Cagliari – Sassuolo 4:3 (kon.) | Fiorentina – Neapol 3:3 (kon.) | Palermo – Pescara 1:1 (kon.)
AS Řím – Chievo 3:1 (kon.) | Sampdoria – Udinese 0:0 (kon.) | Turín – Janov 1:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
4:3 (1:2)
US Sassuolo Calcio
Čtvrtek 22.12.2016, 20:45 • Stadio Sant'Elia, Cagliari • Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (22:46:40)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:19.
     
    Dnešní zápas nabídl naprosto vše. Sedm branek, pokutový kop, červenou kartu a velkou zápletku až téměř do samotného závěru!

    Sau poslal domácí celek do vedení, následně ale za hosty vyrovnal Adjapong. Neuběhlo ani pět minut a Cagliari prohrávalo, když se prosadil Pellegrini. Ten se však stal z hrdiny nešťastníkem, když ihned po rozehrávce fauloval a musel po červené kartě pod sprchy. Ve druhém poločase ale hosté ještě zvýšili své vedení proměněným pokutovým kopem kapitána týmu Francesca Acerbiho. Borriello však velmi rychle snížil a bylo znovu o co hrát. Zápas otočil hlavní hrdina zápasu Diego Farias, když dvěma góly uzmul vedení soupeře a pro svj tým vybojoval tři body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí dlouhé sekundy bránili míč v rohu hřiště. Nakonec se dostal k hlavičce Farias, který mohl zkompletovat hattrick, ale z vyložené pozice nepřekonal Consigliho.
     
    90+3
    Sassuolo již vůbec nemyslí na obranu. Jen dva hráči byli připraveni zasáhnout proti nájezdu domácího celku. Ani domácí se však již nikam neženou a Farias zastavil akci u postranní lajny.
     
    90+2
    Hosté měli ještě po faulu na Defrela šanci poslat míč před Rafaela. Zkušený Alves se Salamonem odvrátili společně míč z vápna.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90
    Před pokutovým územím byl poslán k zemi hostující Terranova, ale rozhodčí na faul Alvese nereagoval a nechává pokračovat ve hře.
     
    89
    Domácí již nebudou rozehrát rohový kop centrem. Borriello se však ještě dostal do pokutového území, kde ale v souboji fauloval brankáře.
     
    88
    Domácí se snaží již zápas dohrát na útočí polovině. Farias držel míč u rohového praporku a když k němu přiběhl bránící hráč otřel o něj balon, který končí za brankovou lajnou.
     
    87
    Domácí se musí v posledních minutách bránit. Ani dva rohové kopy však hostům nepomohli v útoku. Vše si vzal na starost velezkušený Bruna Alves.
     
    86
    Sassuolo mělo k dispozici rohový kop. Nikdo z hostů se však hlavičce nedostal. Na zadní tyči však sebral balon Terranova, který ještě zblokovanou ránou vybojoval další roh.
     
    85
    Borriello bojoval do poslední chvíle o míč. Acerbi si však pohlídal soupeře a pozičně ho nepustil k balonu, který nakonec skončil za brankovou lajnou.
     
    84
    Nově příchozí Giannetti se dostával před obránce, který ho musel faulovat. Domácí mohou rozehrát z klidové pozice.
     
    83
    Ani hosté již příliš nemyslí na obranu. Do napadání se zapojilo hned šest hráčů hostů. Nakonec z toho byla jen nepřesná střela Defrela.
     
    82
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Luca Mazzitelli, přichází Federico Ricci.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Pol Lirola, přichází Alessandro Matri.

    Vít Schück

    Branky: 15. Sau, 62. Borriello (Farias), 74. Farias (Di Gennaro), 76. Farias – 31. Adjapong (L. Mazzitelli), 34. Pellegrini (Peluso), 59. Acerbi (pen.)

    Karty:   45. Farias (CAG), 50. Di Gennaro (CAG), 67. Padoin (CAG) – 3. Ragusa (SAS), 18. Adjapong (SAS), 78. L. Mazzitelli (SAS)   35. Pellegrini (SAS)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:19.
    Cagliari Calcio: Rafael – Pisacane (66. Pedro), Salamon, Alves, Capuano – Dessena (40. Borriello), Di Gennaro, Padoin – Barella – Sau (C) (75. Giannetti), Farias.
    Náhradníci: Crosta, Storari – Pedro, Munari, Borriello, Ceppitelli, Bittante, Murru, Giannetti, Tachtsidis.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola (81. Matri), Antei, Acerbi (C), Peluso – Pellegrini, Sensi, L. Mazzitelli (82. Ricci) – Adjapong (64. Terranova), Defrel, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Iemmello, Matri, Pierini, Terranova, Ricci, Franchini, Erlić, Dell'Orco, Maddidini.
    bahis siteleri