Novokuzněck – Novosibirsk 0:1 (kon.) | Barys – Omsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 5:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Dynamo Moskva
Středa 28.12.2016, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:18 Bogdan KISELEVIČ - 5:3
     
    56:18
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Něco mi říká, že je hotovo a domácí celek toto derby vyhraje! Po tvrdém souboji u mantinelu se k puku dostal BOGDAN KISELEVIČ, který se nijak nerozpakoval a tvrdou ranou přesně do šibenice branky zoufalého Zalivina posílá svůj tým do dvoubrankového trháku! Asistence: Ivan Tělegin a Nikita Pivcakin.
    53:56 Andrej SVĚTLAKOV - 4:3
     
    53:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Euforie propuká naplno a je otočeno, Dinamo ztrácí dobře rozjetý zápas během minuty! Celou rychlou akci táhl středem Blažijevskij, který posunul na jejím samém konci puk znovu na ANDREJE SVĚTLAKOVA, jenž dokázal opět z první propálit až moc pomalu se přesouvajícího Zalivina, který inkasuje dnes již počtvrté! Asistence: Arťom Blažijevskij a Andrej Kuzmenko.
    52:46 Andrej SVĚTLAKOV - 3:3
     
    52:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Drama pokračuje a domácí celek k radosti arény srovnává! Za brankou se dostal k puku zcela osamocený Platt, který ho posunul ještě do lepší pozice před branku si najíždějícímu ANDREJI SVĚTLAKOVOVI, jenž ho z první uklidil k zadní tyčce Zalivinovy klece! Asistence: Geoff Platt a Maxim Mamin.
    45:17 Juuso HIETANEN - 2:3
     
    45:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    No a pozor, je otočeno – děje se tedy to, co nikdo nečekal. Po pěkné akci se dostal v pravém kruhu k puku Višněvskij, posunul ho napříč kluzištěm na volného JUUSU HIETANENA, jenž si ho zpracoval a nekompromisně vymetl ten nejhornější roh Fasthovy brány! Asistence: Dmitrij Višněvskij a Lukáš Kapšar.
    36:11 Jakov RYLOV - 2:2
     
    36:11
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    No a velice rychle je srovnáno, začíná se tedy znovu od nuly! Do útoku se dostal JAKOV RYLOV, který viděl před brankou volného spoluhráče a chtěl na něj posunout puk, ten ale tečoval Kutuzov, jenž ho trefil tak nešikovně, že ho poslal nechytatelně do horního rohu Fasthovy brány! Bez asistence.
    34:29 Arťom BLAŽIJEVSKIJ - 2:1
     
    34:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A úplně z ničeho nic padá třetí branka zápasu, která vrací domácím vedení! Za brankou se dostal k puku Kugryšev, který ho posunul zcela volnému ARŤOMU BLAŽIJEVSKIJMU, jenž stál v levém kruhu a odtud dokázal pohotovou střelou tak zaskočit Zalivina, že mu procedil puk mezi pozdě sklapnutými betony! Asistence: Dmitrij Kugryšev a Maxim Mamin.
    19:29 Martinš KARSUMS - 1:1
     
    19:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    No a je srovnáno, tato přesilovka už hostům na branku stačila – Těreščenkův pokus před branku ještě odrazil jeden z obránců bruslí, ale přesně proti holi MARTINŠU KARSUMSOVI, jenž neváhal, využil zmateného Fastha a dokázal ho dnes poprvé překonat! Asistence: Alexej Těreščenko a Dmitrij Višněvskij.
    10:19 Andrej KUZMENKO - 1:0
     
    10:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A první šance zápasu stačila na to, abychom viděli i první branku! Nutno přiznat, že ale šlo o parádní individuální počin – ANDREJ KUZMENKO se dostal k puku za brankou, tělem si udělal prostor a udržel si obránce daleko od puku, poté klec Zalivina objel a naprosto chladnokrevně zasunul po ledě puk za jeho záda! Asistence: Vladimir Žarkov a Andrej Světlakov.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 11. Kuzmenko (V. Žarkov, Světlakov), 35. Blažijevskij (Kugryšev, Mamin), 53. Světlakov (Platt, Mamin), 54. Světlakov (Blažijevskij, Kuzmenko), 57. Kiselevič (Tělegin, Pivcakin) – 20. Karsums (A. Těreščenko, D. Višněvskij), 37. Rylov, 46. Hietanen (D. Višněvskij, Kašpar)


    CSKA Moskva: Fasth (Filoněnko) – Ožiganov, Děnisov (C), Kutuzov, Kiselevič, Jermakov (A), Blažijevskij, Pivcakin – K. Petrov, Al. Popov, Andronov (A) – Kugryšev, Scott, Tělegin – Osnovin, Platt, Mamin – V. Žarkov, Světlakov, Vorošilo – Kuzmenko.
    Dynamo Moskva: Zalivin (Lazušin) – M. Robinson, D. Višněvskij, I. Nikulin, Makljukov, Hietanen (A), Rylov (A), J. Zajcev – A. Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Kašpar, A. Těreščenko, Karsums (C) – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Igumnov, Dugin, Brjukvin – Karpov.

    Rozhodčí: Bělov, Bondar – Lazarev, Šeljanin
    bahis siteleri