Florida – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Dallas – Montreal 3:4 (po pr.)
Calgary – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:0 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:0 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 05.01.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Patrik WIERCIOCH - 4:1
     
    58:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    PATRIK WIERCIOCH po přihrávce Jaromea Iginly předvedl nádherný průnik a v blízkosti pravé tyče zasunul puk mezi betony Briana Elliotta, který necelé dvě minuty před koncem zápasu přichází o čisté konto! Asistence: Jarome Iginla.
     
    57:43
    Freddie Hamilton nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila ke vzdálenější levé tyči, Calvin Pickard ji ale vyrážečkou skvěle vyrazil!
     
    54:40
    Mikael Backlund se pokusil vstřelit svůj druhý gól v zápase a jeho prudká střela z levého křídla skončila na tyči! Vzápětí se Flames dostali ke střele na opačné straně útočného pásma, jejich pokus ale podruhé během pár sekund skončil znovu na tyči! Neuvěřitelné.
    54:15 Johnny GAUDREAU - 4:0
     
    54:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU se v blízkosti pravé tyče dostal k puku po zákroku Calvina Pickarda a naznačil, že bude objíždět bránu, jenže se vzápětí rychle vrátil a puk zametl chytře do sítě. Calgary využilo přesilovou hru 5 na 3 a vede již 4:0! Asistence: Mark Giordano a TJ Brodie.
     
    53:48
    Fjodor Ťutin dostal menší trest za vysokou hůl a Calgary si zahraje dlouho přesilovou hru 5 na 3!
     
    53:41
    Calgary vypálilo prudce ihned po vhazování z vrcholu pravého kruhu a Calvin Pickard puk našel ve své lapačce!
     
    53:33
    Cody McLeod dostal menší trest za vysokou hůl a Calgary si přece jenom zahraje další přesilovou hru.
    53:25 Alex CHIASSON - 3:0
     
    53:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ Brodie si tak dlouho rovnal puk v levém kruhu na střelu, až byl podražen, přesto ale vpádu dokázal přihrát před bránu ALEXOVI CHIASSONOVI, který se z blízkosti nemýlil a při poskytnuté výhodě po ledě zamířil k pravé tyči. Asistence: TJ Brodie a Sean Monahan.
     
    49:34
    Sean Monahan na vrcholu pravého kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy a Calvin Pickard měl s jeho ránou s příklepem obrovské problémy! Matthew Tkachuk ale nedokázal puk procedit z dorážky za jeho záda.
     
    48:17
    Jarome Iginla dostal menší trest za držení protihráče a Calgary si zahraje pátou přesilovou hru. Zatím využilo dvě ze čtyř a dva góly určují vývoj dnešního utkání.
     
    48:17
    Mark Giordano se chtěl porvat se svým bývalým spoluhráčem Jaromem Iginlou, jenže než si útočník Colorada vyhrnul rukávy, tak rozhodčí domácího kapitána odvezli za pískotu fanoušků na střídačku.
     
    42:00
    Michael Frolík vyrazil v oslabení po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho a vzápětí si sjel nebezpečně před bránu, mezi betony Calvina Pickarda ale puk zasunout nedokázal! Calgary mohlo rozhodnout.
     
    41:16
    Matt Duchene se v blízkosti levé tyče otáčel s pukem a byl přidržel Dougiem Hamiltonem, který byl vyloučen. Colorado má dispozici třetí přesilovou hru.
     
    39:31
    Vyloučený Matt Stajan naskočil zpět na led a Calgary hraje v plném počtu poté, co jeden z domácích hokejistů nedokázal přetavit v třetí gól samostatný únik! Calvin Pickard skvěle kopíroval pohyb unikajícího Lanceho Boumy a jeho bekhend levým betonem vyrazil.
     
    37:31
    Matt Stajan krátce po druhém gólu Calgary dostal menší trest za podražení a Colorado se během druhé přesilové hry může pokusit v závěru druhé třetiny vrátit zpět.
    37:20 Mikael BACKLUND - 2:0
     
    37:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk krásnou zpětnou přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Marka Giordana, jehož střelu Calvin Pickard dokázal lapačkou senzačně vyrazit, proti dorážce MIKAELA BACKLUNDA z levého kruhu pro vhazování už byl ale bezmocný. Brankář Colorada se přesouval od jedné tyče k druhé marně a Calgary Flames po využití druhé přesilové hry vede 2:0! Asistence: Mark Giordano a Matthew Tkachuk.
     
