Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Omsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Toljatti – Čeljabinsk 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:2 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 1:2 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 05.01.2017, 11:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Alexej TĚREŠČENKO - 2:5
     
    58:41
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto duelu je definitivně rozhodnuto. Gorovikov přihrál ALEXEJOVI TĚREŠČENKOVI, který od pravého mantinelu poslal puk do sítě, kde stál jen jeden z obránců Sibiru, marně se snažící zastavit tuhle střelu. Asistence: Konstantin Gorovikov.
    37:33 Georgij MIŠARIN - 2:4
     
    37:33
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ale ano, utkání bude přece jenom ještě zajímavé. Tohle je rozhodně důležitý kontaktní gól domácího celku. Milovzorov nabil na modrou čáru GEORGIJOVI MIŠARINOVI, který se s ničím moc nepáral a vyslal dělovku směrem na bránu. Lazušin na tenhle pokus ne úplně dobře viděl, takže skončil za jeho zády. Asistence: Jegor Milovzorov.
    33:07 Lukáš KAŠPAR - 1:4
     
    33:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Sibir se sesypal jako domeček z karet. Sotva se nový brankář v domácí brance Krasikov na ledě ohřál, už nepochytil vůbec první střelu mířenou na něj, a to od LUKÁŠE KAŠPARA, který svižnou střelou zakončil povedený rychlý brejk Dinama. Asistence: Maxim Karpov.
    32:41 Vladimir BRJUKVIN - 1:3
     
    32:41
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo skvěle zahráno. Karpov zpoza branky našel u tyčky najíždějícího si VLADIMIRA BRJUVKINA, který zamířil za záda nic netušícího Nalimova. Hostující forvard si za svou dlouhodobou aktivitu tuhle trefu určitě zasloužil. Asistence: Maxim Karpov.
    19:24 Denis KOKAREV - 1:2
     
    19:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je závěr tohoto dějství od hostů jako hrom. DENIS KOKAREV se ocitl po vymazlené přihrávce Podšendjalova před brankou zcela nehlídaný a bekhendem zamířil snadno nad ležícího Nalimova. Ten byl v této situaci zcela bezmocný. Asistence: Arťom Podšendjalov.
    18:48 Ilja NIKULIN - 1:1
     
    18:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Těreščenko nabil ILJOVI NIKULINOVI ve středu pole a ten našel přesně růžek Nalimovovy svatyně. Taktéž hosté využili dosud svou jedinou početní výhodu, podobně jako jejich soupeř. Asistence: Alexej Těreščenko.
    11:18 Maxim IGNATOVIČ - 1:0
     
    11:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hned první početní výhodu dokázali domácí využít. Milovzorov za brankou počkal na správný moment, pak přihrál na kruh MAXIMOVI IGNATOVIČOVI, který dělovkou propálil Lazušina. Asistence: Jegor Milovzorov, Vladislav Naumov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 12. Ignatovič (Milovzorov, Naumov), 38. Mišarin (Milovzorov) – 19. I. Nikulin (A. Těreščenko), 20. Kokarev (Podšendjalov), 33. Brjukvin (Karpov), 34. Kašpar (Karpov), 59. A. Těreščenko (Gorovikov)


    HC Sibir Novosibirsk: Nalimov (33. Krasikov) – K. Alexejev, Mišarin, Ignatovič, Beljakov, K. Vorobjov, Polášek, Naumov – Sannikov, Šalunov, Boychuk – Milovzorov, Okulov, Šumakov – Zyrjanov, A. Gluchov, Pervušin – Arťuchin, Kemppainen, Chlopotov – Arťomov.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – I. Nikulin, Rylov, M. Robinson, Kutějkin, Hietanen, D. Višněvskij, J. Zajcev – Kašpar, A. Těreščenko, Karsums – A. Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Karpov, Dugin, Brjukvin – Igumnov.

    Rozhodčí: Olenin, Fraňo – Ponamarenko, Šalagin
    bahis siteleri