ale žádné nebezpečí pro Simeoneho partu nepramenilo.
     
    68
    Alexandre Pato už byl ve slibné střelecké pozici, z ostrého úhlu ale nedokázal dopravit balon za záda Miguela Ángela Moyi.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Gabi (Atlético Madrid).
     
    65
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Yannick Ferreira-Carrasco.
     
    63
    Sansone to schytal od vracejícího se Hernándeze, hráči ve žlutých dresech tak budou mít k dispozici další standardní situaci z levé strany hřiště.
     
    61
    Atleti vybojovali svůj čtvrtý rohový kop v dosavadním průběhu, ani z něj ovšem žádné nebezpečí pro domácí nepramenilo.
     
    60
    Hodina hry je téměř za námi a ve druhé půli se na trávníku nic převratného neděje, což pochopitelně vyhovuje spíš fotbalistům Villarrealu.
     
    58
    Nepovedený Juanfranův pokus o přenesení hry zamýšleného adresáta Griezmanna nenašel, domácí budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    57
    Dos Santos byl úplně volný na levém křídle, jenže neměl komu přihrát a Juanfran nakonec domácího křídelníka o míč čistě připravil.
     
    55
    Teď se to fotbalistům Atlética konečně podařilo, jenomže Kévin Gameiro si znovu nepohlídal ofsajdovou linii.
     
    54
    Lucas Hernández nic nevymýšlel a pod tlakem pro jistotu vrátil míč Moyovi, hosté mají i nadále velké problémy s přechodem do útoku.
     
    52
    Ofsajd a v něm Kévin Gameiro, hráči ve žlutých dresech tak budou mít spoustu času na rozehrávku z hloubi vlastní poloviny.
     
    51
    Alexandre Pato to vzal na sebe a po levém křídle se prokousal dopředu, brazilský míčový kouzelník se ale ocitl v obklíčení a o balon zákonitě přišel.
     
    50
    Lucas Hernández už hrál s míčem v autu, což neuniklo pozornosti jeho jmenovce, sudího Alejandra Hernándeze. Villarreal bude mít k dispozici vhazování.
     
    49
    Ve druhém poločase jako by se ani jeden z týmů nedokázal vrátit do tempa a z tribun se dokonce začíná ozývat pískot.
     
    47
    Kévin Gameiro mohl vrátit hosty do hry, v klíčový moment ale míč nedokázal přehodit za Asenjova záda a domácí brankář poté zůstal ležet v bolestech na trávníku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Co nabídne druhá půle? Počkejme si na to do 21:48.
     
    První půle je minulostí. Diego Simeone se pořádně vzteká na své svěřence a není se čemu divit, Atlético totiž zatím vůbec nepotvrzuje roli papírového favorita a na hřišti v poslední době se trápícího Villarrealu prohrává o dvě branky. Hra byla vcelku vyrovnaná, góly ale padaly jen do Oblakovy sítě a po druhé inkasované brance navíc musel brankář madridského celku pro zranění střídat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Nyní ale Jonathan dos Santos nedovolenými prostředky povalil k zemi Lucase Hernándeze a ani on neunikne karetnímu trestu.
     
    45+1
    Vracející se Jonathan dos Santos čistým skluzem připravil o míč unikajícího Griezmanna, hosté však stále zůstávají u míče.
     
    45+1
    První půle bude hned o tři nastavené minuty delší!
     
    45
    Ángel Correa u postranní čáry nehezky dohrál rozehrávajícího Costu, za což mu sudí Hernández ukázal žlutou kartu.
     
    45
    Před Triguerosem se na levém křídle otevřela dálnice volného prostoru, domácí středopolař ale neměl dostatečnou rychlost a místo individuálního průniku uklidnil hru.
     
    44
    Hráči ve žlutých dresech si vyměňují míč na vlastní polovině a v samotném závěru první půle už se vůbec nikam neženou.
     
    42
    Máme tu první žlutou kartu v utkání, za zbytečný šlapák na útočné polovině vyfasoval karetní napomenutí Nicola Sansone.
     
    41
    Mario Gaspar založil další akci Villarrealu, krátce po přechodu na polovinu Atlética ale zařadil zpátečku a domácí se uchýlili ke kombinaci na vlastní půli hřiště.
     
    40
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Jan Oblak, přichází Miguel Ángel Moyà.
     