    35:46
    Blake Comeau podruhé v řadě usedl na dvě minuty na trestnou lavici, tentokrát za podražení.
     
    35:32
    Calgary vypálilo z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila k přední tyči, Calvin Pickard ale skvěle zasáhl pravým betonem a kotouč vykopl mimo tři tyče!
     
    32:35
    Avalanche podruhé v zápase vyrazili do nadějného přečíslení dva na jednoho a po přihrávce Nathana MacKinnnona nádhernou střelou z pravého kruhu pro vhazování orazítkoval vzdálenější levou tyč Mikko Rantanen!
     
    31:26
    Colorado vyrazilo v oslabení do přečíslení dva na jednoho a po krásné přihrávce Joea Colbornea pálil v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy mimo Michail Grigorenko! To byla velice nadějná příležitost.
     
    30:46
    Johnny Gaudreau se před bránou ocitl ve velké brankové příležitosti, jeho následná střela ale mezi třemi tyčemi neskočila! Calvin Pickard ji zřejmě vyrážečkou vyrazil.
     
    29:44
    Johnny Gaudreau na pravém křídle zavážel puk do útočného pásma a na vrcholu kruhu pro vhazování byl zezadu poražen Blakem Comeauem, který dostal dvě minuty za sekání. Flames si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    27:21
    Sean Monahan předvedl v pravém kruhu pro vhazování pěknou stahovačku a střelou zápěstím mířil ke vzdálenější levé tyči, Calvin Pickard ale pravým betonem jeho pokus vyrazil! Brankář Avs chytá velice dobře.
     
    25:50
    Nathan MacKinnon mohl udeřit v oslabení prudkou střelu z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány a Brian Elliott ji vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    24:54
    Alex Chiasson se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé brankové příležitosti a mířil do odkryté části brány, jenže Calvin Pickard předvedl senzační reflexivní zákrok, když levým betonem puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    24:44
    Gabriel Landeskog dostal menší trest za vysokou hůl a Calgary má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první dokázalo velice rychle využít.
     
    21:46
    Sam Bennett byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Colorado má v úvodu druhé třetiny k dispozici první přesilovou hru. Podaří se mu vyrovnat?
     
    16:27
    Carl Söderberg se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké brankové šanci, Briana Elliotta ale propálit nedokázal!
    15:25 Kris VERSTEEG - 1:0
     
    15:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    KRIS VERSTEEG se v pravém kruhu pro vhazování krásně otočil a od brusle Fjodora Ťutina se jeho střela zápěstím odrazila za záda bezmocného brankáře Calvina Pickarda. Flames bleskově využili přesilovou hru a ujali se vedení 1:0! Asistence: Sean Monahan a Alex Chiasson.
     
    15:16
    Rene Bourque dostal dvě minuty za držení a Calgary si v závěru první třetiny zahraje první přesilovou hru utkání.
     
    09:04
    Micheal Ferland se ocitl v pravém kruhu pro vhazování po diagonální přihrávce svého spoluhráče z levého křídla ve velké šanci, jeho následná střela ale zamířila pouze do hrudi Calvina Pickarda, který jeho pokus vyrazil mimo!
     
    07:10
    Mikael Backlund krásnou střelou z levého kruhu pro vhazování mířil pod horní tyč, Calvin Pickard ale předvedl pěkný zákrok a puk ukryl ve své lapačce! Následuje komerční přestávka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Versteeg (Monahan, Chiasson), 38. Backlund (Giordano, Tkachuk), 54. Chiasson (Brodie, Monahan), 55. J. Gaudreau (Giordano, Brodie) – 59. Wiercioch (Iginla)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Wotherspoon, Engelland (A) – J. Gaudreau, Monahan (A), Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Ferland – Bouma, Stajan, F. Hamilton. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch, Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, R. Bourque – Rantanen, Duchene (A), Iginla – Grigorenko, Söderberg, Comeau – McLeod, J. Mitchell, Colborne. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Mike Leggo. Čároví: Mark Wheler, Mark Shewchyk

    Diváci: 18388
    bahis siteleri