Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Omsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Toljatti – Čeljabinsk 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:2 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 1:2 (po pr.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 05.01.2017, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Ruská KHL má dnes na programu jedenáct utkání a my se v našem online přenosu zaměříme na zápas mezi týmy Medveščak Záhřeb a Amur Chabarovsk.
     
    Medveščak Záhřeb

    Domácí Medveščak je v tabulce Západní konference na dvanáctém místě a bojuje tak stále o postup do vyřazovacích bojů. Na elitní osmičku ztrácí deset bodů a pokud chtějí hokejisté Záhřebu pomýšlet na play-off, měli by dnes rozhodně ve svém teritoriu přidat nějaké body, nejlépe však všechny tři. Záhřebští mají za sebou třízápasovou šňůru výher, když nejprve porazili 6:3 Magnitogorsk, 3:2 Ufu po samostatných nájezdech a naposledy těsně 1:0 srazili Kunlun. Budou se radovat i počtvrté za sebou doma?

    Nejproduktivnější hráči Záhřebu

    Francis Paré – 28 bodů (9+19)
    Colby Genoway – 22 bodů (7+15)
    Mark Katic – 15 bodů (5+10)
     
    Amur Chabarovsk

    Amur je ve Východní konferenci třináctý a na postupovou osmičku ztrácí zatím čtrnáct bodů. Hosté z Chabarovsku mají na svém kontě ze tří posledních odehraných utkání dvě výhry – 1:0 nad Kunlunem po nájezdech a 3:2 nad Vladivostokem a prohru, kterou utrpěli v úterý na ledě Slovanu Bratislava poměrem 2:0. Vyřazovací boje se tak hostům stále vzdalují a pokud by se Amur chtěl podívat do play-off, měl by rozhodně zabrat. Na ledě Medveščaku to však nebude mít jednoduché. Bouřlivé publikum požene svými hlasivkami domácí celek za dalšími body.

    Nejproduktivnější hráči Chabarovsku

    Tomáš Zohorna – 26 bodů (12+14)
    Teemu Ramstedt – 22 bodů (6+16)
    Kristian Kuusela – 19 bodů (6+13)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkají vůbec poprvé. Poslední vzájemný duel se odehrál v únoru loňského roku, kdy byl úspěšný Medveščak, který Chabarovsk porazil 6:3. Jak se bude domácím dařit proti svému soupeři dnes? To nám napoví samozřejmě až samotné utkání.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (ZAG)
    Jiří Smejkal (ZAG)
    Lukáš Kozák (ZAG)

    Jan Kolář (CHA)
    Tomáš Zohorna (CHA)
    Dokáže se Francis Paré gólově prosadit v dnešním utkání?

    ???????? #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Garnett) – Bezina (A), Parlett, Katic, J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin – Hedberg, Paré, Co. Genoway – Lessio, Bolduc (A), A. Giroux – Glumac (C), Mahbod, K. Voronin – Perkovich, Smejkal, Zanoški – Arkalov.

    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Aťušov (C), Malevič, J. Kolář (A), Ljutov, Kondratěv (A), Kamalov, Jelesin – Kapustin, Byvalcev, Litovčenko – Orlovič-Grudkov, Krysanov, T. Zohorna – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Ruděnkov, Nazarov, V. Popov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Majtak, Pronskich.
     
    Halou v Záhřebu už zní hymna ruské federace.
     
    A nyní si vyslechneme domácí hymnu, a sice tu chorvatskou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté se hned po vhazování vrhli do útoku a ke střele z prostoru mezi kruhy se dostal Byvalcev, ale jeho střela skončila jen vedle domácí branky.
     
    00:55
    Na druhé straně to zkoušel se svojí táhlou střelou Paré, ale také on kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    01:35
    Vjačeslav Ušenin prověřil pozornost MacIntyreho, který jeho střelu z pravé strany raději ukryl ve své lapačce a záhy přerušil hru.
     
    02:10
    A znovu hosté z Chabarovsku byli v útočném pásmu aktivní a MacIntyre se musel mít ve svém brankovišti zase na pozoru. Na své hrudi ukryl střelu Nazarova.
     
    02:35
    Po vhazování po pravici domácího brankáře se ke kotouči dostali také domácí hokejisté a zavážejí ho z vlastního pásma do útočného, kde se pokusí ohrozit Metsolu.
     
    03:02
    Medveščaku se zatím nedaří delší pobyt v útočném pásmu a i nyní se sami vykázali. Hosté toho okamžitě využili a mířili do dalšího útoku, který ovšem skončil postavením mimo hru a ta se tak musela přestěhovat zpět do středního pásma.
     
