Florida – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Dallas – Montreal 3:4 (po pr.)
Calgary – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:0 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:0 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:5 (0:0, 0:1, 2:4)
New York Rangers
Čtvrtek 05.01.2017, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Michael GRABNER - 2:5
     
    57:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté zvyšují na 2:5! MICHAEL GRABNER vystihl přihrávku jednoho z domácích hráčů ve vlastním pásmu a následnou střelou ze středního pásma neměl problém trefit prázdnou branku domácích. Asistence: Bez asistence.
     
    57:40
    Domácí to zkoušejí v šesti!
    57:08 Jakub VORÁČEK - 2:4
     
    57:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na 2:4! JAKUB VORÁČEK dostal nabito na vrchol pravého kruhu, odkud překonal Ludqvista nechytatelnou střelou pod horní tyčku! Voráček navíc přidává už druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Michael Del Zotto a Claude Giroux.
    54:15 Kevin HAYES - 1:4
     
    54:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté opět zvyšují na rozdíl tří branek! Po promarněné šanci domácích se do přečíslení dva na jednoho dostali KEVIN HAYES spolu s jedním ze spoluhráčů. Hayes to vzal vše na sebe a střelou do horní poloviny branky nedal Masonovi sebemenší šanci. Asistence: J. T. Miller.
    52:32 Jakub VORÁČEK - 1:3
     
    52:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! JAKUB VORÁČEK hledal přihrávkou od pravého mantinelu před branku Simmondse. Kotouč se však k němu nedostal, neboť si ho do vlastní branky srazil nechtíc bruslí McDonagh. Asistence: Claude Giroux a Shayne Gostisbehere.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Derek Stepan – 2 min., vysoká hůl).
    51:13 Michael GRABNER - 0:3
     
    51:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté vedou již 0:3! Hosté to skvěle sehráli v útočném pásmu a MICHAEL GRABNER zakončoval do prázdné branky. Asistence: J.T. Miller a Dan Girardi.
     
    46:07
    Gostisbehere vyslal na branku střelu od modré čáry, kterou rozezvučel horní tyč Lundqvistovy svatyně!
    45:01 Chris KREIDER - 0:2
     
    45:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Stepan vyslal do samostatného úniku CHRISE KREIDERA, který střelou mezi betony dokázal překonat Masona. Asistence: Derek Stepan a Mats Zuccarello.
     
    42:03
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Pirri to vzal vše na sebe, ale Masona překonat nedokázal! Ten teď skvělým zákrokem podržel svůj tým.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Clendening – 2 min., držení protihráče).
     
    24:19
    Henrik Lundqvist teď předvedl fantastický zákrok proti dorážce Schenna, který prakticky dorážel do prázdné branky, ale Lundqvist tygřím skokem dokázal kotouč chytit!
    22:08 Kevin HAYES - 0:1
     
    22:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! KEVIN HAYES se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až před Masona, kterého dokázal prostřelit střelou mezi levou rukou a tělem. Asistence: Michael Grabner a Brady Skjei.
     
    19:32
    Voráček se dostal zcela osamocen ke střele z mezikruží. Jeho střelecký pokus ale dokázal Lundqvist opět skvěle chytit. Lundqvist v první třetině už poněkolikáté podržel svůj tým.
     
    14:15
    Simmonds se dostal k odraženému kotouči těsně před Lundqvistem, který ale jeho následný pokus dokázal opět fantasticky vyrazit mimo tři tyče.
     
    12:57
    Simmonds se dostal ke střele těsně před Lundqvistem, který ale jeho pokus dokázal skvěle vyrazit mimo tři tyče. Následnou nebezpečnou střelu Voráčka z pravého kruhu dokázal Lundqvist taktéž chytit.
     
    12:00
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan McDonagh – 2 min., sekání).
     
    11:22
    Simmonds ujel ve vlastním oslabení obráncům a s kotoučem se řítil sám proti Lundqvistovi, který ale jeho kličku dokázal přečíst a kotouč tak vyrazil nad branku!
     
    10:28
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Shayne Gostisbehere – 2 min., hákování).

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 53. Voráček (Giroux, Gostisbehere), 58. Voráček (Del Zotto, Giroux) – 23. K. Hayes (Grabner, Skjei), 46. Kreider (Stepan, Zuccarello), 52. Grabner (J. T. Miller, Girardi), 55. K. Hayes (J. T. Miller), 58. Grabner


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gudas, Del Zotto, Gostisbehere, Manning – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Weise, Couturier, Read – Gordon, Bellemare, VandeVelde.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, McDonagh (C), Holden, Clendening, Girardi, Skjei – Zuccarello (A), Stepan, Kreider – Grabner, K. Hayes, Vesey – Fast, Lindberg, J. T. Miller – Pirri, Hrivík, Jensen.

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Kovachik, Sericolo
    bahis siteleri