Č. Budějovice – Zlín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Kolín – HC Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Letňany 3:9 (kon.) | Havířov – Písek 13:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 3:2 (4:3 po s.n.) | Olomouc – Slavia 5:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Liberec – Třinec 7:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Plzeň 1929
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 16.12.2016, 15:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Autorem vítězné branky je ONDŘEJ MATYS.
     
    2. série
    0:1
    Ondřej Matys o tyč dokázal dopravit puk do brány a otevřel skóre samostatných nájezdů!
     
    64:41
    Nádherné zrychlení předvedl Dominik Chára, který ze samostatného úniku mohl dovršit hattrick! Bekhendem ale nechal nakonec vyniknout Kristiána Koláře.
     
    64:15
    Tomáš Vlk musel pro puk daleko ze své brány, jelikož ho chtěl ukořistit i Petr Eret. Hostům to vyšlo, krátce nato se ale Eret přeci jen dostal ke střele a ta mířila do tyče!
     
    62:55
    Obrovská šance i na druhé straně, Ondřejové Matys s Tobiášem ji ale překombinovali, a tak ani nezakončili! Nyní měl štěstí Kristián Kolář.
     
    62:18
    Po tečovaném nahození Františka Čady zachránilo Tomáše Vlka břevno! Velká smůla Plzně.
     
    62:07
    Nádherný individuální průnik Jana Matiáška, který se dostal až sám před Tomáše Vlka! Na konci akce byl ale připravený beton brankáře Dynama.
     
    58:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak se to podařilo, 61 sekund před koncem třetí třetiny srovnává Plzeň na 3:3! Lví podíl má na této brance Filip Přikryl, který zpoza branky přihrál přesně na JAKUBA POURA, jenž z první překonal Tomáše Vlka. V Plzni se tak zřejmě bude prodlužovat. Asistence: Filip Přikryl a Jan Matiášek.
     
    58:34
    Kristián Kolář míří na střídačku a domácí jsou v šesti! Dokáží ještě srovnat stav zápasu a poslat ho do prodloužení?
     
    56:17
    Kamil Hajšman se vykličkoval až k zakončení zápěstím, které však zamířilo do břevna pardubické brány! Dynamo mělo štěstí.
     
    53:54
    Pěknou přihrávku Jakuba Poura zachytil v levém rohu útočného pásma Josef Roubal, který před brankou našel Petra Ereta. Domácí forvard ale bekhendem zamířil jen do Tomáše Vlka!
     
    53:33
    Poměr sil na ledě se vyrovná, 66 sekund uvidíme hru 4 na 4. Josef Hasman (PLZ) je vyloučen za hákování.
     
    52:39
    Trest přichází až nyní. Držením protihráče se totiž provinil kapitán Dynama Jakub Mert (PCE).
     
    49:59
    Nyní se budou domácí muset bránit v oslabení, Kamil Hajšman (PLZ) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    48:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale Východočeši mohou radovat, jelikož se dostávají do vedení! DOMINIK CHÁRA měl až příliš prostoru před Kristiánem Kolářem. Jeho první pokus brankář Plzně zneškodnil, došlo ale k dorážce, na kterou již nárok neměl. 3:2 pro Dynamo! Asistence: Michal Žouželka a Michal Pochobradský.
     
    45:57
    Puk zničehonic vyplaval před plzeňského brankáře a nejrychleji si k němu dojel Miroslav Sýkora, který však zamířil nad bránu! Velká škoda pro Pardubické.
     
    44:08
    Jakub Pour se dostal do samostatného úniku, tváří v tvář Tomáši Vlkovi ale zamířil pouze do brankové konstrukce!
     
    39:59
    Pouhou vteřinu před koncem periody mohl v obrovské šanci poslat hosty do vedení Miroslav Sýkora, jeho zakončení ale nebylo přesné!
     
    39:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na počátku poslední minuty druhé třetiny dokázali hosté vyrovnat! PETR ANTONÍČEK zůstal osamocený před Kristiánem Kolářem, kterého si položil a následně pěkným blafákem do bekhendu zavěsil. 2:2! Asistence: Michal Pochobradský a Ondřej Matys
     
    36:43
    Jan Oliva (PCE) velmi tvrdě zajel do brankáře Kristiána Koláře a dostává dvě minuty za napadení. Domácí čeká přesilovka.
     
    36:30
    Josef Roubal a Petr Eret se zjevili zcela osamocení před Tomášem Vlkem, ale nedokázali zakončit dle svých představ. Velká škoda pro domácí celek!
     
    35:42
    Dominik Chára (PCE) zřejmě řekl cosi nevhodného rozhodčímu a dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    35:42
    Ondřej Matys s Dominikem Chárou znovu tropili problémy domácí obraně a brankáři Kolářovi! Ten to však, ve spolupráci s obranou, dokázal ustát.
     