    39
    S Oblakem to nevypadá vůbec dobře, slovinský gólman Atlética zůstal po tomto gólu ležet v bolestech na trávníku a v zámezí už se vysvlékává do dresu jeho náhradník Miguel Ángel Moyà!
    38. Jonathan dos Santos - 2:0
     
    38
    Villarreal právě vstřelil branku!
    A je tu další studená sprcha pro Simeoneho partu! Alexandre Pato utekl po levém křídle a jeho následnou střelu z ostrého úhlu vyrazil Oblak jen před sebe, načež se k balonu dostal JONATHAN DOS SANTOS, který už měl úlohu snadnou!
     
    36
    Deset minut před koncem první půle si domácí fotbalisté vyměňují míč na útočné polovině, v posledních minutách je Sergio Asenjo zcela bez práce.
     
    35
    Východošpanělský celek má momentálně vše pod kontrolou, veškeré dění se odehrává ve středu hřiště, což samozřejmě vyhovuje spíše vedoucímu Villarrealu.
     
    34
    Stefan Savić založil akci Atlética, na jejímž konci stál Ángel Correa, jehož ale zradilo zpracování a Jaume Costa už zakládá další protiakci Escribovy party.
     
    33
    Při pohledu na střídačku Atlética se nezdá, že by byl vystřídaný Tiago zraněný, trenér Diego Simeone zkušeného záložníka nejspíš stáhl ze hry čistě kvůli jeho chybě, která vedla k dosud jediné brance zápasu.
     
    32
    Kévin Gameiro vystihl rozehrávku žluté ponorky, pak ale vrátil míč zpět domácím obráncům, a fotbalisté Villarrealu už tak zakládají další útočnou akci.
     
    30
    Atleti si vytvořili snad první šanci v tomto utkání. Antoine Griezmann prchl po pravém křídle a poté tvrdě vypálil, vyběhnuvší Sergio Asenjo si ale se střelou francouzského šutéra poradil!
     
    29
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Tiago, přichází Saúl Ñíguez.
    28. Manu TRIGUEROS - 1:0
     
    28
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak jsem to asi zakřikl. Po katastrofální rozehrávce Tiaga se hluboko na polovině Atlética dostal lacino k míči MANU TRIGUEROS, prokousal se až do pokutového území a poté přesnou střelou překonal bezmocného Oblaka!
     
    26
    Svěřenci Diega Simeoneho v poklidu rozehrávají z hloubi vlastní poloviny a nikam nespěchají, na trávníku se nyní nic převratného neděje.
     
    25
    V posledních minutách se hra trochu uklidnila. Manu Trigueros to teď u postranní čáry pořádně schytal od Griezmanna, hra však plyne vesele dál.
     
    23
    Roberto Soriano byl povalen k zemi Juanfranem, hra je přerušena a svěřenci Frana Escriby budou mít spoustu času na zopakování si rozehrávky.
     
    22
    Hráči ve žlutých dresech se po nějaké době dostali na útočnou polovinu, tam se ale dlouho neudrželi a Atleti dopravili míč až ke stoperu Ruizovi.
    Bruno Soriano dnes hraje své 260. ligové utkání za Villarreal, což je klubový rekord!
     
    20
    Po vlažném startu do utkání začíná Atlético přebírat iniciativu, Sergio Asenjo má však nyní prostor k tomu, aby trochu uklidnil hru.
     
    19
    Aktivní Correa tentokrát nedosáhl na dalekonosný nákop na útočnou polovinu, domácí ale mají s rozehrávkou velké problémy.
     
    18
    Po následném rohovém kopu vznikl před Asenjem neskutečný závar a po teči jednoho z domácích hráčů míč dokonce orazítkoval tyč, ještě předtím ale byla hra přerušena pro ofsajd.
     
    16
    Ángel Correa se po rychlém průniku po pravém křídle dostal ke střele z ostrého úhlu, se kterou si ovšem Sergio Asenjo bez potíží poradil.
     
    15
    Domácí jsou v posledních minutách jasně aktivnější. Nyní to vzal na sebe Alexandre Pato, s jehož střelou si však Oblak bez potíží poradil.
     
    14
    Po trmě-vrmě v pokutovém území Atlética se Jonathan dos Santos odhodlal k akrobatickému zakončení, jeho střelu ale na poslední chvíli zblokoval Stefan Savić!
     
    12
    Jaume Costa s Ruizem připravili o míč laxního Correu, následná akce hráčů ve žlutých dresech ale neměla dlouhého trvání.
     