    03:56
    Po takovém spíše nahození Lessia před branku Metsoly se k puku dostal obránce Kondratěv a znovu s ním už míří směrem dopředu. Hosté jsou od počátku utkání zatím aktivnější.
     
    04:25
    Až nyní se do dobré střelecké pozice dostal Thomas Larkin, jenž pálil z levého kruhu na Metsolu a finský brankář ve službách Amuru si tak připsal veledůležitý zákrok.
     
    04:52
    Krysanov dostává dvě minuty za hákování a domácí si tak jako první zahrají přesilovou hru.
     
    05:27
    Bezina teď několika střelami zaměstnal Metsolu, který své brankoviště zamkl a ani jednu střelu domácího obránce nepustil. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    06:09
    Opět se domácím nepovedlo udržet pásmo hostů a kotouč se tak dostal pryč. Chabarovsk se znovu osvobodil a ušetřil další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    06:52
    Krysanov skáče na ledovou plochu a Chabarovsk je tedy kompletní.
     
    07:11
    Blake Parlett vyslal z prostoru levého kruhu prudkou střelu, ta ale končí vedle hostující branky. Domácí hráči tak zvýšili své obrátky a už se více tlačí před Metsolu.
     
    07:30
    Samson Mahbod si nabruslil do těsné blízkosti Juhy Metsoly a přízemní střelou ho donutil jít do pokleku. Jeho střelu pak brankář hostů ukryl mezi svými betony.
     
    08:37
    Jurij Nazarov se vydal podél pravého mantinelu do útočného pásma, objel branku Medveščaku a snažil se překvapit MacIntyreho. Ten se ale nenechal nachytat a v pohodě kotouč chytá.
     
    09:40
    Lessio hledal svou přihrávkou Ilju Arkalova, ten ale jeho nabídku nevyužil, o kotouč ho totiž včas připravila pozorná obrana Amuru.
     
    10:50
    Hráči Medveščaku znovu operovali před brankou Amuru a na Metsolu mířila další prudká střela, a sice z hole Jiřího Smejkala. Kotouč však skončil jen těsně vedle jeho branky.
     
    11:26
    Kirill Voronin vybojoval kotouč u mantinelu a poté se dostal do blízkosti Metsoly. Ke střele se ale nakonec nedostal, protože brankář Chabarovsku byl rychlejší a ukryl kotouč pod svojí lapačkou.
     
    12:15
    Jakub Krejčík pálil od modré čáry a kotouč po jeho jedovaté střele končí znovu na pozorném Metsolovi. Ten tak zatím stále drží svůj tým.
     
    13:30
    Tomáš Zohorna se prosmýkl mezi dvěma obránce domácího celku a poté tváří v tvář MacIntyremu svou střelu přetáhl a ta skončila jen v ochranné síti.
     
    13:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po vhazování v útočném pásmu se hned po buly dostal kotouč k JURIJI NAZAROVOVI, který okamžitě střílel a kotouč nakonec skončil za zády MacIntyreho – 0:1. Domácí tak budou muset dohánět svou jednobrankovou ztrátu: Asistence: Vitalij Popov.
    13:44 Jurij NAZAROV - 0:1
     
    14:52
    Hráči Medveščaku se snažili hned po vhazování ve středním pásmu o rychlé vyrovnání, ale Katicova střela skončila přímo v náruči Metsoly.
     
    15:03
    Tomáš Zohorna je vyloučen na dvě minuty za podražení a domácí mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    15:23
    Francis Paré přijal přihrávku od svého spoluhráče a poté bez přípravy střílel z pravého kruhu. Metsola byl ale znovu na svém místě a nedovolil domácím vyrovnat.
     
    16:53
    Hosté se po sérii střel na jejich branku nakonec dokázali osvobodit a kotouč tak míří až před branku Medveščaku.
     
    17:03
    Zohorna je na ledě a hosté tak své druhé oslabení zvládli.
     
    17:22
    Hosté se nadechli k dalšímu útoku, ale střela Vladislava Ušenina skončila jen na boční konstrukci domácí branky.
     
    17:57
    Tentokráte svůj pobyt v útočném pásmu hosté neprotáhli, obrana Medveščaku jim sebrala kotouč a míří s ním na opačnou stranu.
     
