Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Kolín – HC Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Letňany 3:9 (kon.) | Havířov – Písek 13:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 3:2 (4:3 po s.n.) | Olomouc – Slavia 5:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Liberec – Třinec 7:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Plzeň 1929
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 16.12.2016, 15:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Autorem vítězné branky je ONDŘEJ MATYS.
     
    58:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak se to podařilo, 61 sekund před koncem třetí třetiny srovnává Plzeň na 3:3! Lví podíl má na této brance Filip Přikryl, který zpoza branky přihrál přesně na JAKUBA POURA, jenž z první překonal Tomáše Vlka. V Plzni se tak zřejmě bude prodlužovat. Asistence: Filip Přikryl a Jan Matiášek.
     
    48:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale Východočeši mohou radovat, jelikož se dostávají do vedení! DOMINIK CHÁRA měl až příliš prostoru před Kristiánem Kolářem. Jeho první pokus brankář Plzně zneškodnil, došlo ale k dorážce, na kterou již nárok neměl. 3:2 pro Dynamo! Asistence: Michal Žouželka a Michal Pochobradský.
     
    39:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na počátku poslední minuty druhé třetiny dokázali hosté vyrovnat! PETR ANTONÍČEK zůstal osamocený před Kristiánem Kolářem, kterého si položil a následně pěkným blafákem do bekhendu zavěsil. 2:2! Asistence: Michal Pochobradský a Ondřej Matys
     
    17:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velice chytrá branka! Rána Františka Čady sice přesná nebyla, kotouč se ale dostal k FILIPU PŘIKRYLOVI, který jej zpoza brány o záda gólmana Tomáše Vlka dopravil do sítě. Indiáni se dostávají do vedení 2:1! Asistence: František Čada a Martin Červenka.
     
    12:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! PETR ERET to nyní udělal hodně šikovně, když se prodral po pravém křídle do útoku a přečíslení tři na jednoho vzal sám na sebe. Jeho střela zápěstím pak propadla za záda Tomáše Vlka, který se snažil puk udržet, ale nedokázal to. 1:1! Asistence: Jakub Pour a Martin Lokajíček.
     
    06:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A nyní se dokonce dostávají do vedení po velmi šikovné akci! Michal Pochobradský přenechal v útočném pásmu kotouč DOMINIKU CHÁROVI, jehož přízemní střelu z první nedokázal Kristián Kolář zachytit. Pardubice vedou 1:0! Asistence: Michal Pochobradský a Ondřej Matys.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Eret (Pour, Lokajíček), 18. Přikryl (Čada, M. Červenka), 59. Pour (Přikryl, Matiášek) – 7. Chára (Pochobradský, Matys), 40. Antoníček (Pochobradský, Matys), 49. Chára (Žouželka, Pochobradský), rozh. náj. Matys

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Roubal (PLM)
    0:0   Chára (PCE)
    2. série:
    0:0   Matiášek (PLM)
    0:1   Matys (PCE)
    3. série:
    0:1   Přikryl (PLM)


    HC Plzeň 1929: Kolář (R. Červenka) – Houdek, Kaňák, Staněk, Lokajíček, Čada, Šilhán – Reitspies, Procházka, Přikryl, Matiášek, Hajžman, Pour, Roubal (C), M. Červenka, Hajšman, Eret (A), Hasman, Kovařík (A).
    Trenér: Bořek Hanzlík.

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Leder, Oliva, Žouželka, Rudy, Sýkora, Mert (C), Javůrek (A) – Pochobradský, Šír, Antoníček, Kostka, Chára, Zeman, Matys (A), Rozlílek, Tobiáš.
    Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Suchánek.
    bahis siteleri