Motor ČB – Přerov 8:0 (kon.) | Jihlava – Třebíč 1:3 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 8:3 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (po pr.) | Havířov – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:0 (kon.)
Slavia – Most 6:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:1 (3:1, 3:0, 0:0)
HC Most
Středa 14.12.2016, 18:00Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu už šestý slávistický gól! Jankovský dokázal prostrčit puk kolem obránce Duškovi a ten ihned bekhendem hledal rozjetého PETRA BERÁNKA. Sešívaný útočník s jednadevadesátkou na dresu tak mířil sám na brankáře, kterého překonal rychlou střelou pod vyrážečku! Asistence: Antonín Dušek a Václav Jankovský.
     
    30:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají další přesilovou hru a soupeři odskakují už o čtyři branky! Jankovský po modré čáře našel Holého, jehož pokus vyrazil Hübl jen na stranu, kde stál ANTONÍN DUŠEK. Ten už měl velmi jednoduchou práci, když puk doklepl za bezmocného brankáře! Asistence: Jan Holý a Václav Jankovský.
     
    29:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využili tlaku, kdy se téměř dvě minuty nemohli hosté dostat z obranného pásma, a navyšují své vedení! Jankovský zachytil na modré čáře mostecké vyhození, zbavil se obránce puk poslal do chumlu hráčů před brankou. Tam stál ANTONÍN DUŠEK, který ze dvou metrů trefil odkrytou část branky! Asistence: Václav Jankovský.
     
    15:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta od Tejralovy trefy a slávisté se radují potřetí! Kadlec z rohu kluziště našel na modré čáře JANA SCHLEISSE, jehož překvapivá střela zaplula za brankáře! Asistence: Martin Kadlec.
     
    14:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kubica v souboji na brankovišti dokázal přistrčit volný puk k PETRU TEJRALOVI, který ihned poslal kotouč pod horní tyčku! Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    12:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po ne úplně typické přesilovkové kombinaci Slavia vyrovnává! Dušek žabičkou poslal do samostatné akce PETRA BERÁNKA, který si položil brankáře a bekhendem zakončil pod víko! Asistence: Antonín Dušek a Jan Novák.
     
    06:52
    Most právě vstřelil branku!
    Most se ujímá vedení po využití přesilové hry! Řehoř našel na pravé straně volného JAROSLAVA ŠIMEČKA, který střelou z první našel mezírku mezi betony přesouvajícího se Frodla! Asistence: Ivan Řehoř a František Gerhát.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 13. P. Beránek (Dušek, J. Novák), 15. Tejral (Kubica), 16. Schleiss (M. Kadlec), 30. Dušek (Jankovský), 31. Dušek (Holý, Jankovský), 33. P. Beránek (Dušek, Jankovský) – 7. J. Šimeček (Řehoř, Gerhát)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Holý, J. Novák, Kolařík, Knot, Andrlík, A. Růžička, Valík – Jankovský, Dušek, P. Beránek – Schleiss, Šagát, M. Kadlec – Krliš, Kubica, Tejral – Kružík.
    HC Most: J. Hübl (Mouček) – Strejček, Drábek, K. Černý, Kokeš, Hora, Charousek, Šefl – Kubinčák, Divíšek, Havlíček – Gerhát, J. Šimeček, Řehoř – Rod, Smolka, R. Veselý – Mical.

    Rozhodčí: Doležal – Kis, Lučan

    Diváci: 611
    bahis siteleri