    18:46
    Ani na druhé straně se domácí hokejisté nedostali k žádné střele a puk se tak ocitl ve středním pásmu. Zatím tak Amur své těsné vedení hájí i v závěru první periody.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:36
    Samson Mahbod dostal před branku přihrávku od Beziny, ale jeho střela pak skončila pouze na pozorném Metsolovi, jenž tak opět podržel svůj tým.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Hosté byli v úvodu aktivnějším týmem, ale domácí pak převzali iniciativu a na branku Amuru vyslali dost nebezpečných střel. Hosté ale zareagovali ve čtrnácté minutě jak nejlépe mohli, prakticky hned po vhazování v útočném pásmu prostřelil MacIntyreho Nazarov a hosté tak po prvním dějství vedou o jednu branku. Uvidíme, co nám nabídne další třetina, která začne přibližně v 19:55.
     
    Střely na branku: 9 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Kirill Kapustin si to namířil ze středního pásma do útočného a z vrcholu pravého kruhu pak vyslal jedovatou střelu. MacItyre byl však ve svém brankovišti pozorný.
     
    20:58
    Následně po něm pak ještě střílel na branku domácího celku Byvalcev, ale také on mezi tři tyče kotouč neposlal.
     
    21:15
    Edwin Hedberg se dostal k dorážce, když se před ním zjevil odražený kotouč, ale Metsola včas sklapl své betony a mezi nimi puk ukryl. Raději pak hru přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:00
    Francis Paré se snažil dojet kotouč, který mířil před hostující branku, ale pohotovější byl Metsola, jenž ho poslal do středního pásma.
     
    23:11
    Thomas Larkin si na modré čáře klepl o přihrávku, kterou okamžitě dostal a jeho prudká střela pak provětrala znovu lapačku Metsoly. Ten je tak opět neprůstřelný.
     
    23:52
    Na druhé straně se musel mít na pozoru také MacItyre mezi třemi tyčemi a tygřím skokem pak zachytil kotouč, jenž mířil na jeho branku.
     
    24:35
    Domácí hráči nahodili kotouč do útočného pásma a okamžitě odcházejí střídat. Na led tak naskakuje čerstvá pětice hráčů Medveščaku.
     
    25:17
    Alexandre Bolduc číhal před brankou Amuru, ale nakonec se k němu kotouč nedostal a hosté tak mohou projít do bleskového protiútoku.
     
    25:35
    A znovu stejný hráč nyní prověřil Metsolu, který jeho prudkou střelu chytil do své lapačky a opět drží svůj tým, jeho těsné vedení a také nulu na svém kontě.
     
    26:06
    Souboj o puk ve středním pásmu vyhráli domácí, kteří se hned dostali do útočného pásma. Na Metsolu vyslal přízemní střelu Perkovich, ale na brankáře Amuru nevyzrál.
     
    26:46
    Smejkal dobře clonil před brankou Chabarovsku, poté se k puku dostal jeho spoluhráč Zanoški, ale ten kotouč napálil pouze do boční sítě.
     
    27:00
    Další útočná akce byla zastavena. Domácí Samson Mahbod byl v útočném pásmu dříve než puk a hra se tak stěhuje zpět do středu hřiště. Následuje také komerční přestávka.
     
    27:41
    Po krátké pauze hra pokračovala, domácí se nastěhovali do pásma Amuru a v blízkosti Metsoly pak střílel Mahbod, ale opět to bylo bez gólového efektu.
     
    28:41
    Metsola si připsal další cenný zákrok, když na něho mířil téměř sám Colby Genoway, ale svou individuální akci útočník Medveščaku do zdárného konce nedotáhl.
     
    29:06
    Lucas Lessio se proháčkoval podél levého mantinelu před modrou čáru, nakonec ale dále pokračovat nemohl, neboť se ocitl v ofsajdové pasti.
     
    29:57
    Polovina utkání je za námi a Medveščak stále musí dohánět svou ztrátu. Povede se mu vyrovnat ještě ve druhé třetině nebo naopak hosté přidají další gól?
     
    31:13
    Ani tentokráte není vyrovnáno. Smejkal našel přihrávkou Perkoviche, ale ten místo střely zvolil ještě přihrávku na Zanoškiho, který ovšem pouze promáchl.
     
    31:35
    Orlovič-Grudkov zaměstnal domácího brankáře, který musel ukrýt kotouč pod svojí lapačkou a poté hru uklidnil tím, že ji přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    32:18
    Dnešní utkání sleduje 4 127 diváků.
     