    11
    Hosté v poklidu založili další akci od brankáře Jana Oblaka, poté se ale balonu zbytečně zbavili a Villarreal bude vhazovat.
     
    10
    Ze solidně zaplněných tribun se ozývá pískot, jelikož hostům prošel hraniční zákrok na Roberta Soriana a Koke už zakládá protiakci madridského celku.
     
    9
    Exbarcelonský Jonathan dos Santos nic nevymýšlel a vrátil balon stoperům, svěřenci Frana Escriby se pokouší prosadit postupnou kombinací, zatímco hosté se spoléhají na rychlé protiútoky.
     
    8
    Ángel Correa se pokusil narazit si balon s Griezmannem, tento záměr ale Atléticu nevyšel a domácí budou mít k dispozici vhazování.
     
    6
    Hosté se nyní jen brání. Roberto Soriano si navedl balon na střed hřiště a tvrdě vypálil, jeho pokusu ale přeci jen scházela přesnost, a Oblak tak byl bez práce.
     
    5
    Je vidět, že oba týmy dnes potřebují zabrat a zvítězit, žlutá ponorka teď na nic nečeká a od Maria Gaspara zakládá další kombinační akci.
     
    3
    Centr z kopačky Jaumeho Costy trefil jen prvního hráče v červenobílém dresu a na druhou stranu se poté vydal Ángel Correa, ani on se ale daleko nedostal.
     
    2
    Svěřenci Diega Simeoneho jsou v úvodu aktivní a neustále se ženou kupředu, Asenjo je ale zatím zcela bez práce.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Trigueros, B. Soriano, R. Soriano – Pato, N. Sansone.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Borré, N'Diaye, Hernández Cascante, Ángel Valdés, Suárez, Poveda Romera.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Lucas Hernández – Á. Correa, Gabi, Tiago, Koke – Gameiro, Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Ñíguez, Vrsaljko, F. Torres, Gaitán, Ferreira-Carrasco, J. Giménez.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo.
     
    ATLÉTICO MADRID

    Zatímco v Lize mistrů si Atleti suverénně zajistili postup z prvního místa ve skupině navzdory konkurenci Bayernu Mnichov či PSV Eindhovenu, v lize to taková sláva není. Svěřenci Diega Simeoneho pravidelně střídají lepší výkony s horšími a na Villarreal mají k dobru pouhé dva body, i celek ze španělské metropole tak dnes potřebuje notně zabrat. Odčiní Atlético týden starou bezbrankovou remízu s trápícím se Espanyolem?
     
    VILLARREAL CF

    V poslední době se žluté ponorce vůbec nedaří, a to jak v Evropské lize, tak i na domácí půdě. V Primera División čekají svěřenci Frana Escriby už tři zápasy na vítězstvé, v minulém kole Villarreal uhrál pouze bezbrankovou remízu s nováčkem z Leganésu. Suma sumárum, Villarreal je momentálně šestý a potřebuje nutně zabrat, aby se udržel na příčkách, které zajišťují účast v pohárové Evropě.
     
    Co nejsrdečněji vítám všechny příznivce dobrého fotbalu u sledování textového přenosu z atraktivního klání španělské Primera División, v němž Villarreal CF vyzve Atlético Madrid. Tak si tento souboj dvou předních klubů Pyrenejského poloostrova nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vojtěch Balon

    Branky: 28. Trigueros, 38. J. dos Santos, 90+3. R. Soriano (N'Diaye)

    Karty:   42. N. Sansone (VLR), 45+2. J. dos Santos (VLR), 85. Álvaro González (VLR) – 45. Á. Correa (ATM), 67. Gabi (ATM), 85. Ñíguez (ATM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:11. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 13:13.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Trigueros (90+2. N'Diaye), B. Soriano, R. Soriano – Pato (79. Hernández Cascante), N. Sansone (90. Borré).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Borré, N'Diaye, Hernández Cascante, Ángel Valdés, Suárez, Poveda Romera.

    Atlético Madrid: Oblak (40. Moyà) – Torres Juanfran, Savić, Godín, Lucas Hernández – Á. Correa (65. Ferreira-Carrasco), Gabi, Tiago (29. Ñíguez), Koke – Gameiro, Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Ñíguez, Vrsaljko, F. Torres, Gaitán, Ferreira-Carrasco, J. Giménez.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    bahis siteleri