Mountfield HK – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Letňany – Č. Budějovice 2:7 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 1:2 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Třinec – Zlín 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 05.01.2017, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Prázdnou bránu před chvílí přestřelil, nyní už se ale z gólu radoval! RADEK MUŽÍK si zleva najel před bránu a střelou mezi betony překonal hradeckého gólmana. Asistence: Marek Princl.
     
    42:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To na druhé straně se již síť zavlnila! Dva proti žádnému soupeřově hráči zůstali před hradeckým brankářem Lang s RADKEM MUŽÍKEM. Oba si mezi sebou navzájem vyměnili puk a druhý jmenovaný pak jen namířil černou pryž do odkryté části domácí svatyně. Asistence: Martin Lang.
     
    38:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Početní výhoda bleskově využita, Západočeši jdou do vedení! Po rovných sedmi vteřinách, které stihly uplynout z přesilovky, se k puku dostal na modré čáře JAKUB NOVÁK. Ten zamířil do pravého horního rohu tak přesně, že až nadzvedl Vackovu lahev s pitím. Asistence: Sebastián Malát, Marek Princl.
     
    02:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    22 vteřin uplynulo z východočeské početní výhody a Lvi slaví vyrovnávací branku! Morong nabil a modrou čáru ŠIMONU BIENIEKOVI, domácí bek se napřáhl a jeho prudká rána se zastavila až o síť plzeňské brány. Asistence: Matěj Morong.
     
    00:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Oba týmy se ani nestihly pořádně zahřát a už je na světě první gól! Do palebné pozice se na pravém kruhu dostal MARTIN LANG, který prostřelil domácího brankáře mezi betony. Asistence: Radek Mužík.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Bieniek (Morong) – 1. Lang (Mužík), 39. Novák (Malát, Princl), 43. Mužík (Lang), 58. Mužík (Princl)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák (C), Junek, Janoušek, Perička, Heligr, Bieniek – Moravec, Da. Šedivý, Brandejs, Soukup, Nedomlel, Marha, Kašpar, V. Síla, Müller, Záliš, Janda, Morong. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Plzeň 1929: Maličkay (Pilc) – Novák, Hamšík, Pánek, Váchal, Rybáček, Staněk, Kremláček, Kovářík – Slanina, Vágner, Balín, Princl, De Sousa, Kolář, Rohla, Malát, Lang, Kuchárik, Kvasnička, Mužík (C). Trenér: Petr Vojan.

    Rozhodčí: Ondráček – Křivohlavý, Holeček
    bahis siteleri