Chabarovsk – Barys 1:2 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Kunlun – Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
Novokuzněck – Minsk 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Riga 2:1 (kon.) | Omsk – Jokerit 2:1 (po pr.)
Záhřeb – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 19.12.2016, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (12:45:39)
     
    Vyrovnaný duel je u konce. V důležitém souboji o play-off urval tři body nakonec Barys, který lépe zvládl poslední dějství, a získal vítězství na svou stranu. Amur se sice ujal vedení díky Zohornovi, jemuž asistoval Kolář, nicméně soupeř se prosadil díky Dawesovi a Starčenkovi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Ještě 30 sekund. Amur se nyní marně snaží vymanit ze svého obranného pásma.
     
    58:56
    Hosté se sice drželi v útočném pásmu, kde na svém místě již není Metsola, nakonec však pod tlakem do prázdné brány nezamířili.
     
    58:17
    Tohle je velká škoda pro Amur! Karlsson tvrdou dělovku Kondratěva vyrazil jen do strany, kde se nacházel úplně volný Zohorna. Jenže ten měl hokejku na bekhend, takže se nakonec o dorážku do prázdné branky nepokusil.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Metsola na střídačce, domácí zkoušejí power-play!
     
    57:28
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:27
    Nazarov to často zkouší z poměrně velké dálky a zrovna v době, kdy Nazarov na jeho střelecké pokusy dobře vidí. Ale nutí svého protivníka k zákrokům. Alespoň nyní vybojoval pásmo.
     
    56:36
    Zohorna se řítil v plné rychlosti středem, aby dorážel. Karlsson spolu se svými obránci vyhodnotil situaci jako rizikovou a pro jistotu puk schoval ve výstroji. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    56:00
    Čtyři minuty do konce. Nutno říci, že v tuhle chvíli si Barys jednobrankový náskok v pohodě hlídá. Ale jak se v tomhle zápase ukázalo, oba celky umějí udeřit z ničeho nic.
     
    54:50
    Astana mohla definitivně rozhodnout o svém vítězství! Trivino objel branku, u tyčky našel Ivanova, který se do puku nedobře trefil, každopádně Metsolu hodně vystrašil. Ani Belgibajev pak z úhlu nedokázal uspět.
     
    53:05
    Amur nyní slušně ohrožoval Karlssona. Před jeho brankou bylo poměrně rušno, nakonec poslední střelu vyslal Ramstedt, avšak hostujícího obra v brance nepřekonal.
     
    52:30
    Amuru nezbývá do konce tohoto utkání mnoho. Ve třetí třetině je zatím dost pasivní. Je pravda, že Barys zabral oproti prvním dvěma dějstvím jen o něco více, přesto vytěžil hned dva góly.
    51:40 Roman STARČENKO - 1:2
     
    51:40
    Astana právě vstřelila branku!
    Poměrně laxní přístup domácích hráčů, kteří tuhle situaci nedokázali bránit důrazněji. ROMAN STARČENKO si na levé straně pohodlně dojel svou prvotní střelu a podruhé již našel volný prostor nad Metsolou, který se nestačil přemístit na to správné místo. Bez asistence.
     
    50:59
    Rychle mohl na druhé straně navrátit domácím vedení Kapustin. Na pravé straně byl poměrně nehlídaný, kličkou se vydal blíže do středu, jenže pak v zakončení selhal a zamířil mimo.
     
    50:44
    Domácí v plném počtu.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 36. T. Zohorna (J. Kolář) – 48. Dawes (Boyd, Bochenski), 52. R. Starčenko


    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Aťušov, Tichonov, J. Kolář, Kondratěv, Kosmačjov, Malevič, Jelesin – Kapustin, Krysanov, Orlovič - Grudkov – Kuusela, Ramstedt, T. Zohorna – O. Li, V. Popov, Nazarov – Byvalcev, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poulin) – M. Semjonov, Dallman, Savčenko, Trjasunov, Šalapov, Lipin, Barker – Dawes, Boyd, Bochenski – R. Starčenko, St. Pierre, Grenc – Žajlauov, Kučin, Puškarjov – Belgibajev, Trivino, N. Ivanov – Rymarev.

    Rozhodčí: Gofman, Ovčinnikov – Michel, Strelcov
    bahis siteleri