Třinec – Sparta 2:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:3 (po pr.)
Litvínov – Chomutov 3:2 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 20.12.2016, 17:20 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:23 Jakub LEV - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    61:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhý bod zůstává v Plzni! JAKUB LEV (6+3) se vyřítil z trestné lavice a okamžitě vypálil na Vejmelku. Ten jeho první pokus zastavil, ale na dorážku, kterou si zařídil znovu Lev, už nedosáhl. Asistence: Jakub Koreis (1+5) a Peter Frühauf (0+3).
     
    59:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Schleiss – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Malec – 2 min., hrubost).
     
    59:13
    Domácí se znovu zlobí, protože je vyloučen za podražení Jakub Lev (PLZ). Nutno říci, že téměř stejný zákrok se před chvíli udál na plzeňského Jana Schleisse, který dopadl hlavou na mantinel.
     
    57:37
    Po pěkném pasu Frühaufa pálil Milan Švarc, ale svůj beton proti této střele vymrštil Vejmelka!
     
    Dnešní utkání sleduje 3859 diváků.
     
    51:26
    Pěkná rána Tomáše Vondráčka mířila těsně nad branku Vejmelky, z této akce se však udál brejk, který zakončoval opět Jan Káňa. Znovu jako vítěz z tohoto souboje vyšel Matěj Machovský!
     
    49:43
    To jsou věci! Jan Káňa zvolil při zakončení rychlou střelu k tyči, tu Matěj Machovský zastavuje vyrážečkou, puk možná lízl i tyčku. Pokračuje přesilovka Plzně.
     
    49:43
    Matěj Machovský podrazil v rychlém brejku Jana Káňu a bude následovat trestné střílení!
     
    49:34
    Marcel Haščák (KOM) během této akce napadl Machovského a bude za to pykat.
     
    49:34
    Branka Brna nakonec neplatí, protože hostující útočníci atakovali Matěje Machovského v brankovišti, kvůli čemuž nemohl domácí gólman ideálně zasáhnout! Gólu dosáhl Vojtěch Němec, ale tato trefa nebyla nakonec uznána.
    43:29 Ondřej KRATĚNA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla naprosto blesková akce domácího týmu! Kapitán Plzně ONDŘEJ KRATĚNA (6+9) znovu ukázal svou chytrost a šikovnost, když si sám vyhrál buly, dostal se mezi beky a precizní rychlou ranou překonává brankáře Komety. Je vyrovnáno! Bez asistence.
     
    34:38
    Jakub Lev čistě vyhrál buly přímo na hůl Tomáše Slováka, který pálil z první. Jeho bombu vyráží dobře Vejmelka do ochranné sítě.
    24:21 Jan ŠTENCEL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tady první gól dnešního duelu, který střílí hostující Kometa. Brno tedy poprvé využívá dlouho přesilovku a ta navíc bude pokračovat. JAN ŠTENCEL (4+13) využil toho, že má Matěj Machovský zakrytý výhled a přesnou střelou švihem se prosadil. Puk zapadl přesně pod víko, domácí gólman nemohl zasahovat. Asistence: Leoš Čermák (10+9) a Peter Trška (4+10).
     
    Domácí útočník Tomáš Svoboda v dnešním utkání dohrál! Sudí mu totiž na konci třetiny uložili trest na pět minut a do konce utkání za úder hlavou. To bude citelná ztráta pro plzeňskou skvadru.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Svoboda – 5 min. + osobní trest do konce utkání, úder hlavou). Trest odpyká Matěj Chalupa.
     
    19:37
    Na konci třetiny tady máme první vyloučení dnešního duelu. Za sekání bude pykat hostující útočník Martin Zaťovič (KOM).
     
    14:45
    Velká šance Plzně! Petr Kadlec pálil z pravé strany, jeho ránu poté dorážel Jakub Koreis, který trefil tyčku Vejmelkovy branky!
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 44. Kratěna, 62. Lev (Koreis, Frühauf) – 25. Štencel (Čermák, Trška)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – D. Sklenička, P. Kadlec (A), Moravčík, Čerešňák, Frühauf, Slovák – D. Kubalík (A), Kratěna (C), T. Svoboda – Lev, Stach, M. Chalupa – Švarc, Koreis, Vondráček – Schleiss, Preisinger, Indrák.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Jekel) – Bartejs, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Trška, Zábranský – Zaťovič (A), M. Erat, Miklík – Dočekal, V. Němec, Haščák – Vincour, Čermák (C), J. Káňa – R. Zohorna, H. Zohorna, Dostálek.

    Rozhodčí: Hejduk, R. Svoboda – Jelínek, Pešek

    Diváci: 3859
    bahis siteleri