    31:08
    Během toho se faulem provinil domácí útočník Josef Hasman (PLZ), který dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    31:08
    Obrovská šance pro Ondřeje Matyse! Ten po pasu Jana Olivy zasouval do poloodkryté brány, ale Kristián Kolář na poslední chvíli situaci zachránil zákrokem betonem.
     
    29:45
    A hned se Dynamo dostalo do interesantní příležitosti! Na pravém křídle se probojoval před gólmana Koláře kapitán Jakub Mert, mířil ale pouze do hrudi domácího strážce svatyně.
     
    27:39
    Čestmír Javůrek (PCE) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění, indiáni si zahrají přesilovou hru. Potřetí v utkání.
     
    27:04
    Po zaváhání Kristiána Koláře se okolo plzeňské brány velice nebezpečně motali Dominik Chára s Ondřejem Matysem, jen tak tak, že nezasunuli kotouč za záda plzeňského gólmana! Ten nakonec situaci vyřešil za pět minut dvanáct...
     
    25:29
    Další perfektní práce plzeňského kapitána, jehož pěkná střela zápěstím zamířila do břevna Vlkovy brány!
     
    24:37
    Uvidíme první přesilovou hru Dynama. Za nedovolené bránění je na dvě minuty vyloučen obránce Michal Houdek (PLZ).
     
    19:20
    Vojtěch Kovařík se řítil do gólové šance, během toho ho ale hákoval Tomáš Zeman (PCE), který inkasuje dvouminutový trest.
     
    17:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velice chytrá branka! Rána Františka Čady sice přesná nebyla, kotouč se ale dostal k FILIPU PŘIKRYLOVI, který jej zpoza brány o záda gólmana Tomáše Vlka dopravil do sítě. Indiáni se dostávají do vedení 2:1! Asistence: František Čada a Martin Červenka.
     
    15:53
    Dvě minuty za podražení si půjde odsedět pardubický útočník Michal Pochobradský (PCE). Uvidíme první přesilovku v utkání.
     
    15:00
    Filip Přikryl teď po střele Martina Lokajíčka dorážel z velmi výhodné pozice kotouč, ale Tomáš Vlk včas vytasil svůj pravý beton!
     
    12:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! PETR ERET to nyní udělal hodně šikovně, když se prodral po pravém křídle do útoku a přečíslení tři na jednoho vzal sám na sebe. Jeho střela zápěstím pak propadla za záda Tomáše Vlka, který se snažil puk udržet, ale nedokázal to. 1:1! Asistence: Jakub Pour a Martin Lokajíček.
     
    09:14
    Ondřej Matys nádhernou přihrávkou z pozice obránce vyzval k zakončení kapitána Jakuba Merta, na kterého zívala poloodkrytá branka. Hostující obránce ji ale z první minul!
     
    06:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A nyní se dokonce dostávají do vedení po velmi šikovné akci! Michal Pochobradský přenechal v útočném pásmu kotouč DOMINIKU CHÁROVI, jehož přízemní střelu z první nedokázal Kristián Kolář zachytit. Pardubice vedou 1:0! Asistence: Michal Pochobradský a Ondřej Matys.
     
    03:18
    Tohle byla poměrně dobrá šance pro Ondřeje Matyse! Pardubický útočník zůstal osamocený na pravé straně a pokusil se Koláře překonat střelou pod beton, brankář Plzně si s tím ale poradil.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Eret (Pour, Lokajíček), 18. Přikryl (Čada, M. Červenka), 59. Pour (Přikryl, Matiášek) – 7. Chára (Pochobradský, Matys), 40. Antoníček (Pochobradský, Matys), 49. Chára (Žouželka, Pochobradský), rozh. náj. Matys

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Roubal (PLM)
    0:0   Chára (PCE)
    2. série:
    0:0   Matiášek (PLM)
    0:1   Matys (PCE)
    3. série:
    0:1   Přikryl (PLM)


    HC Plzeň 1929: Kolář (R. Červenka) – Houdek, Kaňák, Staněk, Lokajíček, Čada, Šilhán – Reitspies, Procházka, Přikryl, Matiášek, Hajžman, Pour, Roubal (C), M. Červenka, Hajšman, Eret (A), Hasman, Kovařík (A).
    Trenér: Bořek Hanzlík.

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Leder, Oliva, Žouželka, Rudy, Sýkora, Mert (C), Javůrek (A) – Pochobradský, Šír, Antoníček, Kostka, Chára, Zeman, Matys (A), Rozlílek, Tobiáš.
    Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Suchánek.
    bahis siteleri