    32:18
    Larkin je vyloučen na dvě minuty za hrubost a hosté si tak zahrají svou vůbec první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    32:55
    Medveščak zatím své oslabení hraje velmi dobře a hosty do svého pásma téměř vůbec nepustil. Kotouč je tak u Metsoly a Amur bude muset svou útočnou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    33:43
    A znovu letí kotouč až před Metsolu a vypadá to, že domácí hráči své první oslabení zvládnou bez úhony.
     
    34:18
    Je to tak. Larkin je na ledě a Medveščak je tedy v plném počtu.
     
    35:00
    Vladislav Ušenin převzal kotouč od svého bratra Vladimira a okamžitě z pravého kruhu vyslal prudkou střelu na domácí branku. MacIntyre byl na svém místě.
     
    35:22
    Průnik Parého do útočného pásma mohl znamenat šanci pro domácí na srovnání stavu skóre. Paré pak zpoza branky Amuru přihrál volnému Hedbergovi, ale ten se mezi tři tyče netrefil.
     
    36:17
    Na druhé straně hrozili hosté před brankou Medveščaku, ale MacIntyre byl pozorný a ukryl kotouč na své hrudi. Následně pak ihned puk rozehrál a poslal ho mezi své spoluhráče.
     
    37:30
    Publikum žene své hráče dopředu, ale zatím je hráči Medveščaku nevyslyšeli. Stále tak mají ještě co dohánět. Času mají zatím ale stále ještě hodně.
     
    38:29
    Po ráně z levého kruhu z hole Lessia došlo ke zlomení jeho hole a ten tak musel odjet na střídačku. Další útok domácích tak velmi rychle skončil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:08
    Kotouč má ve své moci brankář Metsola a hra je přerušena. Poté se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    39:35
    Colby Genoway se ocitl z ničeho nic u pravé tyčky hostující branky, kotouč do ní ale nedokázal propasírovat. V závěru druhé třetiny to tak byla další šance domácích, která neskončila přesnou trefou.
     
    39:45
    Následně pak se stejný hráč dopustil nedovoleného bránění a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Hosté tak budou mít k dispozici přesilovou hru a pokud ji nevyužijí ještě v této třetině, budou ji tak v začátku té třetí dohrávat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je minulostí. V ní jsme žádnou branku neviděli a hosté tak stále uhájili své nejtěsnější možné vedení. V závěru měl dobrou šanci Colby Genoway, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Navíc byl pak ještě vyloučen za nedovolené bránění a hosté tak budou mít v začátku třetí třetiny pokračující přesilovou hru. Třetí třetina začne přibližně ve 20:45.
     
    Střely na branku: 15 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Hosté se uhnízdili v pásmu Medveščaku, ale na MacItyreho nešla zatím žádná střela. Domácí se pak hned dokázali osvobodit a šetří tak cenné vteřiny svého oslabení.
     
    41:15
    Anton Krysanov vyslal střelu z pravého kruhu, ale MacIntyre znovu zachytil puk po střele hostů.
     
    41:28
    Alexandre Bolduc ujel ve vlastním oslabení a své sólo ale přesně nezakončil. Metsola jeho střelu chytil a znovu podržel svůj tým a jeho těsné vedení!
    41:28 Velká šance Bolduca ve vlastním oslabení skončila neúspěchem.
     
    41:45
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    43:41
    Hosté mají kotouč na svých holích a už míří do útočného pásma. Domácí jsou v posledních chvílích pod menším tlakem, ze kterého se tak zatím nemohli vymanit.
     
    44:09
    Giroux čekal na přihrávku z levé strany, ale nakonec akci domácích zastavil obranný zákrok Amuru a hosté tak jdou do dalšího útoku.
     
    44:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jeden z obránců hostů nezachytil kotouč nahozený před branku Amuru a rozjetý TOMISLAV ZANOŠKI pak kotouč poslal do hostující svatyně. Po jeho přesně trefě se tak začíná znovu od začátku – 1:1. Asistence: Francis Paré, Jiří Smejkal.
    44:56 Tomislav ZANOŠKI - 1:1
     
    45:16
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Igor Ruděnkov – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:45
    Domácí měli další slibnou šanci, po ní ale vedení na svou stranu nestrhli. Hosté se tak mohli v klidu osvobodit a kotouč tak letí až před MacIntyreho.
     
    46:20
    Síly na ledě se srovnají. Hedberg dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici.
     
    47:16
    Ruděnkov je na ledě a hosty tak čeká zkrácená přesilová hra.
     
    48:15
    Domácí se dokázali osvobodit a i oni už budou brzy kompletní.
     
    48:20
    Také Medveščak je v plném počtu.
     
