Novokuzněck – Novosibirsk 0:1 (kon.) | Barys – Omsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 5:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Dynamo Moskva
Středa 28.12.2016, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    A domácí navíc budou hrát v početní výhodě, na trestnou lavici totiž nuceně míří Višněvskij, který hákoval.
     
    46:04
    Je tu další z mnoha vyloučení, tentokrát opět na obou stranách – nejprve fauloval Zajcev, když se dopustil sekání, ovšem poté ho hodně tvrdě napadl Tělegin a i ten si jde sednout – za hrubost.
     
    44:16
    Síly na ledě sena vteřinu vyrovnají, provinil se pro změnu Ivan Tělegin, který si jde sednout na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:17
    Je tu další vyloučení, tentokrát proti Dinamu – na trestnou lavici si jde sednout Dmitrij Višněvskij, který se provinil vysokou holí.
     
    37:19
    Je tu další vyloučení, tentokrát jenom proti hostům – obránce Robinson to trochu přehnal za brankou a jde si sednout za krosček.
     
    35:28
    Je tu opět dvojnásobné vyloučení, po jednom na každé straně – za hosty to je Jegor Dugin, který se provinil zašlápnutím puku a za domácí Alexandr Popov, který pro změnu hákoval.
     
    24:06
    No a pozor, je tu další oslabení 3 proti 5 – na trestnou byl totiž poslán i Andrej Jermakov, který vyhodil puk mezi diváky a jde si sednout za zdržování hry.
     
    23:33
    Domácí si vyzkouší další oslabení, protože na trestnou lavici byl poslán Mamin, který si jde odpykat týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    19:17
    No a pozor domácí ekipa najednou půjde do třech, protože na trestnou lavici byl následně poslán i Arťom Blažijevskij, který vyhodil puk na tribunu.
     
    18:14
    Je tu další vyloučení a do čtyřech jdou tentokrát domácí – vyloučen byl Andrej Světlakov za nedovolené bránění.
     
    10:54
    Na ledě se rozpoutala doslova bouře vášní, do sebe se totiž pustily skoro celé pětky obou celků a graduje to vyloučeními – Tělegin nejprve sekl svého soupeře a poté se do něj ještě pustil, ve stejnou chvíli se do něj ale zaklesl Višněvskij a oba si jdou sednout. Pro prvního jmenovaného to navíc bude trest 2+2, síly se tedy srovnají.
     
    10:46
    A hned po brance uvidíme další vyloučení, na trestnou lavici pomalým tempem míří hostující Juuso Hietanen, který se provinil zdržováním hry, když puk vyhodil do hlediště.
     
    04:50
    Bude se dnes poprvé vylučovat a to rovnou třikrát, domácí celek půjde do přesilovky – na trestnou lavici si jel sednout Vladimir Brjukvin, který je vyloučen za faul kolenem. Poté následovala bitka mezi Maminem a Duginem, oba jsou vyloučeni za hrubost.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 11. Kuzmenko (V. Žarkov, Světlakov), 35. Blažijevskij (Kugryšev, Mamin), 53. Světlakov (Platt, Mamin), 54. Světlakov (Blažijevskij, Kuzmenko), 57. Kiselevič (Tělegin, Pivcakin) – 20. Karsums (A. Těreščenko, D. Višněvskij), 37. Rylov, 46. Hietanen (D. Višněvskij, Kašpar)


    CSKA Moskva: Fasth (Filoněnko) – Ožiganov, Děnisov (C), Kutuzov, Kiselevič, Jermakov (A), Blažijevskij, Pivcakin – K. Petrov, Al. Popov, Andronov (A) – Kugryšev, Scott, Tělegin – Osnovin, Platt, Mamin – V. Žarkov, Světlakov, Vorošilo – Kuzmenko.
    Dynamo Moskva: Zalivin (Lazušin) – M. Robinson, D. Višněvskij, I. Nikulin, Makljukov, Hietanen (A), Rylov (A), J. Zajcev – A. Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Kašpar, A. Těreščenko, Karsums (C) – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Igumnov, Dugin, Brjukvin – Karpov.

    Rozhodčí: Bělov, Bondar – Lazarev, Šeljanin
    bahis siteleri