Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Omsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Toljatti – Čeljabinsk 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:2 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 1:2 (po pr.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 05.01.2017, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:23 Vitalij MEŇŠIKOV - 3:2
     
    41:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po dělovce VITALIJE MEŇŠIKOVA, z pravé strany, vylétl puk z branky, hosté chtěli rozehrát, chvíli se nevědělo, zda to byl nebo nebyl gól, teprve po chvilce sudí přerušili hry a videozáznam potvrdil, že puk v brance byl, domácí využívají přesilovou hru.. Asistence: Nikolaj Lemťugov a Vladimír Sobotka.
    39:13 Maxim PESTUŠKO - 2:2
     
    39:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Obránce Jakub Jeřábek se sice blýskl parádním bodyčekem, kterým zastavil Zubova, jenže puk se dostal na hůl MAXIMA PESTUŠKA, který se parádně trefuje pod víko branky Viťazu a je srovnáno! Asistence: Ilja Zubov a Ilja Michejev.
    29:58 David BOOTH - 1:2
     
    29:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    DAVID BOOTH dokázal, jako první dnes, zlomit prokletí jménem Henri Säteri a ač zezadu osekáván dvěma bránícími hráči Viťazu, vše ustál, dostal se před branku soupeře a mezi betony překonal gólmana. Bez asistence.
    19:10 Alexandr NIKULIN - 0:2
     
    19:10
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Avangard ztrácí puk v útočném pásmu, do brejku unikl, po přihrávce Afinogenova, ALEXANDR NIKULIN, který z levé strany dokázal prostřelit Dominika Furcha. Asistence: Maxim Afinogenov.
    14:12 Miro AALTONEN - 0:1
     
    14:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz využívá přesilovou hru, po krásné zadovce Romana Horáka prostřeluje Dominika Furcha, z pravé strany, MIRO AALTONEN. Asistence: Roman Horák a Alexej Kopejkin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 30. Booth, 40. Pestuško (Zubov, I. Michejev), 42. Meňšikov (Lemťugov, Sobotka) – 15. M. Aaltonen (Horák, Kopejkin), 20. A. Nikulin (Afinogenov)


    Avangard Omsk: Furch (21. Šilin) – Martynov, J. Medveděv, Gustafsson, Meňšikov, Nikitin, Grigorjev, Lisov – Booth, Sobotka, Pěrežogin – I. Michejev, Zubov, Pestuško – Lauta, Kučerjavenko, Lemťugov – Fiščenko, Juňkov, Machanovskij.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, S. Romanov, Gimajev, P. Lukin, Pankov – Makejev, A. Nikulin, Afinogenov – Kopejkin, M. Aaltonen, Kempe – Vyglazov, Horák, A. Černov – Švec-Rogovoj, Al. Stěpanov, Cyganov.

    Rozhodčí: Baluška, Buturlin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 8 570
    bahis siteleri