    49:07
    Litovčenko teď bez přípravy střílel na domácí branku, ale obránce Jakub Krejčík dokázal puk zachytit a poslal ho do středního pásma.
     
    49:48
    Vladislav Ušenin mířil z levé strany na domácí branku a po jeho střele zaduněly betony MacIntyreho!
     
    50:56
    Domácí se znovu dostali do útočného pásma, kde Lessio střílel z prostoru mezi kruhy, ale znovu to byl Metsola, který akci domácích zmařil.
     
    51:10
    Následuje komerční přestávka.
     
    52:16
    Před brankou Medveščaku vznikla menší skrumáž, ale nikdo z hostů nedokázal propasírovat puk za MacIntyreho záda.
     
    53:22
    Série nepřesností na obou stranách poznamenala tuto pasáž hry. Nyní je už kotouč na holích domácího celku, který okamžitě míří do útočného pásma.
     
    53:41
    Giroux dostal přihrávku do jízdy, ale byl v postavení mimo hru, proto se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    54:18
    Lucas Lessio dostal od Katice přihrávku přímo do předbrankového prostoru Amuru a jeho prudká střela pak skončila vysoko nad! Stále je tak stav nerozhodný i necelých šest minut před vypršením třetí třetiny.
    54:18 Šance Lessia těsně před brankou Amuru se mezi tři tyče nevešla.
     
    55:04
    Voronin zbytečně oslabuje svůj tým, když se provinil vysokou holí a nabízí hostům přesilovou hru.
     
    56:22
    Domácí se osvobozují a šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    56:49
    MacIntyre zachytil kotouč po dorážce Kapustina a poslal kotouč do bezpečí. Vypadá to, že se Medveščak už ubrání.
     
    57:04
    Voronin je na ledové ploše a domácí hráči jsou tedy v plném počtu.
     
    57:35
    Alexej Byvalcev svou střelou z pravého kruhu zaměstnal lapačku domácího brankáře a ten pak okamžitě kotouč posílá mezi své spoluhráče.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:39
    Na druhé straně se zaskvěl opět Metsola, který chytil střelu Glumaca. Opět se tak hra bude otáčet na opačnou stranu.
     
    59:19
    Edwin Hedberg střílel na Metsolu, ten kotouč vyrazil pouze před sebe, ale na dorážku Parého už zareagoval dalším pohotovým zákrokem.
     
    59:36
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí hráči v samotném závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. ALEXANDRE BOLDUC našel před brankou kotouč, který se odrazil od branky hostů a poté ho uklidil do hostující sítě – 2:1. Asistence: Mark Katic, Lucas Lessio.
    59:35 Alexandre BOLDUC - 2:1
     
    59:59
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté to ještě zkusili bez brankáře a z vlastního obranného pásma poslal kotouč dopředu LUCAS LESSIO a i za pomoci tečí rukou jednoho z hráčů Amuru se kotouč nakonec dostal do opuštěné klece – 3:1. Bez asistence.
    59:59 Lucas LESSIO - 3:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde do prodloužení, ale nakonec tomu tak nebylo. Pouhých čtyřiadvacet vteřin před vypršením řádné hrací doby propálil Metsolu Bolduc a poslal Medveščak poprvé do vedení a sekundu před koncem pak ještě pečetil výhru střelou z obranného pásma do opuštěné klece Amuru Lessio a výhru domácích už jen kosmeticky upravil.
     
    Střely na branku: 29 – 30
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:24
    Jiří Smejkal (ZAG) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 9:16

    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:20
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:04
    Tomáš Zohorna v dnešním utkání nebodoval a jeho Chabarovsk na body nedosáhl

    Tomáš Zohorna a Michal Jordán v reprezentačním dresu ???????????????? #MadeOfHockey #narodnitym ???? – Aleš Krecl

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:29:24)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. Zanoški (Paré, Smejkal), 60. Bolduc (Katic, Lessio), 60. Lessio – 14. Nazarov (V. Popov)


    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Garnett) – Bezina (A), Parlett, Katic, J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin – Hedberg, Paré, Co. Genoway – Lessio, Bolduc (A), A. Giroux – Glumac (C), Mahbod, K. Voronin – Perkovich, Smejkal, Zanoški – Arkalov.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Aťušov (C), Malevič, J. Kolář (A), Ljutov, Kondratěv (A), Kamalov, Jelesin – Kapustin, Byvalcev, Litovčenko – Orlovič-Grudkov, Krysanov, T. Zohorna – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Ruděnkov, Nazarov, V. Popov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Majtak, Pronskich

    Diváci: 4 127
    bahis siteleri